Κάθε μέρα ακούμε κι απο μια νέα περίπτωση καρκίνου..
Φίλοι, συγγενείς, αλλά και γνωστοί μας, ξαφνικά μαθαίνουν πως τα.. δέκατα που είχαν για αρκετές μέρες,
ήθελαν να προειδοποιήσουν οτι κάτι γίνονταν στον οργανισμό, που όμως, δεν ήθελαν να πιστέψουν..
κι όλο ανεβαλαν γι αργότερα..Και τέλικα αυτό το αργότερα, έγινε…¨και τώρα τί κανουμε;¨
Ποιός είναι ο καλύτερος ογκολόγος…Ποιός ο πιό εύστοχος ακτινοθεραπευτής;
Ποιός ο πιό κατήρτισμένος χειρουργός…
Κι η αγωνία για το ¨προσδόκιμο¨, που από αγνωστο,
έγινε πλέον απόλυτα προσδιορίσιμο…
Όποιον και να ρωτήσεις σήμερα ,τί φοβάται περισσότερο, θα σου απαντήσει , χωρίς να το σκεφτεί πολλή ωρα..
Τον καρκίνο..Κι όμως έχουμε πολύ περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουμε απο κάποιο καρδιακό επεισόδιο..
παρά από καρκίνο. …φοβόμαστε όμως περισσότερο τον καρκινο..
Οι σύγχρονοι ογκολόγοι είναι σίγουροι για τρία πράγματα:
Α) Τα λαχανικά και τα φρούτα, απομακρύνουν τον κίνδυνο
Β) Η λήψη ασπιρίνης, σε τακτά διαστήματα..μειώνει τον κίνδυνο..και
Γ) Η λήψη ιχθυελαιου,φαίνεται οτι ..καθυστερεί, ή και σταματά μεγάλο αριθμό όγκων…
Εδώ πρέπει να κάνουμε μιαν αφοπλιστική παρατήρηση:
Οι περισσότερες μορφές καρκίνου..ιδίως όταν έχουν μετασταθεί,
δηλαδή έχουν «ταξιδέψει» στο σύμπαν του μικρόκοσμου του ανθρώπινου οργανισμού,
δημιουργώντας ¨αποικίες¨δεν θεραπεύονται..
Οπως δεν θεραπεύεται κι ο διαβήτης και οι καρδιακές παθήσεις, που είναι ρουτίνα σήμερα …
Απλά μαθαίνει κανείς να ζεί μαζί ..με τον..σταυρό του..
Ετσι κι ο ασθενής με καρκίνο, αν θέλει να παρατείνει την ζωή του, θα πρέπει
Να εξαιρέσει ή ( να περιορισει…δραματικα) απο την διατροφή του:
Α) Τα ζυμαρικά κάθε είδους,
Β) Τα γλυκά,
Γ) Τις αμυλούχες τροφές, και
Δ) Κάθε βιομηχανοποιημένο υδατάνθρακα
( τα σκουπίδια-τροφές, σνάκ, τσίπς,τυρόπιτες, ντόνατς, χάμπεργκερ, κλπ.)
Ο καρκίνος χρειάζεται.. υψηλά επίπεδα γλυκόζης,για να τραφεί και να επιβιώσει εξαπλούμενος παντού,
και η ινσουλίνη είναι παράγοντας αύξησης, που συμβάλει θετικά στη διαίρεση τόσο των υγιών ,
όσο και των καρκινικών κυττάρων.
Γνωρίζουμε πλέον οτι ο καρκίνος είναι μια κατάσταση
δυσλειτουργίας του ανοσοποιητικού μας συστήματος.
Αν μειώσουμε βιομηχανοποιημένους υδατάνθρακες και άμυλα,
εφαρμόζοντας μια ισορροπημένη διατροφή σε πρωτεϊνη και λίπος,
(με παράλληλη λήψη ιχθυελαίου), ενισχύουμε το άνοσο μας και
μειώνουμε την παραγωγή επικινδύνων προσταγλαδινών,
που είναι υπαίτιες για την εμφάνιση καρκινικών όγκων.
Αυτά μέχρι να ενεργοποιηθούν τα ογκογονίδια μας,
και πιστέψτε με ολοι μα ολοι μας έχουμε αρκετά απ αυτά που περιμένουν..υπομονετικά
την κάμψη του άνοσου για να ενεργοποιηθούν..και να αρχίσουν το..ταξίδι, δηλαδή τις μεταστάσεις.
Δυστυχώς αυτές οι μεταστάσεις είναι ο μεγαλύτερος φόβος των ασθενών με καρκίνο..
Τα υδροξυλιωμένα λιπαρά οξέα διευκολύνουν τις μεταστάσεις..
είναι κακές τροφές…και χαμηλής ποιότητος λιπαρές ουσίες που χρησιμοποιούν τα ταχυφαγεία.
Υδρογονωμένα λιπαρα, που χρησιμοποιουν οι βιομηχανίες για να κάνουν
πιο λαχταριστές τις διάφορές λιχουδιές που δίνουμε στα παιδιά μας,
ετοιμάζοντάς τα για τον επερχόμενο, όλο και σε πιο μικρές ηλικίες , καρκίνο.
Το μεγάλο, πονεμένο ερώτημα:
Γιατί ένα κύτταρο γίνεται κακόηθες; αγνωστο.
Αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι ότι το καρκινικό κύτταρο έχει ξεχάσει να πεθάνει..
Ολα τα κύτταρα μας ξέρουν τη χρονική στιγμή που πρέπει να πεθάνουν,
κι αυτό λέγεται αποπτωση.
Ολα είναι προγραμματισμένα απο τον Δημιουργό μας.
Ολα εκτός από το φοβερό δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού μας…
Ετσι και ο θάνατος, είναι προγραμματισμένος, με βάση ένα..software του Δημιουργού.
Το γιατί..είναι θεολογικό θέμα.
Το πως..εξαρτάται από τον τρόπο που ζούμε..
Το πότε..ανήκει και μόνο στον δημιουργό της ζωής μας.
Ετσι περιοριζόμαστε στο..πως μπορούμε να διαχειριστούμε την..πατρική ουσία που μας δωρήθηκε..
Εφ όσον φυσικά πιστεύουμε οτι η ζωή μας είναι δώρο και δεν είμαστε απλές βιολογικές υπάρξεις ..
που γεννηθήκαμε για να ..πεθάνουμε, αφού βιώσουμε, με τον ένα ή τον άλλον τρόπο, μια μίζερη, χωρίς ιδανικά ζωή…
Ετσι λοιπόν η απόπτωση είναι προγραμματισμένη και συνήθως..απλά συμβαινει..
Αν διαταραχθεί..μπορει να αποκατασταθεί με χορήγηση Ω3 λιπαρών οξέων μακράς αλυσσίδας
και ειδικότερα με το δεύτερο βασικό στοιχείο το δοκοσοεξανοϊκό οξύ DHA.
Η συμπλήρωση του διαιτολογίου μας με ιχθυέλαιο,
βοηθά στην αποκατάσταση της ισορροπίας..ζωής θανάτου των 60 τρις κυττάρων μας…
Είναι γνωστή η κατάσταση στην οποία περιέρχεται ο ασθενής με καρκίνο,
πρός το τέλος της πορείας της ασθένειας του:
εξάντληση, απώλεια βάρους, και καχεχια-cachexia.
Αυτό οφείλεται στις προ-φλεμονώδεις κυτοκίνες, γνωστές και ως…
tumor necrossis factor, παράγοντες νέκρωσης του όγκου στο αίμα.
Είναι πλέον γνωστόν και αποδεκτό ότι..το ιχθυέλαιο καταστέλλει
την απελευθέρωση του παράγοντα νέκρωσης του όγκου.
Ετσι συμπληρώνοντας τη διατροφή του ασθενούς με μεγάλες δόσεις ιχθυελαίου.
.μειώνουμε, κατ αρχάς, και αντιστρεφουμε τελικά την απώλεια βάρους,
με άμεσο αποτέλεσμα την επιμήκυνση της ζωής του..
Τελικά ο καρκίνος δεν είναι παρά άλλο ένα ισχυρό μήνυμα
της θνητότητας και φθαρτότητας της ζωής του ανθρώπου,
που βοηθά στο : μηδεν αγαν..Χαιρετε
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.