Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ – Ένας οδηγός για την Αγάπη


palma-mano
Σύμφωνα με την τέχνη της χειρομαντείας ή της ανάγνωσης του χεριού – μία τεχνική που χρησιμοποιείται για την ερμηνεία της προσωπικότητας, αλλά και του μέλλοντος ενός ανθρώπου – κάθε γραμμή του χεριού αντιπροσωπεύει μια περίοδο της ζωής σας. Παράγοντες όπως το μέγεθος ή η μορφή των γραμμών του χεριού, μπορούν να επηρεάσουν την ερμηνεία των μελλοντικών γεγονότων της ζωής σας. Πρόκειται για μια πρακτική με πολύχρονη ιστορία. Γνωρίζουμε ότι ο Ιούλιος Καίσαρας και ο Αριστοτέλης κατείχαν την ανάγνωση των χεριών, αλλά και ο Ναπολέων Βοναπάρτης ζητούσε να του διαβάσουν τις γραμμές του χεριού του αναρίθμητες φορές.

Εντοπισμός της γραμμής της ΑΓΑΠΗΣ: Γραμμή που διασχίζει το πάνω μέρος του δεξιού χεριού και βρίσκεται ακριβώς κάτω από τα δάχτυλα.
2 Γραμμές της Καρδιάς ΛΙΓΟΤΕΡΟ ευνοϊκές για την ΑΓΑΠΗ
  • Μικρή γραμμή της καρδιάς: αποκαλύπτει ψυχρές προσωπικότητες, με λίγη ευαισθησία και πολύ δύσκολες σχέσεις.
  • Επιφανειακή γραμμή της καρδιάς: δείχνει μια μεγάλη τάση για ερωτικές απογοητεύσεις και μικρής διάρκειας ερωτικές σχέσεις.
2 Γραμμές της Καρδιάς ΠΙΟ ευνοϊκές για την ΑΓΑΠΗ
  • Μεγάλη γραμμή της καρδιάς, με καμπύλη κάτω από τον δείκτη: αποκαλύπτει μια μεγάλη τάση προς τον ερωτικό ιδεαλισμό. Ερωτικές σχέσεις με πολύ ρομαντισμό και άτομα με μεγάλη ευαισθησία.
  • Μεγάλη γραμμή της καρδιάς, που καταλήγει σε τριπλή διακλάδωση: δείχνουν κατά κανόνα επιτυχείς ερωτικές σχέσεις και ανθρώπους που μπορούν να βρίσκουν εύκολα συντρόφους που τους ταιριάζουν.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα