Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Ποιο είναι το πρώτο σύμπτωμα της αρθρίτιδας;

Το ανέβασμα της σκάλας είναι η πρώτη δραστηριότητα που αφορά μεταφορά βάρους στην οποία παρατηρούν πόνο άνθρωποι με αρχή οστεοαρθρίτιδας.

Ποιο είναι το πρώτο σύμπτωμα της αρθρίτιδας;

Ο πόνος στα γόνατα κατά το ανέβασμα μιας σκάλας μπορεί ενδεχομένως να αποτελεί αρχικό σύμπτωμα αρθρίτιδας, υποδεικνύει νέα έρευνα.
Ο ερευνητής Philip Conaghan, του University of Leeds, δήλωσε ότι επι του παρόντος γνωρίζουμε λίγα για την αρχική οστεοαρθρίτιδα και ότι συχνά εξετάζονται μόνο οι άνθρωποι που έχουν σημαντικό μακροχρόνιο πόνο και απώλεια της λειτουργικότητας. Η έρευνα είναι ζωτικής σημασίας για την κατανόηση των αρχικών συμπτωμάτων της οστεοαρθρίτιδας στα γόνατα.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε περισσότερους από 4.600 ανθρώπους που είχαν υψηλό κίνδυνο για αρθρίτιδα. Οι ερευνητές παρακολούθησαν τους εθελοντές για 7 χρόνια.
Το ανέβασμα της σκάλας ήταν η πρώτη δραστηριότητα που αφορούσε μεταφορά βάρους στην οποία παρατήρησαν πόνο άνθρωποι με αρχή οστεοαρθρίτιδας.
Στη συνέχεια, εμφάνισαν πόνο όταν περπατούσαν, όταν στέκονταν, όταν ξάπλωναν ή κάθονταν και τελικά όταν αναπαύονταν στο κρεβάτι.
Ο Conaghan εξήγησε ότι η γνώση των παραπάνω θα μπορούσε να βοηθήσει σε έγκαιρη παρέμβαση, οδηγώντας πιθανόν σε πιο αποτελεσματικούς τρόπους αντιμετώπισης της οδυνηρής πάθησης.
Η έρευνα δημοσιεύεται στο περιοδικό ‘’Arthritis Care & Research.’’

Πηγές: ‘’Arthritis Care & Research.’’
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα