Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Το Υπεροξείδιο του Υδρογόνου θα σας βοηθήσει με τη γρίπη και το κρυολόγημα!

hydrogen_peroxide1

Ο Δρ Richmond Simmons υπέθεσε το 1928 ότι όλα τα κρυολογήματα και η γρίπη εισέρχονται μέσω του ακουστικού πόρου, αλλά τα ευρήματά του δεν έγιναν δεκτά.
 Έτσι, σύμφωνα με τον ίδιο, υπάρχει μόνο ένας τρόπος μέσω του οποίου μπορείτε να κρυολογήσετε κι αυτός είναι μέσα από τα κανάλια του αυτιού σε αντίθεση με το λαιμό και τη μύτη. 
Μετά από αυτό, υπήρχε μια γερμανική έρευνα το 1938, που είχε μεγάλη επιτυχία με τη χρήση υπεροξειδίου του υδρογόνου για την αντιμετώπιση του κρυολογήματος και της γρίπης. 
Ωστόσο, οι άνθρωποι αγνοούν τις πληροφορίες της εδώ και 60 χρόνια. 
Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα αντιβακτηριακής και ιικής δραστηριότητας κατά τη χρήση υπεροξείδιου του υδρογόνου. 
Είναι σε θέση να σκοτώσει το κοινό κρυολόγημα και τη γρίπη που προκαλείται από ιούς κατά την επαφή. 

Όταν το χρησιμοποιείτε ως θεραπεία, τότε αντιδρά με το οργανικό υλικό, ενώ οι ουσίες διασπώνται σε στοιχειακή μορφή (ξεχωριστά νερό και οξυγόνο). Όταν προστίθεται οξυγόνο στο σύστημα, δημιουργεί ένα περιβάλλον στο οποίο οι περισσότερες ασθένειες δεν είναι σε θέση να αναπτυχθούν, ούτε καν να ζήσουν.
Πώς να το χρησιμοποιήσετε: 
θα χρειαστείτε μόνο ένα κανονικό υπεροξείδιο του υδρογόνου. Απλά ξάπλωσε στο πλευρό σας, βάλτε 6 σταγόνες στο αυτί σας και θα ακούσετε σφύριγμα και  θόρυβο σαν κάτι να ραγίζει. Περιμένετε για 5 λεπτά μέχρι οι φυσαλίδες  και το τσίμπημα να υποχωρήσουν (5-10 λεπτά) και στη συνέχεια καθαρίστε το αυτί σας από τις σταγόνες με ένα χαρτομάντιλο. 
Στη συνέχεια πάρτε έναν καλό βραδινό ύπνο.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ



H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα