Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Έμεινε με ικανότητα μνήμης 90' μετά από επίσκεψη σε οδοντίατρο!



Την σχεδόν απίστευτη ιστορία ενός 38χρονου Βρετανού φέρνει στο προσκήνιο μια σχετική δημοσίευση στην επιστημονική επιθεώρηση Neurocase.
Πριν από 10 χρόνια ο 38χρονος επισκέφθηκε τον οδοντίατρο για μια επέμβαση, η οποία κατέστρεψε τελικά την ζωή του. Κατά τη διάρκεια της επέμβασης στο δόντι, και ενώ ο οδοντίατρος χρειάστηκε να του κάνει τοπική αναισθησία για να φτάσει στην ρίζα ενός δοντιού και να κάνει την δουλειά του, κάποιο νεύρο (υποθέτουν οι γιατροί ότι) πειράχτηκε με αποτέλεσμα ο 38χρονος να συνέλθει από την επέμβαση και να έχε απωλέσει την ικανότητα να δημιουργήσει νέες μνήμες!
 
Η ζημιά που υπέστη συγκλόνισε τον ιατρικό κόσμο και η περίπτωσή του παρομοιάστηκε με το σενάριο ταινιών, όπως το “Memento” και το “Groundhog Day”.
 
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην δημοσίευση του επιστημονικού περιοδικού, ο άτυχος 38χρονος έχει αυτήν τη στιγμή μνήμη που δεν ξεπερνάει τα 90 λεπτά της ώρας. Πιο πριν από αυτό το διάστημα, δεν θυμάται τι συνέβη, παρά μόνο τις παλιές του μνήμες πριν την επέμβαση. Κάθε μέρα ο 38χρονος πιστεύει ότι έχει ραντεβού για να πάει στον οδοντίατρο. Από τότε έχουν περάσει 10 ολόκληρα χρόνια!
 
Αλλεπάλληλες εξετάσεις και ακτινογραφίες από τότε δεν έδειξαν καμία λανθασμένη κίνηση από την πλευρά του οδοντιάτρου και ακόμα και σήμερα κανείς δεν ξέρει πώς έγινε κάτι τέτοιο.
 


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα