Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Τα δραματικά γεγονότα από την είσοδό μας στην Εποχή του Υδροχόου και η Ομηρική Λύση!

Φωτογραφία του Basil Lykiardopoulos.

Η ΟΜΗΡΙΚΗ ΛΥΣΗ
Μερικά από τα παγκόσμια γεγονότα που έλαβαν χώρα από την είσοδο μας στην τελευταία εποχή του υδροχόου [2000 μ.χ.] και που θα πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψη μας.
1].- Το 2000 μ.χ. , η έτος [0] μηδέν, λογω αλλαγής των εποχών Ιχθύων με Υδροχόου , τελειώνει η μέτρηση των 6.000.000.000 «γραμμάτων» του ανθρωπινου γενετικού κωδικα , από τη παγκόσμια ομάδα επιστημόνων που είχε συσταθεί 10 χρόνια πριν.
Ο λόγος του πρόεδρου Κλίντον για την παγκόσμια αυτή επιστημονική επιτυχία έχει μείνει στην Ιστορία.
Η θεά Αθηνά μας επισημαίνει την ιδιαίτερης σημασίας αλλαγή των εποχών και την είσοδο μας στην τρίτη και τελευταία εποχή του Υδροχόου, με την καταγραφή της συγκεκριμένης ημερομηνίας στις διαστάσεις του μεγαλιθικού ,ταφικού μνημειου του Αλέξανδρου στην Αμφίπολη.
45 X 72 =3240 χρόνια .
3240 χρόνια μετά την εμφάνιση των Δωριέων στην Πελοπόννησο, το ανθρώπινο γένος μέτρησε τα 6.000.000.000 «γράμματα» του γονιδιωματος του. Ακριβώς επάνω στην αλλαγή των εποχών Ιχθύων και Υδροχόου.
1240 π.χ. + 2000 μ.χ. = 3240 χρόνια .
Η σύμφωνα με την θεωρία της Μετάπτωσης των Ισημεριών .
1080 της εποχής του Κριού + 2160 χρόνια η τελευταία Εποχή των Ιχθύων = 3240 χρόνια.
Το μεγαλιθικό ταφικό μνημείο του Αλέξανδρου ανακαλύπτεται 15 χρόνια μετά την ιστορική ανακάλυψη της Γήινης ανθρωπότητας [Αύγουστος του 2014] και στο εσωτερικό του κρύβει κωδικοποιημένα επιστημονικά στοιχεία που αφορούν, την διττή υπόσταση του ανθρώπου [σφίγγες] ,το ανθρώπινο γονιδιωμα [καρυάτιδες], το ταξίδι της ψυχής του στο Αδη [ψηφιδωτό], στοιχεία της απόλυτης ταύτισης του με το Ομηρικό κείμενο της Οδύσσειας [τρίτος θάλαμος ],το αθάνατο γενετικό υλικό Εξωγήινης οντότητας [Αθηνά –Αλέξανδρος], ένα Ιπτάμενο δίσκο θαμμένο [10] δέκα μέτρα κάτω από το πάτωμα του τρίτου θαλάμου και οδηγίες για την μετάβαση μας στον κοντινό γαλαξία Ελλάδα [Ανδρομέδα], μέσω της μαύρης τρύπας του γαλαξία μας , που δεν είναι τίποτα άλλο παρα η είσοδος ενός τεράστιου ουράνιου ποταμού που ενώνει τους δυο γαλαξίες [ΟΙ] .
Αποτελεί το τρίτο και τελευταίο δωρο της θεάς Αθηνάς στην αγαπημένη της , ολιγάριθμη γενιά των Δωριέων.
Αποτελεί την λυση όλων των προβλημάτων της Γήινης ανθρωπότητας ,όμως βρίσκει τα Ελληνόπουλα ανέτοιμα να σηκώσουν στους ώμους τους το βάρος της παγκόσμιας σωτηρίας.
Χωρίς οικονομικούς πόρους το ταφικό μνημείο είναι έτοιμο να καταρρεύσει το χειμώνα που έρχεται , 2310 χρόνια μετά την κατασκευή του. Ντροπή Έλληνες .
Λυπάμαι για το μέλλον που θα έχουν οι υπεύθυνοι αυτής της τραγωδίας, αλλα το δικαιούνται.

2].-Τον Απρίλιο του 2001μ.χ. [07/04/2001], 17 ημέρες μετά την είσοδο μας στην νέα εποχή του Υδροχόου [21/03/2001] ,οι Αμερικανοί εκτοξεύουν το διαστημόπλοιο Mars Odyssey, με προορισμό τον πλανήτη Αρη για την εξερεύνηση του.
Στις 28/06/2001 ένα περίεργο καθόλα περιστατικό λαμβάνει χώρα στην πατρίδα μας και συγκεκριμένα στην Αθήνα, στις στήλες του Ολυμπίου ΔΙΟΣ.
Χρηματοδότης και εμπνευστής του περίεργου περιστατικού η Αμερικανική N.A.S.A.
Ο Έλλην, Βαγγελης Παπαθανασιου, διευθύνει την ορχήστρα που παίζει το έργο του «μυθωδια»*. Το σκηνικό που έχει στηθεί προκαλεί δέος στον απλό άνθρωπο. Τεράστιες φωτογραφίες του ΔΙΑ κατακλύζουν τον χώρο όπου λαμβάνει χώρα η εκδήλωση.
*ανάλυση της λέξης με την θεωρία του αναγραμματισμού. Μυθω ΔΙΑ = θυμω ΔΙΑ , δηλαδή, με απλά λογία [ ο λόγος και το πνεύμα του ΔΙΑ].
Η πολυμελής χορωδία ζητά με λόγια από τον ΔΙΑ να έρθει [ΔΙΑ έλα].
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ με την εκδήλωση, ο πλανήτης ΑΡΗΣ είναι ορατός στον Αθηναϊκό ουρανό και το διαστημόπλοιο των Αμερικανών [Mars Odyssey] κατευθύνεται στον ΑΡΗ μεταφέροντας την μουσική” Μυθωδια” στον πλανήτη για να ακουστεί [σε ποιον;;;].
Οι Αμερικανοί υποτιμούν την τεχνολογική ανωτερότητα του ΔΙΑ με αυτή την ενέργεια, τους εξωγήινους δημιουργούς μας ,δηλαδή. Δυστυχώς για αυτούς η αποκωδικοποίηση του Ομηρικού κείμενου άρχισε μερικά χρόνια αργότερα.
Ένα πλήθος ερωτημάτων απορρέουν σε σχεση με την εν λογω εκδήλωση .
Τι γνωρίζει η ΝΑΣΑ για τον ΔΙΑ και τον Οδυσσέα;;;
Ποια είναι η πηγή των πληροφοριών τους για τις συγκεκριμένες οντότητες;;;
Τι τους κάνει να πιστεύουν πως ο ΔΙΑΣ βρίσκεται στον πλανήτη Αρη;;;
Τι τους κάνει να πιστεύουν πως ο ΔΙΑΣ κατανοεί την αρχαία Ελληνική γλώσσα;;;
Τι τους κάνει να πιστεύουν πως ο Δίας θα έρθει να μας σώσει;;;
Να μας σώσει από τι;;;
Ποια είναι η απειλή ;;;
Αφού απευθύνονται σε κάποιον στον πλανήτη Αρη γιατί δεν μας ενημερώνουν πως ο γαλαξίας κατοικείται ;;;
Γνωρίζουν ότι ο πλανήτης Άρης κατοικείτο στο μακρινό παρελθόν ;;;
Τα ερωτήματα είναι χιλιάδες
Κανένα δεν έχει απαντηθεί ποτέ ,ούτε πρόκειται να απαντηθεί. Επρόκειτο για μυστική αποστολή μιας ομάδας Αμερικανών επιστημόνων και της πολιτικής δύναμης που τους στήριξε.
Ο Βαγγελης αρνείται πως ακούγεται,από την χορωδία, η έκφραση [ΔΙΑ έλα] και πολλα ακόμη, που έχουν όμως καταγραφεί και όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να τα ακούσει και να τα διαβάσει στο διαδίκτυο.
Συγχρόνως δεν κάνει κανένα σχόλιο για την εκδήλωση και την χρηματοδότηση από την ΝΑΣΑ. Αρνείται να σχολιάσει ,έως σήμερα, οτιδήποτε αφορούσε την συγκεκριμένη εκδήλωση ,εκτός από την θέση πως η χορωδία τραγουδά ακατάληπτα λόγια!!!
Κρατώ τα καθαρά γεγονότα .Η ΝΑΣΑ διοργανώνει εκδήλωση για τον ΔΙΑ με μουσική Βαγγελη Παπαθανασιου , στις στήλες του Ολυμπίου ΔΙΟΣ στην Αθήνα και καλεί τον ΔΙΑ να έρθει στη ΓΗ .Ταυτοχρονα στέλνει το ίδιο μήνυμα με διαστημόπλοιο να ακουστεί στον πλανήτη ΑΡΗ.
Από τα γεγονότα που ακολουθουν στην Αμερική το ίδιο έτος [2001 μ.χ. Σεπτέμβριος], βγάζω το συμπέρασμα πως η επίκληση στο ΔΙΑ να έρθει για να μας σώσει ήταν ανεπιτυχής .
Ίσως ήταν η μοναδική και τελευταία ευκαιρία μιας ομάδος επιστημόνων της ΝΑΣΑ ,που γνωρίζουν κάποια πράγματα, να σώσουν τον πλανήτη.
Απέτυχαν ,διότι ηδη γνωρίζουμε την αλήθεια, ο ΔΙΑΣ δεν έρχεται όποτε τον καλείς, πάντως όχι με αυτόν τον τρόπο. Είναι προφανές πως η συμπαθής ομάδα αγνοούσε τα Ομηρικά κείμενα, άρα, και την αλήθεια, ώστε να πράξει ανάλογα.
Το ενδιαφέρον για τον πλανήτη Αρη παραμένει .Υπάρχουν πάνω από 60 ενεργές αποστολές αυτή την στιγμή στο Αρη, διαφόρων κρατών.
3].- τον Σεπτέμβριο του 2001, ένα συνταρακτικό γεγονός έρχεται να αλλάξει τα πάντα στην καθημερινότητα του πλανήτη. Η πτώση των Διδύμων πύργων στην Νέα Υόρκη της Αμερικής
Ο πλανήτης εισέρχεται σε περιπέτεια τα αποτελέσματα της οποίας ζούμε ακόμη.
Η ιδέα πως η Αμερική ήταν χωρισμένη σε δυο ομάδες σκέψης , μιας αυτής που ζήτησε την παρέμβαση του ΔΙΑ για να σωθεί ο πλανήτης και μιας δεύτερης που ανέλαβε να εφαρμόσει την δική της ατζέντα ,μετά την αποτυχία της «Μυθωδιας», δεν λέει να βγει από το μυαλό μου.
Τα γεγονότα που ακλούθησαν ,έως σήμερα, αποδεικνύουν πως η ιδέα μου ήταν σωστή.
Ελπίζω το «στρατόπεδο» του ΔΙΑ στην Αμερική να επανέλθει με τις γνώσεις που έχουμε σήμερα [Όμηρος] και την πείρα των 15 καταστροφικών ετών, για να σώσει πραγματικά τον πλανήτη, σε συνεργασία με τον μοναδικό λαό που μπορεί να βοηθήσει .
Τους απογόνους των Δωριέων, Έλληνες της ΓΗΣ ,αυτος είναι ο ρόλος της ύπαρξης μας. Χωρίς την συμμετοχή μας και τις γνώσεις μας, τίποτα δεν πρόκειται να συμβεί προς την κατεύθυνση σωτηρίας του πλανήτη.
4].- πόλεμος ΙΡΑΚ .
Η ύβρις του πολέμου απαγορεύεται στο γαλαξία. Ειδικά όταν δεν υπάρχει σημαντικός λόγος .Η καλοπέραση κάποιων σε βάρος των πολλών δεν αποτελεί δικαιολογημένη αίτια πολέμου ,αποτελεί ύβρη και τιμωρείται με αιωνία αποβολή των υπαιτίων και των λαών τους από τα γαλαξιακά δρώμενα [σε μετατρέπουν σε αστρική σκόνη] . Πάντα σύμφωνα με το γαλαξιακό δίκαιο ,όπως αυτό έχει κατατεθεί από τον Όμηρο στα κείμενα του.
5].- πόλεμος Αφγανιστάν
6].- 26/12/2004 ο σεισμός της Σουμάτρας 9,3 ρίχτερ ,ο τρίτος ισχυρότερος όλων των εποχών, δημιουργεί την έκτη μεγαλύτερη φυσική καταστροφή στην καταγεγραμμένη ιστορία. Τα θύματα ανέρχονται από 230210 χιλ έως 280000 χιλ.και ανήκουν σε 14 διαφορετικές χώρες .
7].-23/08/2005 έως 31/08/2005/ ο Τυφώνας « κατρινα» σαρώνει την Αμερικανική πόλη της Νέας Ορλεάνης .
1833 άνθρωποι νεκροί υλικές ζημίες ύψους 108 δις USD. Ο πιο πολύνεκρος τυφώνας της Αμερικανικής Ιστορίας .
8].-2008 μ.χ. Οι εξωγήινοι θεοί ,προσθέτουν στα ακραία φυσικά φαινόμενα κάθε είδους που πλήττουν τον πλανήτη [σεισμούς –τσουναμι-ηφαίστεια –μετεωρίτες-τυφώνες-ακραίες ανεξήγητες θερμοκρασίες κ.α. ], την κατάρρευση του οικονόμο-πολιτικού μοντέλου [καπιταλισμός] που έχουν επιβάλλει οι οπαδοί του Προτεσταντισμού στον δυτικό κόσμο, μπας και καταλάβουμε τι συμβαίνει.
Η πανίσχυρη Αμερική κλονίζεται, από την εφαρμογή πολιτικών και οικονομικών μοντέλων[παγκοσμιοποίηση του χρήματος] που η ίδια επέβαλλε, για να καταστρέψει τους αντίπαλους της.
Το «στρατόπεδο» των Αμερικανών με την διαφορετική ατζέντα συνεχίζει να κυβερνά.
9].-2009 μ.χ. Αρχή της Ελληνικής οικονομικής περιπέτειας. Γιατί εμείς;;;
Διότι εμείς είμαστε άμεσα υπεύθυνοι για την θεραπεία του πλανήτη, ο εκλεκτός λαός που κοιμάται τον ύπνο του δικαίου. Πρέπει να ξυπνήσουμε και γρηγορα ο πλανήτης μας χρειάζεται ΤΩΡΑ.
Που βρίσκονται, άραγε ,τα Ελληνικά σοφά μυαλά !!! Υπάρχουν ;;;
10].- 11/03/2011 σειρά της κίτρινης φυλής να ταπεινωθεί . Σεισμός 9 ρίχτερ + τσουναμι καταστρέφουν την Ιαπωνική οικονομία για τις επόμενες δεκαετίες .
Πολλοστή αναφορά, των εξωγήινων δημιουργών μας, στην καταστροφική λειτουργία πυρηνικών αντιδραστήρων. Η ατομική ενέργεια είναι απαγορευμένη για τον πλανήτη , κάποτε θα το καταλάβουμε και αυτό.
Ο σεισμός + τσουναμι αφήνει πίσω του 15891 νεκρούς .
6152 τραυματίες .
2584 αγνοούμενους.
1000000 σπίτια κατεστραμμένα, 127290 κατέρρευσαν τελείως , 227788 μισό- κατέρρευσαν, 747989 καταστράφηκαν μερικώς .
228863 άνθρωποι υποχρεώθηκαν να αλλάξουν διαμονή.
Το κόστος των ζημιών ανήρθε σε 235 δις USD.
Οι Ιάπωνες συνεχίζουν την ίδια πορεία σαν να μην συνέβη τίποτα [παντελής άγνοια της αλήθειας].Προσπαθούν δε να ξαναλειτουργήσουν το Φουκουσίμα [κατεστραμμένο πυρηνικό εργοστάσιο] .
11].-πόλεμοι Λιβύη – Αίγυπτος.
12].-πόλεμος Σύρια .
13].-πόλεμος Ουκρανία .
14].- εμείς ακόμη πιο βαθειά, στην νέα σκλαβιά του λαού μας.
15].- πρόσφατα, κατάρρευση του Κινέζικου χρηματιστήριου.
Μετά τι;;; 

Το μόνο που μας έμεινε είναι ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος η, η εξαφάνιση του είδους μας ως ανεπαρκές από μετεωρίτη [πέτρα με πτερά κατά Όμηρο].
Συμπέρασμα .Η συμπεριφορά των μεγάλων και ισχυρών του πλανήτη τον οδηγεί στην καταστροφή .Τα σημάδια είναι περισσότερο από εμφανή ακόμη και σε απλούς ανθρώπους .
Αυτή ακριβώς η συμπεριφορά είναι που οδηγεί στην επέμβαση του ΔΙΑ. Καταστρέφουμε περιουσιακά του στοιχεία .Τίποτα δεν μας ανήκει .Ακόμη και ο αέρας που αναπνέουμε ανήκει στους δημιουργούς μας. Ο πλανήτης Ιθάκη 33 είναι κατασκεύασμα τους.
Βρείτε άλλον πλανήτη να τα κάνετε αυτά, μας προειδοποιεί ο Όμηρος μέσα από την Οδύσσεια. Βρείτε δικό σας γενετικό κωδικα για την επιβίωση σας.
Τόσο απλά είναι τα πράγματα αγαπητοί κύριοι που σας αρέσουν τα παιχνίδια με τις «αγορές», τους πολέμους και τα κέρδη .
ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΙΘΙΚΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ [0] ΜΗΔΕΝ [ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΩΝ ΙΧΘΥΩΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ] ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΟ 15 ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Πιο απλά δεν γίνεται, το πλάτος της ταφικής στοάς του Αλέξανδρου είναι 4,5 μέτρα. Το 45 βρίσκεται παντού στο ταφικό μνημείο .
Μια μοίρα του Μεγάλου Ενιαυτού ισούται με 72 χρόνια [θεωρία της Μετάπτωσης των Ισημεριών].
Ο «θησαυρός του Ατρέα» κατασκευάστηκε [σύγχρονες εκτιμήσεις] το 1240 π.χ.
45 Χ 72 = 3240 χρόνια .
Δημιουργηθήκαμε [ Δωριείς] το 1240 π.χ. + 2000 χρόνια μ.χ. = 3240 .
Έχουμε αβίαστα το έτος 2000 μ.χ. το έτος [0] μηδέν Το έτος που μετρηθήκαν τα 6.000.000.000 δις «γράμματα» του ανθρωπινου γονιδιωματος.
60 Χ 72 = 4320 χρόνια .
Το 6μ είναι το μηκος του πρώτου και του τρίτου θαλάμου .
Τι συνέβη πριν 4320 χρόνια από το 2000 μ.χ. ;;;
Πρόκειται για την ημερομηνία της πρώτης άφιξης της Αθηνάς στο πλανήτη μας, το 2320 π.χ. η,το [1] ένα της εποχής του Κριού.
Η Αθηνά συνδέει την άφιξη της στη ΓΗ και την εμφάνιση των Δωριέων στον πλανήτη,με τα ταφικά μνημεία που κατασκεύασε η ίδια και την ημερομηνία σταθμό το έτος [0], της αλλαγής των εποχών Ιχθύων και Υδροχόου [2000μ.χ.]
Έχουμε λοιπόν 2320 π.χ. +2000 μ.χ. = 4320 χρόνια .
Και ,
2160 χρόνια η εποχή του Κριού + 2160 χρόνια η εποχή των Ιχθύων = 4320 χρόνια = 60 μοίρες του Μεγάλου Ενιαυτού.
Ποιος μπορεί να αρνηθεί αυτή την αυταπόδεικτη αλήθεια;;;
Επειδή δε το 15 αποτελεί το πλάτος της εισόδου στο τρίτο θάλαμο της Αμφίπολης, όλα δείχνουν πως το μνημείο μας αποκαλύπτει την ημερομηνία ανακάλυψης του, καθώς και την ημερομηνία της σωτηρίας μας, η του τέλους μας.
Από την συμπεριφορά μας δε, προς το ταφικό μνημείο του Αλέξανδρου στην Αμφι-πόλη , όλα δείχνουν πως η ευκαιρία χάθηκε .
Εκτός αν το σχέδιο περιλαμβάνει την αποστολή με ειδικό ταχυδρομείο, του αποκωδικοποιημένου Ομηρικού κείμενου, σε Ομπαμα, Πουτιν, κινέζο και Μερκελ .
Ελπίζω η ομάδα του ΔΙΑ ακόμη να πολιτεύεται στην Αμερική.
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΗΡΟ
Σοφός, απλός , δίκαιος , τίμιος = ευτυχισμένος
Ευτυχισμένος = σοφός, απλός ,δίκαιος, τίμιος.
Όταν αυτά ισχύουν για το θνητό ανθρώπινο γένος της ΓΗΣ, με την διττή υπόσταση , ζει ευτυχισμένο.
Ο στόχος της Γήινης ανθρωπότητας είναι ένας και είναι κοινός για όλους. Η αναδιάρθρωση του γενετικού μας κωδικα ,ώστε, να απαλλαγούμε από το στίγμα του θανάτου [θνητοί] για πάντα και η μετάβαση μας στους δημιουργούς μας, στο γαλαξία Ελλάδα, όπου, θα αναγνωριστεί η ανεξαρτησία του πλανήτη Ιθάκη 33 και του αστρικού του συστήματος στο γαλαξία Αργος .Αυτά λέει η συμφωνία ΔΙΑ – ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ [Όμηρος].
Αυτές οι ενέργειες θα μας καταστήσουν ισοτίμους με τους υπολοίπους Αργειους του γαλαξία.
Θα γίνουμε μια κοινότητα αθάνατων, με πλήρη συμμετοχή, δικαιώματα και υποχρεώσεις στα γαλαξιακά δρώμενα.
Οι μέχρι σήμερα προτεραιότητες των διαφόρων κρατών του πλανήτη καταργούνται εκ των πραγμάτων.
Θα ζήσουμε ελευθέρα ειρηνικά και χωρίς στερήσεις κάθε είδους ,με κοινούς στόχους, όλοι μαζί ,η θα καταστραφούμε όλοι μαζί .
Άλλος δρόμος δεν υπάρχει κατά τον Όμηρο.
Η μετάλλαξη του πλανήτη σε ένα πλανήτη ειρήνης ,με μοναδικό κοινό στόχο την αναβάθμιση του ανθρωπινου δυναμικού του σε ανωτέρα πνευματικά όντα ,είναι πολίτικη απόφαση των σημερινών κρατούντων.
Τι μας χωρίζει από αυτήν την μετάλλαξη ;;;
Η αλήθεια των πραγμάτων .Όλα είναι απλά στη ζωή όταν εμμένεις στην αλήθεια και μόνο σε αυτή.
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΓΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΙΚΗΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ.
Όλοι ενημερώνονται για την ύπαρξη ανώτερης –αθάνατης ζωής στο γαλαξία από αρχαιοτάτων χρόνων.
Όλοι συνεχίζουν να κάνουν ότι κάνουν και σήμερα από πλευράς εργασίας.
Όλοι ενημερώνονται για τις νέες προτεραιότητες του πλανήτη και την αλήθεια του νοήματος της ζωής τους.
Καταργούνται οι πόλεμοι ,οι στρατοί και οι εξοπλισμοί. Οι εταιρείες κατασκευής όπλων ασχολούνται με το διάστημα και τα προβλήματα του.
Παραμένει μια διεθνής στρατιωτική δύναμη έως ότου μπει το «νερό στο αυλάκι» .
Όσοι αρνούνται [κράτη –ομάδες –όμιλοι] την μετάλλαξη, απομονώνονται από όλους με κάθε τρόπο.
Το χρήμα καταργείται και αντικαθίσταται με ηλεκτρονικό .Όλοι έχουμε τις ίδιες απολαβές ανεξάρτητα από το επάγγελμα μας, ικανές για μια άνετη ζωή χωρίς προβλήματα.
Εδώ, οι διαφωνούντες πρέπει να κατανοήσουν πως το υπέρτατο αγαθό είναι η ΑΘΑΝΑΣΙΑ του ανθρώπου και όχι τα υλικά αγαθά.
Επιπλέο,ν θα πρέπει να ενημερωθούν πως τίποτα από όσα κατεβάζει το μυαλό τους δεν τους ανήκουν ,άρα, δεν δικαιούνται και μεγαλύτερη αμοιβή, η προνόμια.
Όταν όλοι θα είμαστε αθάνατες οντότητες πόση σημασία θα έχει αν εσύ είσαι ο πρόεδρος της Microsoft ;;; Καμία
Οι αγορές, τα χρηματιστήρια και οι φούσκες που τις συνοδεύουν, καταργούνται, ανήκουν στη βαρβαρική εποχή της ιστορίας του πλανήτη μας, το ίδιο και τα χρέη κρατών, ομάδων, ομιλών και απλών ανθρώπων.
Το πλούσιοι και φτωχοί καταργείται .Όλοι είμαστε ισοι μπροστά στο δημιουργό μας, έχουμε τις ίδιες ικανότητες και την ίδια πηγή γνώσης.
Όποιος θέλει να συνεχίσει να παίζει το παιχνίδι πλούσιοι και φτωχοί, μετά την ενημέρωση του για την κατάληξη του μετά «θάνατο», μπορεί να το κάνει μόνος του ,στον δικό του «πλανήτη».
Το βάρος των προτεραιοτήτων του πλανήτη θα πέσει.
Στην αποκωδικοποίηση των Ομηρικών κειμένων και την πλήρη κατανόηση τους .
Στην εύρεση και χρήση των δυο Ιπτάμενων δίσκων ,θαμμένων κάτω από τα αντίστοιχα μεγαλιθικά μνημεία των Μυκηνών και της Αμφίπολης.
Στους μοριακούς βιολόγους γενετιστές και στην έρευνα για την αναδιάρθρωση του γενετικού μας κωδικα ,ώστε ,να γίνουμε αθάνατοι .Ας μην ξεχνάμε πως, σύμφωνα με το Ομηρικό κείμενο, ο μοριακός βιολόγος γενετιστής είναι θεός.[Δίας –Ποσειδώνας-Επειος –Καλυψώ –Θοωσα]
Στην έρευνα του πλανήτη Αρη για την ανακάλυψη της αστρικής πύλης [Φόβος], του ουράνιου ποταμού της Στυγός και του Ιπτάμενου δίσκου, που μας περιμένει εκεί σύμφωνα πάντα με το Ομηρικό κείμενο.
Στην εξάσκηση αστροναυτών [οι άριστοι ] ικανών να κατανοήσουν και να κυβερνήσουν εξωγήινα αστρικά σκάφη στο κέντρο του γαλαξία και από εκεί στο γαλαξία Ελλάδα πατρίδα των δημιουργών μας.
Ο Ομηρικός διαλογισμός σε όλα τα πανεπιστήμια της ΓΗΣ.
Η Ομηρική λυση είναι η μοναδική οδός σωτηρίας του πλανήτη .
Ο γόρδιος δεσμός του πολύπλοκου ,χρηματοοικονομικού συστήματος, που έχουμε εμπλακεί και στηρίζουμε το μέλλον μας ,λύνεται με μια απλή συμφωνία κυρίων [G7 –G20-G100 -ξίφος]
Τα μέσα για την επιβολή της Ομηρικής λύσης υπάρχουν .Το μόνο που λείπει είναι η θέληση για την επιβολή της .
Ο χρόνος που μας δόθηκε μειώνεται δραματικά.
Ας τους φωτίσει ο θεός στην επόμενη συνεδρία τους.



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα