Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Πανσέληνος στους Ιχθύς: Μη σου επιβάλουν το όνειρό τους!

Πανσέληνος στους Ιχθύς: Μη σου επιβάλουν το όνειρό τους!
Ο μήνας κλείνει με την Πανσέληνο στον άξονα Παρθένου-Ιχθύος στις 29 Αυγούστου και ώρα 21:35. Για τα γεωγραφικά δεδομένα της Ελλάδος ο χάρτης που καταστρώνεται για το φαινόμενο έχει ωροσκόπο στον Κριό και είναι ο παρακάτω. 

                                                  

Αυτή η Πανσέληνος επηρεάζει τον μεταβλητό σταυρό (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς) και ειδικότερα όσους είναι γεννημένοι από 24-26 Φεβρουαρίου, από 26-28 Μαϊου, από 28-30 Αυγούστου και από 28-30 Νοεμβρίου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή σημεία από την 5η έως την 7η μοίρα του παρορμητικού σταυρού. Από αντισκιά επηρεάζονται όσοι έχουν γεννηθεί στις 14 Απριλίου ή στις 17 Οκτωβρίου ή όσοι έχουν πλανήτες ή σημεία στην 24η μοίρα Κριού ή Ζυγού. Δες στον χάρτη σου αν ανήκεις σε αυτή την περίπτωση. 

Δεν ξεχνάς ότι κάθε Πανσέληνος κορυφώνει τα γεγονότα και κάνει εμφανή την ενέργεια της νέας Σελήνης που προηγήθηκε. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος είναι εξέλιξη του σεληνιακού κύκλου που άρχισε με την νέα Σελήνη στις 14 του μήνα.


Φράσεις - κλειδιά για την Πανσέληνο 
  • Ανάγκη για δημιουργική σκέψη
  • Συνειδητοποίηση της εσωτέρας δύναμης
  • Θυμός που έχει την ρίζα του στην απώλεια ατομικότητας ή ταυτότητας
  • Τάση για φυγή και επιφανειακή προσέγγιση κοινωνικών επαφών
  • Ανάγκη επαφής με τον εαυτό και την ευτυχία στο σπίτι ή με φίλους
  • Ερωτικές φαντασιώσεις με σκοπό την ανακούφιση από το καθημερινό στρες 

Στην Πανσέληνο που γίνεται στον άξονα 6ου/12ου οίκου συμμετέχουν ο Δίας και ο Ποσειδώνας. Πρόκειται για μια αρκετά έντονη περίοδο όπου όλα αποκτούν μεγαλύτερες διαστάσεις από τις πραγματικές τους και η τάση που δημιουργείται είναι να βλέπουμε τις καταστάσεις θετικά και αισιόδοξα, ίσως λίγο περισσότερο από ο,τι θα έπρεπε όμως και με κίνδυνο να παρασυρθούμε σε λανθασμένες εκτιμήσεις και αποφάσεις. Η καθημερινότητα μάς παρουσιάζεται σαν να είναι γεμάτη ευκαιρίες (πράγμα που ισχύει όντως αυτή την περίοδο), αλλά η τάση του μυαλού μας είναι να φυγαδευτεί και να αποδράσει σε μια άλλη πιο ονειρική και περισσότερο ανεδαφική πραγματικότητα που χτίζει ο νους μέσα από την φαντασία. Με την 150άρα όψη του Άρη με τον Πλούτωνα γινόμαστε αρκετά αντιδραστικοί, έντονοι και ίσως επιθετικοί μερικές στιγμές ζητώντας και επιδιώκοντας να γίνει το δικό μας και να επιβάλλουμε την θέλησή μας και τα σχέδιά μας, ειδικότερα στα αισθηματικά θέματα.

Πώς επηρεάζει η Πανσέληνος το ζώδιό σου;
να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα μοναδικό σύνολο 
που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. 

 
Κριός
Η Πανσέληνος συμβαίνει στον άξονα 6ου/12ου του ηλιακού σου χάρτη και φέρνει στο φως θέματα που σχετίζονται με την καθημερινότητά σου, την υγεία σου και βαθύτερα με το να βάλεις τάξη σε όλα αυτά που νοιώθεις, σκέφτεσαι και σου συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό. Το επόμενο διάστημα διαγράφεται αρκετά έντονο και θα χρειαστει να δράσεις άμεσα και έγκαιρα. Τα αισθηματικά σου, αλλά και γενικότερα ό,τι σε αγγιζει και σε απασχολεί άμεσα είναι μπερδεμένες υποθέσεις και είναι περίοδος για να προσπαθήσειςνα κάνεις το άλμα στο μέλλον αφήνοντας πίσω οτιδήποτε δε σου ταιριάζει πλέον. 
 
Ταύρος
Η Πανσέληνος συμβαίνει στον άξονα 5ου/11ου του ηλιακού σου χάρτη και φέρνει στο φως θέματα που σχετίζονται με τα ερωτικά σου, την ικανοποίηση που παίρνεις από τη ζωή σου, τους φίλους σου και τις επιδιώξεις σου. Αρχίζει μια περίοδος που θα θελήσεις να απολαύσεις πιο αργούς ρυθμούς και να βρεις χρόνο για να πας μια βόλτα, ένα σινεμά ή να κάνεις κάτι που σε ευχαριστεί, σε χαλαρώνει και σε ψυχαγωγεί. Να αποφύγεις εντάσεις και ξεσπάσματα που μπορεί να βγουν λόγω της πίεσης που έχεις δεχτεί τον τελευταίο καιρό.  
 
Δίδυμος
Η Πανσέληνος συμβαίνει στον άξονα 4ου/10ου του ηλιακού σας χάρτη και φέρνει στο φως θέματα που σχετίζονται με το σπίτι σου αλλά και με τα επαγγελματικά σου. Η επόμενη περίοδος σε φέρνει μπροστά στην συνειδητοποίηση ότι πρέπει να προσαρμοστείς στις νέες καταστάσεις που διαμορφώνονται και το να βάλεις λίγο νερό στο κρασί σου δεν είναι άσχημη ιδέα, αντιθέτως μάλιστα μπορεί και να επιβάλλεται για λίγο. Αρχίζεις να συλλαμβάνεις ωραίες ιδέες που σε κάνουν να θες να κάνεις περισσότερα πράγματα, να βάλεις και να πετύχεις νέους στόχους, αλλά και να δράσεις πιο συγκεκριμένα και χειροπιαστά στα αισθηματικά σου. 
 
Καρκίνος
Η Πανσέληνος συμβαίνει στον άξονα 3ου/9ου του ηλιακού σου χάρτη και φέρνει στο φως θέματα που σχετίζονται με επικοινωνίες, μετακινήσεις, σπουδές και με συγγενείς που σε χρειάζονται αυτή την περίοδο και σε έχουν ανάγκη. Αυτή την περίοδο κάνεις ένα ξεκαθάρισμα όσον αφορά τα οικονομικά σου και πού επενδύετε την ενέργειά σου. Μπορεί να βγούν κάποιες παρανοήσεις και εντάσεις στον τομέα της καριέρας σου ή στην οικιακή σου ζωή, αλλά θα μπορέσεις να βρεις τις λύσεις. 
 
Λέων 
Η Πανσέληνος συμβαίνει στον άξονα 2ου/8ου του ηλιακού σας χάρτη και φέρνει στο φως θέματα που σχετίζονται με την κατάσταση των οικονομικών σου και τις ανάγκες που προκύπτουν, τις δικές σου και των άλλων. Είναι περίοδος που προσπαθείς να καλύψεις κενά και δραστηριοποιείσαι αρκετά. Προσοχή στην υγεία σου, επικεντρώσου πρώτα στις σημαντικές ανάγκες που πρέπει να ικανοποιήσετε άμεσα και αναζήτησε την αλήθεια πίσω από τα φαινόμενα. 
 
Παρθένος
Η Πανσέληνος συμβαίνει στον άξονα 1ου/7ου του ηλιακού σας χάρτη και φέρνει στο φως θέματα που σχετίζονται με εσένα τον ίδιο και τις συνειδητοποιήσεις που γίνονται σε σχέση με την πραγματική σου κατάσταση αυτή τη στιγμή στην ζωή σου. Οι αφορμές για τα παραπάνω είναι η δράση και οι κινήσεις προσώπων που είναι η σχέση σου ή οι συνεργάτες σου. Ένταση σε προσωπικά θέματα και καλείσαι να βάλεις όρια αλλά και να βρεις το μέτρο. Το επόμενο διάστημα έχει εξελίξεις σε επαγγελματικά θέματα και χρειάζεται να δώσεις μεγάλη βάση στα οικονομικά σου και στον χειρισμό που κάνεις σε αυτόν τον τομέα. Συμβιβάζεσαι με την πραγματικότητα της σχέσης σου και παραχωρείς στο ταίρι σου το πάνω χέρι. 
 
 
Ζυγός
Η Πανσέληνος συμβαίνει στον άξονα 6ου/12ου του ηλιακού σας χάρτη και φέρνει στο φως θέματα που σχετίζονται με τους φόβους σου, την εργασία σου και την καθημερινότητά σου. Το επόμενο διάστημα είναι για εσένα περίοδος που καινούργια δεδομένα θα έρθουν στην ζωή σου και θα χρειαστεί ίσως να χαράξεις έναν καινούργιο δρόμο σε σχέσεις ή συνεργασίες. Μην πιέζεσαι και μην πιέσεις καταστάσεις και μην πάρεις βιαστκές αποφάσεις. 
 
Σκορπιός
Η Πανσέληνος συμβαίνει στον άξονα 5ου/11ου του ηλιακού σας χάρτη και φέρνει στο φως θέματα που σχετίζονται με τα ερωτικά σου, την ανάγκη σου να βρεθείς κοντά σε φίλους και να διασκεδάσεις με τον τρόπο που επιθυμείς. Θέλεις να πάρεις μια μεγάλη ανάσα και ενδέχεται να μην μπορέσεις να το κάνεις αν κινηθείς χωρίς μέτρο. Δώστε έμφαση στο τι γίνεται στα επαγγελματικά σου και μην σου διαφύγουν σημαντικές λεπτομέρειες γιατί μπορεί να  δημιουργηθούν προβλήματα. Κάτι σημαντικό εξελίσσεται στα αισθηματικά σου θεματα, μια καινούργια σημαντική γνωριμία αν το αναζητάς ή μια σημαντική εξέλιξη/αποκάλυψη από τον σύντροφό σου. 
 
Τοξότης
Η Πανσέληνος συμβαίνει στον άξονα 4ου/10ου του ηλιακού σας χάρτη και φέρνει στο φως θέματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σου και τις εξελίξεις σε αυτόν τον τομέα. Αυτό μπορεί να λειτουργήσει ως αφορμή για να σκεφτείς και να πάρεις αποφάσεις σε σχέση με εσένα και την ποιότητα της ζωής σου, τα αισθηματικα σου, και τις ανάγκες που έχεις στο σπίτι σου και στην οικογενειακή σου ζωή. Τα επαγγελματικά σου χρειάζονται την προσοχή σας αυτή την περίοδο, έχεις εξελίξεις και μπορείτε να πετύχεις πολλά. 
 
Αιγόκερως
Η Πανσέληνος συμβαίνει στον άξονα 3ου/9ου του ηλιακού σας χάρτη και φέρνει στο φως θέματα που σχετίζονται με συγγενείς και τα προβλήματα που προκύπτουν σε αυτούς και στα οποία εσύ καλείσαι να βρεις λύσεις. Επανεξετάζεις τις φιλοδοξίες και τους στόχους που έχεις θέσει στον εαυτό σου και βλέπεις κατά πόσο τώρα μπορείς  ή όχι να τα υλοποιήσεις. Ο άξονας της συνείδησης ενεργοποιεί τον άξονα των σχέσεών σου αυτη την περίοδο και καταλαβαίνεις πάρα πολλά για την σχέση που έχεις ή για την σχέση που θέλεις. 
 
Υδροχόος
Η Πανσέληνος συμβαίνει στον άξονα 2ου/8ου του ηλιακού σας χάρτη και φέρνει στο φως θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σου και με τα οικονομικά του συντρόφου σου. Αυτή η Πανσέληνος σε δραστηριοποιεί και σε κάνει να σκεφτείς πιο πρακτικά πάνω στην έννοια της ασφάλειας και της αυτοπεποίθησης που αντλείς από τον εαυτό σου. Δεν είναι άσχημα τα πράγματα, αλλά θα καταλάβεις και εσύ ο ίδιος οτι χρειάζεται να κανεις αρκετές προσαρμογές σε πολλά θέματα, αν θέλεις τα πράγματα να κυλήσουν θετικά. Συμβαίνουν πολλά και με γρήγορους ρυθμούς, διατήρησε την ψυχραιμία σου. 
 
Ιχθύες
Η Πανσέληνος συμβαίνει στον άξονα 1ου/7ου του ηλιακού σας χάρτη και φέρνει στο φως θέματα που σχετίζονται με την προσωπική σου ζωή και με τις σχέσεις που είναι σημαντικές για εσένα. Είναι περίοδος που είσαι πιο ενεργητικός και περισσότερο αποφασισμένος να ξεκαθαρίσεις το ομιχλώδες τοπίο της ζωής σου παίρνεις δύναμη για να κερδίσεις αυτό που αξίζεις και δικαιούσαι. Μπορείς να πετύχεις την απόλυτη ένωση με το ταίρι σου, αρκεί να μην ονειροβατείς και να διαχειριστείς λογικά τα θέματα που έχουν προκύψει. 


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα