Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Αναρωτήθηκες ποτέ;

Αναρωτήθηκες ποτέ;

Ξυπνάς κάθε πρωί και δεν ξέρεις πλέον τι έχεις να ακούσεις και να αντιμετωπίσεις. Η ζωή μας κατακλύζεται καθημερινά από εικόνες φρίκης και καταστροφής. Εικόνες τις οποίες κατά κύριο λόγο δημιουργούν οι ίδιοι οι άνθρωποι για ιδιοτελής σκοπούς. Χρήμα, εξουσία, επιβολή.
Αναρωτήθηκες ποτέ;
Όλα αυτά λοιπόν, μας εμποδίζουν να σκεφτούμε και να προσδιορίσουμε τη θέση μας σε αυτό το χάος που λέγεται σύμπαν. Ένα σύμπαν το οποίο γεννήθηκε βίαια, εξελίχθηκε και εξελίσσεται βίαια. Όταν κοιτάς τον ουρανό, η εικόνα του γαλάζιου ή των αστεριών μπορεί να σε μαγεύει και να σε ηρεμεί, όμως πέρα από αυτά, εκεί έξω κρύβονται άπειροι κίνδυνοι που μας απειλούν. Κίνδυνοι τους οποίους δεν μπορούμε ούτε να προβλέψουμε αλλά ούτε και να αντιμετωπίσουμε.
Το βίντεο που ακολουθεί, δεν έχει σκοπό ούτε να τρομάξει, ούτε να ξυπνήσει φοβίες. Περιγράφει ένα γεγονός που όσο απίθανο είναι να συμβεί, άλλο τόσο είναι πιθανό. Σκοπός του λοιπόν είναι να σε κάνει να αναρωτηθείς.

Να αναρωτηθείς για το εάν ο κόσμος που έχουμε δημιουργήσει μας αξίζει ή θα μπορούσε να γίνει καλύτερος.
Να αναρωτηθείς για το ποιος είσαι και πως θα έπρεπε να ζεις.
Να αναρωτηθείς για τις προτεραιότητες που θέτεις, για το τι είναι το πιο σημαντικό και το πιο ασήμαντο.
Να αναρωτηθείς τι κάνεις εσύ για να αλλάξεις όλα αυτά τα άσχημα που συμβαίνουν γύρω σου με την απάθεια και την ανοχή σου.
Να καταλάβεις, πως αυτό το θείο δώρο που λέγεται ζωή, μπορεί μέσα σε μια στιγμή, σε μια τόση δα στιγμούλα να εξαφανιστεί. Αξίζει να διαθέσεις 5 λεπτά για να το δεις!


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα