Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Περιττά κιλά – 4 Συμβουλές να τα χάσετε

περιττά κιλά
Οι γυναίκες που δεν έχουν ασχοληθεί έστω και λίγο με κάποια περιττά κιλά είναι πολύ λίγες και σίγουρα τυχερές. Αλλά επειδή μας αρέσει όλες να βελτιώνουμε όσο γίνεται περισσότερο και συνέχεια την εμφάνισή μας πάντα προσπαθούμε να είμαστε όσο πιο καλλίγραμμες και στυλάτες γίνεται! Κάποιες φορές πρέπει να αποβάλλουμε μόνο ένα με δυο περιττά κιλά που μας βαραίνουν και άλλες φορές έχουμε ανάγκη από πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια. Όπως και να ‘χει όμως για όλα υπάρχει λύση αρκεί να βάλουμε τον στόχο μας και να ξέρουμε τι θέλουμε ακριβώς. Θαυμάζουμε γύρω μας τις γυναίκες που όχι απλά καταφέρνουν να μην έχουν περιττά κιλά αλλά καταφέρνουν να διατηρηθούν στα κιλά που πρέπει χωρίς συνεχόμενες αυξομειώσεις. Κάτι τέτοιο μας φαίνεται θαύμα ή ακατόρθωτο απλά γιατί δεν έχουμε ενημερωθεί σωστά ή έχουμε διαβάσει πολλά για εξαντλητικές δίαιτες που δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε και φυσικά δεν πρέπει! Αν βάλετε τον στόχο να απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά σας και ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα τότε θα καταφέρετε αυτό που μέχρι τώρα νομίζατε ακατόρθωτο. Ίσως μερικά πράγματα που θα πρέπει να ακολουθήσετε να σας φανούν θυσίες αλλά σκεφτείτε πως και θα χάσετε τα περιττά σας κιλά και θα κάνετε πολύ καλό στην υγεία σας.

Περιττά κιλά – Κόψτε τις κακές συνήθειες!
Αρχικά καλό είναι να ενημερωθείτε σωστά για το τι περιέχουν όλα αυτά που καταναλώνετε άνετα και πιστεύετε πως δεν είναι και τόσο κακό. Ας πούμε ενα γλυκάκι δεν φαίνεται να πειράζει αλλά σίγουρα ένα γλυκό κάθε μέρα ή ίσως και δυο, φυσικά πειράζει! Η ζάχαρη που καταναλώνουμε καθημερινά, ακόμα και σε προϊόντα που δεν φανταζόμαστε ότι περιέχουν ζάχαρη, πέρα από τις βλάβες που μπορεί να προκαλέσει στην υγεία μας ευθύνεται και για το τοπικό πάχος και συγκεκριμένα στην περιοχή της κοιλιάς. Επίσης τα αναψυκτικά, το έτοιμο φαγητό που μπορεί να καταναλώνουμε τακτικά ευθύνονται για τα περιττά κιλά μας. Πολλές φορές τα θεωρούμε αναγκαίο κακό λόγω των γρήγορων ρυθμών της ζωής αλλά τελικά η θυσία που πρέπει σίγουρα να κάνουμε είναι να μπούμε στην κουζίνα! Ξεκινήστε να ετοιμάζετε μόνες τα γεύματά σας και αρκεστείτε σε υγιεινά σνακς. Φυσικά και δεν είναι άνοστα ή άγευστα! Υπάρχουν πλέον πολλά από αυτά στην αγορά με εξαιρετική γεύση και υψηλή θρεπτική αξία. Βάλτε τα φρούτα στην καθημερινότητά σας! Ξεκινήστε με ένα πρόγραμμα κι έπειτα θα σας γίνει μία πολύ καλή καθημερινή συνήθεια. Καταναλώστε λαχανικά, όσπρια και σαλάτες! Αν μέχρι τώρα θεωρούσατε πως δεν σας αρέσουν μπορείτε να ψάξετε διάφορες συνταγές οι οποίες θα σας κάνουν να αλλάξετε γνώμη.
Περιττά κιλά – Άσκηση
Η άσκηση είναι σίγουρα ένα απαραίτητο κομμάτι για την απομάκρυνση των περιττών κιλών. Βοηθάει στην σύσφιξη του σώματος και στο να κάνουμε πολύ περισσότερες καύσεις. Με την άσκηση κρατάμε σε μια ισορροπία το σώμα μας και την υγεία μας. Αν δεν έχετε την δυνατότητα να ασκηθείτε εκτός σπιτιού, που είναι και το ιδανικό, μπορείτε να καταναλώνετε αρκετές θερμίδες κάνοντας πολλές καύσεις ακόμα και όταν κάνετε τις δουλειές του σπιτιού σας. Βάλτε μουσική και κάντε τις δουλειές σας με ένταση και διάθεση και γυμναστείτε χωρίς να το καταλάβετε. Έτσι ασκηθείτε και τελειώστε με τις δουλειές σας στον ίδιο χρόνο. Φυσικά καλό θα ήταν να ασκηθείτε σε ένα γυμναστήριο ή με τρεξιματάκι στο πάρκο ώστε να χαλαρώσει το μυαλό σας και να επικεντρωθείτε σε αυτό αφιερώνοντας λίγο χρόνο στον εαυτό σας και μόνο.
Περιττά κιλά – Διατροφή
Ακούμε καλή διατροφή και το μυαλό μας πάει σε νερόβραστα και άνοστα φαγητά τα οποία θα πρέπει να καταναλώνουμε αναγκαστικά καθημερινά κάνοντας τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα. Φυσικά όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει! Αλλάξτε τον τρόπο που σκέφτεστε και ενημερωθείτε για τα καλομαγειρεμένα φαγητά και ποια προϊόντα βοηθούν να κάνετε πιο πολλές καύσεις. Μπορείτε να μαγειρέψετε πεντανόστιμα φαγητά που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν σε γεύση από αυτά που προτιμούσατε μέχρι τώρα. Ας πούμε πως σας άρεσε να τηγανίζετε μία χοιρινή μπριζόλα! Την θεωρούσατε πολύ νόστιμη και δεν γνωρίζατε άλλον τρόπο μαγειρέματος που θα σας ικανοποιούσε. Δοκιμάστε να την βάλετε σε μία κατσαρόλα σε πολύ χαμηλή φωτιά και αφήστε την να γίνει στο ζουμί της. Έπειτα αφού έχει”πιεί” το ζουμί της, ξεσκεπάστε την, ρίξτε της ελάχιστο αλάτι, πιπέρι, μουστάρδα αν σας αρέσει και λίγο ελαιόλαδο. Γυρίστε την μία δυο φορές και δοκιμάστε την, θα εκπλαγείτε με την ελαφριά της γεύση και με τα αρώματα! Αν θέλετε χρησιμοποιήστε για έξτρα γεύση έναν κύβο αλλά σε αυτήν την περίπτωση μην προσθέσετε αλάτι. Αυτό ήταν απλά ένα παράδειγμα, ενημερωθείτε για διάφορους εύγευστους συνδυασμούς και τρόπους μαγειρέματος που θα σας εκπλήξουν. Μάθετε να καταναλώνετε τα πάντα με τον τρόπο που προτιμάτε. Αυτό στο οποίο θα πρέπει να δώσετε πολύ προσοχή είναι οι μερίδες και να αποφεύγετε φυσικά το βραδινό φαγητό!
Περιττά κιλά – Διώξτε την κακή διάθεση!
Για πολλές γυναίκες η κακή διάθεση προκαλεί βουλιμία κι έτσι καταναλώνουν διάφορα περιττά προϊόντα καθημερινά. Διώξτε την κακή σας διάθεση για να μπορέσετε να φτάσετε στον στόχο σας. Αυτοπεποίθηση, πείσμα και θέληση μπορούν να σας φέρουν εκπληκτικά αποτελέσματα. Καθεμία έχει τον δικό της τρόπο να ανατρέψει την κακή ψυχολογία όπως, διαλογισμός, χορός, εργασιοθεραπεία, περπάτημα στην φύση και γιατί όχι αν είναι εφικτό shopping therapy! Καθαρίστε τα περιττά πράγματα από το μυαλό σας και επικεντρωθείτε στον στόχο σας. Τα περιττά κιλά μπορεί να σας δημιουργούν κακή διάθεση αλλά σκεφτείτε πως είναι θέμα χρόνου να ανήκουν πια στο παρελθόν. Είναι στο χέρι σας και αυτό είναι το πιο σημαντικό! Αγαπήστε τον εαυτό σας και σκεφτείτε το σώμα σας όπως θέλετε να γίνει βάζοντας στόχους. Φυσικά να θυμάστε πάντα πως οι υπερβολές ποτέ δεν φέρνουν καλά αποτελέσματα! Όλα θέλουν μέτρο και υπομονή κάνοντας πάντα το καλύτερο αρχικά για την υγεία σας!
Ξεκινήστε και αποχαιρετήστε σιγά σιγά τα περιττά κιλά με καλή διάθεση, διατροφή, άσκηση. Αλλάξτε τις κακές συνήθειες κάνοντας την ζωή σας καλύτερη από όλες τις απόψεις! Τα περιττά κιλά δεν είναι εχθρός σας απλά κάτι το οποίο δεν χρειάζεστε. Χωρίς άγχος και με αποφασιστικές κινήσεις βάλτε την ζωή σας σε μία τάξη και απολαύστε την. Βγάλτε από το μυαλό σας τις λέξεις, περιορισμός, δίαιτα, περιττά κιλά! Έτσι απλά κάντε μία ωραία και ωφέλιμη αλλαγή στην ζωή σας. Μπορεί στην αρχή να σας φαίνονται όλα βουνό αλλά τελικά στην πράξη τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα και πιο ξεκάθαρα!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα