Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Earth Alerts: Παρακολουθείτε τα επικίνδυνα φυσικά φαινόμενα σε πραγματικό χρόνο



Το Earth Alerts είναι μία Windows-based εφαρμογή που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε σε σχεδόν πραγματικό χρόνο, μια ποικιλία φυσικών επικινδύνων φαινομένων που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο. 
 
Προειδοποιήσεις ενημερώσεις και εικόνες παρέχονται στους χρήστες για να δουν το φυσικό φαινόμενο, είτε αυτό συμβαίνει κοντά στην περιοχή τους ή σε οποιοδήποτε απομακρυσμένη γωνιά του πλανήτη! 
 
Χρησιμοποιεί μια ποικιλία από online πηγές που παρέχονται από οργανισμούς όπως η National Weather Service, U.S. Geological Survey των ΗΠΑ και το Smithsonian Institution (για να αναφέρουμε μόνο μερικά), ώστε προσδιορίσει τι είδους δραστηριότητες συμβαίνουν ανά πάσα στιγμή σε όλο τον κόσμο".
 
 Για να το χρησιμοποιήσετε, επιλέξτε συγκεκριμένες φυσικές καταστροφές που θέλετε να παρακολουθήσετε, όπως π.χ σεισμοί, τσουνάμι, ηφαίστεια, τροπικοί κυκλώνες, δασικές πυρκαγιές, κατολισθήσεις, κακές καιρικές συνθήκες, τοπικές καιρικές συνθήκες, κ.λπ και τις θέσεις που σας ενδιαφέρουν. 
 
Η εφαρμογή ανακτά αυτόματα τις τελευταίες πληροφορίες από τα διαθέσιμα δεδομένα στο Διαδίκτυο και θα σας τα παρουσιάσει με ενημέρωση, χάρτες και εικόνες.

Earth Alerts 2015.1.12 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα