Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου 2015

Ποιες γυναίκες δεν κάνουν καθόλου σεξ;Μπορεί το σεξ να είναι καθαρά προσωπική υπόθεση άλλα όταν οι επιστήμονες αναλαμβάνουν δράση τότε βγάζουν όλα τα μυστικά της κρεβατοκάμαρας στη φόρα.
 
Το μόνιμο παράπονο κάποιων ανδρών ότι η σύντροφος τους δεν θέλει να κάνει σεξ ή το αποφεύγει εφευρίσκοντας διάφορες δικαιολογίες φαίνεται ότι έχει επιστημονική βάση.
Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε ορισμένες  γυναίκες δεν κάνουν καθόλου σεξ για πάρα πολύ απλούς λόγους:
 
είτε λόγω τεμπελιάς ή κούρασης ή ακόμη και εξαιτίας έντονου άγχους. Πάντως η απιστία καταλαμβάνει την τελευταία θέση.
 
Υπάρχει πρόβλημα
 
Όπως προέκυψε από την μελέτη που δημοσιεύεται στο έντυπο Wall Street Journal    αρκετές γυναίκες αισθάνονται άβολα όταν πρόκειται να συζητήσουν  για το σεξ με το σύντροφό τους, ειδικά όταν υπάρχει πρόβλημα. 
 
Στο σημείο αυτό η δρ. Amy Muise, ψυχολόγος από το Πανεπιστήμιο του Τορόντο επισημαίνει ότι μια γυναίκα κάνει σεξ  είτε για να αισθανθεί πιο κοντά με το σύντροφο της ή  για να μειώσει  τα αισθήματα ενοχών».
 
'' Μαίρη Παναγιωταρά''
 
Ο σύγχρονος τρόπος ζωής με τους εξαντλητικούς ρυθμούς ζωής καταπονούν την γυναίκα  με συνέπεια το τελευταίο που σκέφτεται να είναι το σεξ
 
Μήπως κάνει ξενο-σεξ
 
Από την ίδια έρευνα προέκυψε ότι ένας μικρός αριθμός γυναικών είχε κόψει τελείως το σεξ με το έτερο ήμισυ λόγω απιστίας.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα