Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2015

O μηχανισμός χρονο-καθυστέρησης της υλοποίησης στην 3η Διάσταση

Αποτέλεσμα εικόνας για O μηχανισμός χρονο-καθυστέρησης της υλοποιησης στην 3η Διάσταση.

Λάβετε υπ’όψη σας ότι εδώ στην 3η Διάσταση υπάρχει εγκατεστημένος, για λόγους ασφαλείας, ένας μηχανισμός χρονο-καθυστέρησης. Έτσι, από τη στιγμή που σκεφτείτε κάτι μέχρι να υλοποιηθεί, κυλάει ένα χρονικό διάστημα, μικρό ή μεγάλο, στη διάρκεια του οποίου το σύμπαν είναι σαν να τεστάρει κατά πόσο η επιθυμία σας παραμένει στην ίδια δόνηση. Αν δεν κάνετε κάτι ώστε να ακυρωθεί, τότε πραγματοποιείται. Αν όμως επιτρέψετε στην αμφιβολία ή άλλα αρνητικά συναισθήματα να μπουν στο παιχνίδι, η υλοποίηση αναβάλλεται.
Αυτό που ισχύει για τις επιθυμίες, ισχύει όμως και για τους φόβους. Έτσι αν δεν υπήρχε η χρονο-καθυστέρηση θα πραγματοποιούνταν αυτόματα κι αυτοί, με αποτέλεσμα καταστροφικό για μας και τον πλανήτη.
Η Αρένα του Παιχνιδιού της Ελεύθερης Επιλογής, όπως την έχετε σχεδιάσει, περιλαμβάνει ένα είδος προστασίας που έχει διασφαλίσει την επιβίωσή σας στον πλανήτη. Ήταν μια απαραίτητη συνιστώσα που προστέθηκε όταν δώσατε στα σώματά σας την πυκνή μορφή που έχουν τώρα.
Αυτό το μέτρο προστασίας είναι απλά γνωστό ως Χρονική Καθυστέρηση. Στην 5η Διάσταση δεν υπάρχει καθυστέρηση μεταξύ της σκέψης και του χρόνου που αυτή υλοποιείται. Αυτό είναι χαρακτηριστικό σε όλες τις υψηλότερες διαστάσεις, επειδή ο γραμμικός χρόνος υπάρχει μόνο στα χαμηλότερα επίπεδα. Η πρόκληση παρουσιάζεται στην 3η Διάσταση, γιατί εδώ δεν είστε ακόμη κύριοι των σκέψεών σας. Εάν ίσχυε η στιγμιαία υλοποίηση, μέσα σε λίγο χρόνο θα υλοποιούσατε τους χειρότερους φόβους σας κι έτσι θα τελειώνατε τη ζωή σας πρόωρα. Ήταν απαραίτητη η εισαγωγή της Χρονικής Καθυστέρησης για να μπορείτε να αλληλεπιδράτε αποτελεσματικά με την 3η Διάσταση.

Στην Αρένα του Παιχνιδιού υπάρχει προς το παρόν ένα διάστημα που μεσολαβεί μεταξύ του χρόνου που μπαίνει σε κίνηση μια υλοποίηση και του χρόνου που πραγματοποιείται. Είναι σαν το Σύμπαν να σας ρωτάει: «Είσαι σίγουρος;» Η Συν-Δημιουργία ταξιδεύει μέσα σε αυτό το διάστημα χρονικής καθυστέρησης και παρουσιάζεται μόνο εάν είστε στη δόνηση που είχατε όταν την ξεκινήσατε. Εάν σε οποιαδήποτε στιγμή αλλάξετε τη δόνησή σας ή τη συν-δημιουργία σας σε αυτό το χρονικό διάστημα, η συν-δημιουργία ακυρώνεται και η διαδικασία θα πρέπει να ξεκινήσει πάλι από την αρχή.
Σε κάθε στιγμή αυτής της χρονικής καθυστέρησης, το σύμπαν επιβεβαιώνει ότι αυτό είναι το σωστό ταίριασμα της δόνησης για σας. Σε αυτό το διάστημα πολλές Συν-Δημιουργίες παρεκκλίνουν από την πορεία τους. Κι αυτό είναι το κατάλληλο για το μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη αυτή την εποχή, επειδή αποτελεί έναν αποτελεσματικό τρόπο προστασίας σας από εσάς τους ίδιους.
Η διάρκεια της χρονικής καθυστέρησης ποικίλει κι εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Οι Συν-Δημιουργίες που μπαίνουν σε κίνηση με δυνατά συναισθήματα θα περάσουν μέσα από τη χρονική καθυστέρηση πολύ γρηγορότερα.
Αν ξεκινήσετε μια Συν-Δημιουργία με πάθος, αυτή θα περάσει το διάστημα της καθυστέρησης και θα εκδηλωθεί πολύ γρήγορα. Αυτός είναι ο λόγος που πάντοτε δημιουργείτε τους μεγαλύτερους φόβους σας, επειδή ο φόβος είναι ισχυρό συναίσθημα.
Άλλος παράγοντας είναι ο χρόνος που χρειάζεται το Πνεύμα για να διευθετήσει κατάλληλα τις καταστάσεις και τα γεγονότα. Παρόλο που εμείς, ως Πνεύμα, δεν βιώνουμε το χρόνο με γραμμικό τρόπο, όταν ανακατευόμαστε με την Αρένα του Παιχνιδιού, το κάνουμε μέσα στο χρονικό πλαίσιο που ισχύει εδώ.
Ένας άλλος αποφασιστικός παράγοντας για τη χρονική καθυστέρηση είναι το δικό σας σύστημα πεποιθήσεων. Αν διατηρείτε την πεποίθηση ότι μια υλοποίηση θα πάρει χρόνο, ή αν δεν είστε έτοιμοι να λάβετε, θα καθυστερήσει ανάλογα.
Υπάρχει ένα ακόμη θέμα σχετικά με τη χρονική καθυστέρηση που επιθυμούμε να γνωρίζετε. Καθώς ανυψώνετε τις δονήσεις σας και τις αθροιστικές δονήσεις της Γης, όλες οι χρονικές καθυστερήσεις μειώνονται.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα