Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Πώς να απαλλαγείτε από τον πυρετό φυσικά!

Η κανονική θερμοκρασία του σώματος ενός υγιούς ατόμου είναι περίπου 37 ° C. Αυτή μπορεί να ποικίλει κατά τη διάρκεια της ημέρας και εξαρτάται από τις σωματικές δραστηριότητες που κάνουμε. Ωστόσο, όταν ανεβαίνει υψηλότερα από 37 ° C ξέρουμε ότι είμαστε άρρωστοι. Εφ 'όσον η θερμοκρασία παραμένει κάτω από 40 ° C δεν χρειάζεται να την κατεβάσουμε επειδή βοηθά τον οργανισμό να καταπολεμήσει τη νόσο. Η θερμοκρασία των 40 ° C μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνη και επομένως είναι αναγκαίο να μειωθεί μια τόσο υψηλή θερμοκρασία. Όταν η θερμοκρασία του σώματος ενός παιδιού αυξάνεται σε 38C θα πρέπει να αναλάβουμε δράση για να μειώσουμε τον πυρετό.
Πώς να απαλλαγείτε από πυρετό Φυσικά
Μειώστε τον πυρετό φυσικά

Όταν έχετε πυρετό το καλύτερο είναι να πίνετε πολλά υγρά για να στηρίξετε το σώμα. Συνιστάται να πίνετε μερικά φλιτζάνια τσάι την ημέρα, διότι προκαλούν εφίδρωση, η οποία δροσίζει φυσικά το σώμα και αποβάλλει τις τοξίνες.
Συνταγή για το τσάι που διεγείρει την εφίδρωση : περιχύνουμε με ζεστό νερό ένα κουταλάκι του γλυκού φασκόμηλο, Ευπατοριο το Κανναβιο , Nepeta (μαγιοβότανο) και μέντα. 
Το αφήνουμε για δέκα λεπτά και στη συνέχεια στραγγίζουμε
Μπορείτε να γλυκάνετε το τσάι με μέλι και το πίνετε πριν κρυώσει. 
Προκειμένου να μειώσετε τον πυρετό, φυσικά, μπορείτε επίσης να πιείτε ένα φλιτζάνι τσάι τζίντζερ που είναι καλό για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και βοηθάει το σώμα να καταπολεμήσει τη νόσο. 
Εάν δεν έχετε τη δυνατότητα να προετοιμάσετε αυτά τα τσάγια, τότε πιείτε ένα φλιτζάνι τσάι χαμομήλι, το οποίο προωθεί την εφίδρωση και έτσι βοηθά στη μείωση της θερμοκρασίας. 
Μια εναλλακτική μέθοδος είναι να εμποτίσετε λωρίδες βαμβακερού υφάσματος σε χλιαρό νερό ή κόψτε μια φέτα πατάτας και τοποθετήστε τες/την στο μέτωπό σας.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ


[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα