Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Κουράστηκα να χάνομαι

601733_1391029344451966_1381981804_n

Κουράστηκα.  Κάθε μέρα το ίδιο πράγμα… Παντού ασχήμια, μιζέρια. Ελάχιστα ευχάριστα… πολλά δυσάρεστα…. Πόσοδύσκολη είναι τελικά η ευτυχία? Τι θέλει τελικά ο κάθε ένας μας? Απλά πράγματα νομίζω. Να γελάμε. Ν’αγαπάμε.  Να λιώνουμε.  Να φιλιόμαστε. Ν’αγκαλιαζόμαστε. Να κάνουμε λάθη. Να βριζόμαστε. Να τα ξαναβρίσκουμε.
Απλά πράγματα… καθημερινά! Κι΄όμως για πολλούς άγνωστα η δεδομένα… Χαμένα κάπου ανάμεσα στο “κάνουμε λάθη” και στο “βριζόμαστε”. Σταματημένα. Δεδομένα.
Σταματήστε να θεωρείτε δεδομένα τα πάντα. Το χρόνο, τους ανθρώπους, τον έρωτα, τη ζωή την ίδια. Όλα μπορούν να ανατραπούν, ανά πάσα στιγμή. Συμβαίνει γύρω μας. ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!!!!

Εκφραστείτε όσο μπορείτε… Μιλήστε επιτέλους και βγάλτε από μέσα σας αυτό που σας πνίγει. Αυτό το ”σ αγαπώ γαμώτο” , “σε θέλω” ,”μου λείπεις”… πείτε το όσο μπορείτε.
Σταματήστε απλά να σκέφτεστε κάποιον και απλά μιλήστε του. Κάντε όλα όσα θέλατε, θέλετε ακόμα. Εκείνο το χιλιοαναβλημένο ( dead corrector…) ταξίδι, ένα χορό, ένα δείπνο, μια βόλτα …. Κάντε το πράξη επιτέλους. Απλά κάντε το.
Κρατήστε κοντά σας αυτούς που δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς εσάς, αλλά ούτε εσείς χωρίς αυτούς. Κάντε τους ευτυχισμένους. Ευτυχίστε και εσείς.. Μα γιατί γαμώτο όλοι φοβούνται την ευτυχία?
Σταματήστε να τραυματίζετε την ψυχή και την καρδιά σας καθημερινά. Σταματήστε να την φοβίζετε, να την ραγίζετε. Και όχι δεν δέχομαι παπαριες τύπου φοβάμαι να μην πληγωθώ… Αυτό λέγεται συμβιβασμός ….
Αγαπήστε διάολε… Αγαπήστε αυτούς που σας αγαπάνε.Επιθυμήστε αυτούς που σας επιθυμούν. Η καρδιά δεν αντέχει όταν δεν την αγαπάνε. Στοιχειώνει… ραγίζει… ΠΟΝΑ! Μιλήστε , αγκαλιαστείτε, φιληθείτε χορέψτε, γελάστε, κάντε έρωτα, λατρέψτε σαν να μην υπάρχει αύριο….!!! Τρέχουμε σαν τρελοί κάθε , μα κάθε μέρα.
Και έτσι απλά μια στιγμή…….“χανόμαστε”

Αφροδίτη Κατσουλάκη


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα