Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

ΠΩΣ ΑΥΝΑΝΙΖΕΤΑΙ Η ΑΝΗΛΙΚΗ ΣΤΑ 17 ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑ


Το κορίτσι έγινε 14 χρονών, έχει κιόλας σχηματιστεί σωματικά σα γυναίκα και μέσα της βρίσκεται ένα ηφαίστειο. Οι ορμόνες έχουν αρχίσει να βαράνε, το λένε εφηβεία. Τι να πει μια λέξη, η «εφηβεία», και πόσο να περιγράψουν τα λόγια τις αλλαγές, τις σκέψεις και τις επιθυμίες της ανήλικης. Που αντιγράφει ό, τι βλέπει στις μεγαλύτερες, στο σινεμά, στα μήντια. Που θέλει να αρέσει, να φλερτάρει, να την φλερτάρουν.
Το πρόγραμμα προβλέπει αυνανισμό. Απαραιτήτως. Αλλοίμονο αν δεν αυτοϊκανοποιηθεί η πιτσιρίκα. Το ΄χει ανάγκη το σώμα της, αλλά και η σεξουαλική ηλικία της.
Ασφαλώς κι είναι σεξ, ολοκληρωμένο, όχι βέβαια... κανονικό, ο αυτοερωτισμός. Μια σεξουαλική πράξη, τυπικά, ουσιαστικά. Άσε τους ειδικούς να λένε τα δικά τους. Ότι η νεαρά με τη μαλακία εκφράζεται σεξουαλικά, γνωρίζει το σώμα της, τα βυζιά της, το αιδοίο της, και βέβαια σε κάποιο βαθμό βιώνει τον οργασμό.
Μιλάει η καύλα. Αυτό είναι. Και η αναζήτηση της ηδονής που προσφέρει ο αυνανισμός. Που είναι άλλο έργο από τον αυνανισμό του αγοριού.

Η κλειτορίδα είναι η πρώτη και η κύρια πηγή ερεθισμού για την έφηβη. Αρχίζει να την τρίβει, να μπει έτσι από τα μονοπάτια της προθέρμανσης στη λεωφόρο της κορύφωσης, να καλπάσει μέχρι να «τελειώσει» οργασμικά.
Ο σεξουαλικός μονόλογος, ο αυνανισμός, είναι αναγκαίος, επειδή ακόμα η ανήλικη είναι ανέτοιμη πνευματικά, πολιτιστικά, όχι σωματικά, να μπει στη διαδικασία του σεξουαλικού διαλόγου.
Το κορίτσι δεν χαϊδεύεται μονάχα στην κλειτορίδα. Ευχαρίστηση της προσφέρει και το στήθος, και ο κόλπος της, μάλιστα δεν χρησιμοποιεί μονάχα τα δάκτυλά της, για να ερεθιστεί.
Στους αιώνες ο αυνανισμός έχει συκοφαντηθεί. Ακόμα και σήμερα που η επιστήμη... συνιστά την αυτοϊκανοποίηση, η ντροπή και η ενοχή είναι συναισθήματα από τα οποία δύσκολα θα απαλλαγεί ο νέος, η νέα. Κανένας δεν θα πει «Πάω να κτυπήσω μια μαλακία», όπως θα πει «Να κάνω ένα τηλεφώνημα», «Θα φτιάξω καφέ», «Θα δω τηλεόραση».
Ακριβώς λόγω της μυστικοπάθειας στον καθένα, πολύ περισσότερο στο κορίτσι, που κρύβεται ακόμα και από την φίλη της, και από την μητέρα της, δεν γίνεται γνωστή η... ποικιλία στη χρήση διαφόρων «βοηθημάτων» στον γυναικείο αυνανισμό.
Αν γινόταν μια έρευνα στο πως την έβρισκαν μόνες τους οι γιαγιάδες μας, οι προγιαγιάδες μας, θα τρομάζαμε και θα... γελούσαμε μαζύ. Τι βάζανε στον κόλπο τους τυλιγμένο στα μπαμπάκια, με ποιες στάσεις, ποιες κινήσεις στο κρεββάτι για να φθάσουν στον οργασμό.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα