Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Δεν βρίσκω άντρα – Αιτίες – Λύσεις

δεν βρίσκω άντρα

Οι γυναίκες κατά καιρούς και ανάλογα με τις καταστάσεις που βιώνουμε συνηθίζουμε να λέμε, όταν είμαστε μόνες, την γνωστή έκφραση “δεν βρίσκω άντρα”. Πείτε το πραγματικότητα, πείτε το δικαιολογία, η αλήθεια πάντως είναι πως ουσιαστικά βρίσκουμε εύκολα άντρα αλλά όχι τον κατάλληλο που έχουμε ονειρευτεί! Συναναστρεφόμαστε καθημερινά με πλήθος αντρών είτε στον χώρο εργασίας είτε σε χώρους ψυχαγωγίας αλλά και στις καθημερινές μας δραστηριότητες. Το θέμα είναι πως πολλές ονειρευτήκαμε τον ιππότη με το άσπρο άλογο και απλά ελπίζουμε να γίνει πραγματικότητα. Φυσικά και δεν χρειάζεται να συμβιβαστούμε αλλά γίνονται και δύσκολα τα πράγματα όταν βάζουμε τον πήχη πολύ ψηλά! Γυναίκες και άντρες έχουμε ελαττώματα αλλά ανάλογα με τον χαρακτήρα μας άλλα τα ανεχόμαστε και άλλα όχι. Αν λοιπόν θέλεις να σταματήσεις να σκέφτεσαι το “γιατί δεν βρίσκω άντρα”, πάρε τα πράγματα από την αρχή!
Δεν βρίσκω άντρα – Συναίσθημα και λογική

Ερωτεύτηκες, ενθουσιάστηκες αλλά νιώθεις ότι τα συναισθήματά σου σε πρόδωσαν. Αυτό συμβαίνει γιατί οι γυναίκες συνηθίζουμε να αφηνόμαστε στα συναισθήματα μας και η λέξη λογική μοιάζει άγνωστη. Ας μάθουμε λοιπόν να την χρησιμοποιούμε παράλληλα με τα συναισθήματα και να ζυγίζουμε τις καταστάσεις πριν αφεθούμε ολοκληρωτικά σε μία σχέση. Ψάχνουμε το τέλειο και από όλους κάτι λείπει! Άραγε πώς είναι ακριβώς η τελειότητα για εμάς; Σε κάθε ηλικία ψάχνεις διαφορετικά πράγματα, ο έρωτας όμως δεν έχει ηλικία. Το συναίσθημα μπορεί να σε οδηγήσει κάπου αλλά η λογική είναι που θα σε κρατήσει εκεί. Το ότι ερωτεύτηκες παράφορα κάποιον δεν σημαίνει πως θα έχεις την ιδανική σχέση μαζί του. Μάθε να ζυγίζεις τα υπέρ και τα κατά και δώσε περιθώρια γνωριμίας. Μπορεί ο άντρας της ζωής σου να είναι μπροστά στα μάτια σου! Χρησιμοποίησε το συναίσθημα μαζί με το ένστικτό σου και την λογική σου ώστε να αφήσεις κάποιους να σε πλησιάσουν δίνοντάς τους μια ευκαιρία. Άφησε ένα παραθυράκι ανοιχτό πριν βάλεις ταμπέλα στον ιδανικό άντρα. Μερικές φορές ούτε εμείς δεν ξέρουμε τι πραγματικά ψάχνουμε!
Δεν βρίσκω άντρα – Αυτοπεποίθηση και γυναικείος δυναμισμός
Συνηθίζεται όταν μένουμε για αρκετό καιρό μόνες να χάνουμε την αυτοπεποίθησή μας πιστεύοντας πως εμείς φταίμε για την ανεπιτυχή σχέση μας με το άλλο φύλο! Κάντε μία στροφή 180 μοιρών και κοιτάξτε μπροστά. Τον χρόνο που περάσατε μόνες δείτε τον ως ένα διάλειμμα για να βρείτε τον εαυτό σας. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να τα βρείτε με τον εαυτό σας από το να ασχοληθείτε μόνο με αυτόν. Έτσι μην αναλώνεστε σε άσχημες σκέψεις που σας χαλάνε την διάθεση. Δεν έχει νόημα αν αναγκαστήκατε να είστε μόνες ή το επιλέξατε, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Χρόνος για να “ψαχτείτε”, να θέσετε στόχους, να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και να ετοιμαστείτε για τα καλύτερα που έρχονται. Χωρίς αυτοπεποίθηση, χωρίς γυναικείο δυναμισμό και με πεσμένο ηθικό θα αναρωτιέστε για πολύ καιρό ακόμα “γιατί δεν βρίσκω άντρα”! Ότι έχουμε μέσα μας, το εκπέμπουμε! Έτσι ανάλογα με το τι αισθανόμαστε απωθούμε ή έλκουμε. Δεν βρίσκετε άντρα γιατί απλά έχετε χάσει την αυτοεκτίμησή σας και αυτό εκπέμπετε! Ο γυναικείος δυναμισμός επίσης είναι κάτι που έλκει το αντρικό φύλο αφού ναι μεν είστε δυναμική αλλά η θυληκότητά σας υπερισχύει. Φροντίστε να δουλέψετε με τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθησή σας και δεν θα αναρωτιέστε πια!
Δεν βρίσκω άντρα – Εμφάνιση και περιποίηση
Μήπως λόγω κάποιων καταστάσεων έχετε ξεχάσει λίγο να περιποιήστε τον εαυτό σας; Μήπως η εξωτερική σας εμφάνιση ξεγελάει; Και στις δυο περιπτώσεις το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Η πρώτη περίπτωση είναι και η πιο συνηθισμένη αφού αρκετές γυναίκες περιποιούνται μόνο όταν πρόκειται να κάνουν μία βραδινή έξοδο ή όταν αποφασίσουν να βγουν ένα ραντεβού. Ποτέ δεν ξέρετε όμως πού θα “τον” συναντήσετε. Φυσικά και αυτό δεν σημαίνει πως όλες οι ώρες της μέρας είναι ίδιες. Απλά καλό θα ήταν να αρχίσετε να ασχολείστε με κάποια μυστικά που θα σας δείχνουν εύκολα και γρήγορα περιποιημένη από το πρωί ως το βράδυ. Μην αφήνετε την εμφάνισή σας στην άκρη και βέβαια ο εσωτερικός σας κόσμος μετράει αλλά η πρώτη ματιά είναι πολύ σημαντική. Μία περιποιημένη εμφάνιση θα αναδείξει την καλή σας διάθεση και θα σας κάνει πιο θετική. Ετοιμαστείτε να τραβήξετε τα βλέμματα ακόμα και από ανθρώπους που μέχρι τώρα θεωρούσατε ακατόρθωτο. Ένας άντρας θα προσέξει καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας μία περιποιημένη γυναίκα. Μην το παρακάνετε με την περιποίηση και έχετε ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα!
Η δεύτερη περίπτωση έχει να κάνει με την εμφάνιση που ξεγελάει! Αυτό σημαίνει πως η επιλογή των ρούχων σας και το μακιγιάζ σας θα πρέπει να σας αντιπροσωπεύει απόλυτα. Δηλαδή, ντυθείτε και βαφτείτε με ότι σας πάει και αναδυκνύει την φυσική σας ομορφιά. Έτσι θα σας προσέξουν άντρες οι οποίοι θα εκτιμήσουν αυτό που βλέπουν χωρίς να περιμένουν κάτι άλλο. Με αυτόν τον τρόπο κι εσείς θα είστε πιο σίγουρες για την κατηγορία αντρών που έλκετε! Καλώς ή κακώς βγάζουμε συμπεράσματα από την εμφάνιση, όπως για τον τρόπο που διασκεδάζει ο καθένας, για το αν είναι εκκεντρικός ή συντηρητικός, για το αν είναι εσωστρεφής ή όπως λέμε έξω καρδιά και πολλά άλλα! Το ίδιο συμβαίνει και με το μακιγιάζ μιας γυναίκας το οποίο μπορεί να την κάνει εκκεντρική, συντηρητική, ρομαντική και γενικότερα να αναδείξει στοιχεία του χαρακτήρα όπως και το ντύσιμο. Έτσι προσέξτε ιδιαίτερα τι θέλετε να περνάτε στους άλλους όταν σας βλέπουν. Όταν συνδυάσετε το μέσα με το έξω θα είναι ξεκάθαρο τι ψάχνετε και θα το βρείτε! Μην χαλάτε μόνες σας την γενική σας εικόνα.
Δεν βρίσκω άντρα – Πώς να το αντιμετωπίσω
Όταν πείσουμε τον εαυτό μας πως η έκφραση “δεν βρίσκω άντρα” μας αντιπροσωπεύει, τότε σίγουρα κάτι δεν πάει καλά με την διάθεση μας και την ψυχολογική μας κατάσταση. Αν προσέξουμε τις παραπάνω συμβουλές γρήγορα θα αντιληφθούμε πως είναι μία από τις καταστάσεις που μπορούμε να αλλάξουμε και να απολαύσουμε τα αποτελέσματα. Μην απογοητεύεστε και προβληματίζεστε για οτιδήποτε είναι στο χέρι σας και μπορεί να αλλάξει. Οι παραπάνω συμβουλές αποτελούν παλιές και δοκιμασμένες συνταγές! Ο τρόπος που βιώνουμε τις καταστάσεις όμως πηγάζει από μέσα μας και πρέπει πρώτα εσείς να πιστέψετε στον εαυτό σας. Μην πείσετε τον εαυτό σας πως δεν μπορείτε να βρείτε άντρα! Βρείτε τα μαζί του και δώστε του την ευκαιρία να δει και να αντιδράσει την κατάλληλη στιγμή. Οι παραπάνω συμβουλές θα σας βοηθήσουν να δείτε τα πράγματα από μία άλλη οπτική γωνία!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα