Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟ ΠΟΡΝΟ


Γουστάρουν και οι γυναίκες την τσόντα. Βεβαιωμένο. Αποδεδειγμένο. Γιατί όχι, δηλαδή. Κι εδώ έρχομαι να σου πω τη μεγαλύτερη αδικία του αιώνα. Ο άνδρας μπανίζει γυμνό, ημίγυμνο γυναικείο, όμως όχι το ίδιο και η γυναίκα, η οποία στερείται τη σεξουαλική φαντασίωση με τους ίσους όρους. Να είμαστε δίκαιοι.
Έτσι είναι. Ο σινεμάς, η διαφήμιση, τα περιοδικά, γενικά τα μήντια αποθεώνουν το γυναικείο κορμί, τα δείχνουν όλα, όμως μόνον για πάρτη του άνδρα. Για να κάνουμε ταμείο, δεν δείχνουν το ανδρικό όργανο, το πέος, έστω ας μην είναι σε στύση, ενώ από την γυναίκα δεν αφήνουν τίποτα εκτός κάμερας.

Το πορνό, μαλακό και σκληρό, soft porn και hard core, απευθύνεται στους άνδρες και στις λεσβίες. Στην πραγματικότητα η βιομηχανία του πορνό απευθύνεται στον ανδρικό πληθυσμό, άλλο ότι βολεύονται και οι λεσβίες. Όπως, όμως, φτιάχνονται οι άνδρες και από την τσόντα, έτσι γουστάρουν τσόντα και οι γυναίκες, από κοντά και οι gay, που περιμένουν να μπανίσουν περισσότερο γυμνό στον άνδρα, όχι στην γυναίκα, όταν το ζευγάρι κάνει σεξ.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα