Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ

lifehub-apopseis-1

Η ακλόνητη πίστη στην αθανασία και στην σύνδεση που διέπει όλη την πλανητική ζωή από την οποία και προκύπτει η αναγκαιότητα της καύσης του χοϊκού σώματος ως και η αγάπη προς τις δημοκρατικές διαδικασίες, μέσα από τις οποίες απορρέει το δικαίωμα να αποφασίζουμε εμείς και ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ για τον τρόπο που θα αποσυνθέσουμε το νεκρό μας σώμα με παρακίνησε να αναπτύξω το θέμα ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ.
Σκοπός της ανάλυσης αυτής είναι να επισημάνω, στο μέτρο του δυνατού βεβαίως, τα οφέλη που προκύπτουν από την αποτέφρωση για το άτομο και τον πλανήτη μας ως και τα εμπόδια που κωλύουν την υλοποίηση αυτού του στόχου.
Στόχος δε, είναι το ΔΙΚΑΙΩΜΑ να επιλέγουμε ΕΜΕΙΣ την μέθοδο αποσύνθεσης του νεκρού μας σώματος όταν η ώρα για το ταξίδι της επιστροφής σημάνει με την αργή μέθοδο (ταφή) ή την ταχεία (καύση).
Παρόλο που η διαδικασία του θανάτου είναι η μεγαλύτερη και γνωστότερη καθολική τελετουργία που διέπει την πλανητική μας ζωή, εντούτοις η πλειονότητα των ανθρώπων και κυρίως της πατρίδας μας, εμμένουν στην προσκόλληση τους με τη μορφή και τις εκφράσεις της.

Ο φόβος του θανάτου, μας κυβερνά. Το δέσιμο με την μορφή μας κατέχει, ταμπού και προκαταλήψεις, που τόσο έντεχνα ο σκοταδισμός δίδαξε και διδάσκει, δεν ξεπεράστηκαν. Όμως σήμερα, στο ξημέρωμα της Νέας Εποχής, κάτω από το φως της επιστήμης και της ανεπτυγμένης νοημοσύνης είναι απαράδεκτο να εμμένουμε στα προστάγματα του σκοταδισμού της εκμετάλλευσης, του ψεύδους και της άγνοιας. Σήμερα στην ανατολή της Υδροχοϊκής εποχής οφείλουμε να αποβάλλουμε τον φόβο του θανάτου και εργαζόμενοι πειραματικά και νοητικά να συμβάλλουμε στην συνειδητοποίηση ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΑΝΑΤΟΣ.
Ότι αυτό που ονομάζουμε θάνατο είναι η αποβολή του χοϊκού φορέα, είναι η είσοδος σε μια άλλη διάσταση.
Ότι ο πλανήτης μας είναι μολυσμένος.
Ότι η δική μας ανευθυνότητα και άγνοια μόλυνε τον πλανήτη μας.
Ότι μόνο εμείς μπορούμε και οφείλουμε να τον βοηθήσουμε να απολυμάνει και να εξαγνίσει το έδαφός του, να συμβάλλουμε αποτελεσματικά στην εξέλιξη και να δώσουμε αγνή ύλη για την δημιουργία τελειότερων μορφών εκδήλωσης.
Ότι το μόνο μέσον κάθαρσης είναι η καύση της νεκρής ύλης.
Ο σκοταδισμός και ο βοηθός του, ο στείρος δογματισμός, κατάφεραν έντεχνα να αποπροσανατολίσουν τον άνθρωπο από το κύριο σκοπό της παρουσίας του πάνω στον πλανήτη. Τον έδεσαν τόσο στενά με την αντικειμενική έκφρασή του, την μορφή, που επιμένει στην διατήρηση του νεκρού σώματος όσο το δυνατόν περισσότερο, μέσον της ταφής, αδιαφορώντας ή ίσως και αγνοώντας τους κινδύνους που εγκυμονεί για το άτομο, τον πλανήτη, την εξέλιξη. Επίσης τον έκανε να φοβάται ακόμα και να μιλήσει για τον θάνατο λες και δεν είναι το συνηθέστερο πράγμα στον πλανήτη μας, άρρηκτα δεμένος με αυτό που ζωή.
Λες και δεν είναι μια φυσική και επιθυμητή διαδικασία που πραγματοποιείται κυκλικά.
Η διαδικασία του θανάτου
Η αρχαία σοφία, ο εσωτερισμός, η θρησκεία και η επιστήμη, μας πληροφορούν ότι ο άνθρωπος δεν είναι μόνο αυτό που βλέπουμε. Κάτω από το σάρκινο σώμα, την αντικειμενική εκδήλωση της ύλης, υπάρχει ένα άλλο σώμα, μη ορατό με το γυμνό μάτι, ορατό όμως από τη σύγχρονη τεχνολογία. Το δεύτερο αυτό σώμα του ανθρώπου, το ζωτικό ή αιθερικό, όπως είναι γνωστό στους αποκρυφιστές, είναι ένα σώμα ενέργειας, απαρτιζόμενο από κέντρα δύναμης και νάντις (NADIS) ή νήματα δύναμης αντίστοιχα του νευρικού μηχανισμού – των νεύρων και των νευρικών γαγγλίων-. ‘όταν η ώρα του θανάτου σημάνει ή σωστότερα όταν η ψυχή αποφασίσει να αποχωρήσει από το σώμα, (που είναι ο φορέας έκφρασής της) αποστέλλει την διαταγή της αποχώρησης στα κέντρα δύναμης του ζωτικού σώματος. Η διαταγή μέσω των νημάτων δύναμης μεταφέρετε στο αιθερικό. Τότε το αιθερικό αρχίζοντας την διαδικασία απόσυρσης, δηλαδή την θραύση της συνάφειας του με το φυσικό σώμα, συγκεντρώνει και αποσύρει την αιθερική ή ζωτική ουσία από τα άκρα προς την αρμόζουσα θύρα εξόδου, από όπου βαθμιαία προβάλλει εκτός του παχυλού φυσικού σώματος (αυτή είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να φωτογραφηθεί λίαν ευκρινώς, αρκετά εκατοστά μακριά από το φυσικό σώμα, γεγονός που ήδη έχει πραγματοποιηθεί).
Μόλο που το αιθερικό σώμα ελευθερώθηκε από το φυσικό, εντούτοις δεν απαλλάσσεται αμέσως από την επίδρασή του. Υπάρχει μια λεπτή σχέση μεταξύ των δύο σωμάτων και η σχέση αυτή κρατά τον πνευματικό άνθρωπο κοντά στο σάρκινο σώμα που μόλις εκκένωσε. Βαθμιαία το αιθερικό σώμα διασκορπίζεται καθώς οι ενέργειες που το αποτελούν αναδιοργανώνονται και αποσύρονται, αφήνοντας μόνο την πρανική ουσία που ταυτίζεται με τον αιθερικό φορέα αυτού του πλανήτη. Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΥΠΟΒΟΗΘΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ. Κύρια γνωρίσματα της αποτέφρωσης είναι : τέλεια αποσύνθεση, ταχύτητα, κάθαρση.
Το αιθερικό σώμα έχει την τάση να παραμένει για μακρό χρονικό διάστημα επί του <<πεδίου εκπόρευσής του >> όταν το φυσικό, ενταφιάζεται. Συχνά παραμένει (το αιθερικό) μέχρι την πλήρη αποσύνθεση του παχυλού φυσικού σώματος. Εδώ ακριβώς υπάρχει ο κίνδυνος να αιχμαλωτισθεί το άτομο, για μεγάλο χρονικό διάστημα σε αυτό το πεδίο. Αντίθετα με την αποτέφρωση, επέρχεται γρήγορα η αποσύνθεση του φυσικού σώματος και η απόδοσή του στην πηγή της ύλης, οπότε το αιθερικό ή ζωτικό σώμα διαλύεται επίσης γρήγορα και οι δυνάμεις του, διασκορπίζονται από το ρεύμα της φλόγας μέσα στην δεξαμενή των ζωτικών ενεργειών. Μόνο μέσο της αποτέφρωσης επισπεύδεται η απελευθέρωση των λεπτών φορέων από το αιθερικό σώμα σε λίγες μόνο ώρες αντί ημέρες ή χρόνια. Σύμφωνα με την απόκρυφη διδασκαλία, όταν δεν υπάρχει λόγος καθυστέρησης η αποτέφρωση επιτρέπεται δώδεκα ώρες μετά την διαπίστωση του θανάτου από την επίσημη ιατρική.
ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΕΙΕΣ
Ο ανά τους αιώνες διαρκής ενταφιασμός των πτωμάτων, συνετέλεσε ώστε το έδαφος του πλανήτη μας μα εμποτιστεί με τα σπέρματα και τα προϊόντα των ασθενειών. Μικρόβια και ιοί, γνωστά και άγνωστα βρίσκονται στα διάφορα στρώματα του εδάφους και υπεδάφους του πλανήτη, προκαλώντας μιασματικές διαταραχές οσάκις δημιουργούνται κατάλληλες συνθήκες.
Η υγρασία και το σκότος υποδαυλίζουν την ασθένεια καθώς αυτή εκπορεύεται και εκτρέφεται από τα άψυχα σώματα. Έτσι το έδαφος του πλανήτη μολύνθηκε και έγινε ένα μεγάλο αίτιο ύπαρξης των ασθενειών. Οι κυριότερες θανατηφόρες ασθένειες, όπως καρκίνος, σύφιλη, φυματίωση, εγκεφαλονωτιαία μηνιγγίτιδα, πνευμονία, ρευματική αρθρίτιδα, χοιράδωση εξακολουθούν να υπάρχουν και να προσβάλουν τον άνθρωπο μέσα από τον κύκλο ζωής που λειτουργεί στις μόνιμες εστίες μόλυνσης που λέγονται, νεκροταφεία. Η κατάσταση αυτή θα συνεχίζεται όσο αρνούμεθα να καίμε το χοϊκό σώμα μας όσο θα αρνούμεθα να το απολυμαίνουμε μέσω της φωτιάς. ΜΟΝΟ Η ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΜΟΡΦΩΝ θα επιφέρει οριστική μείωση των ασθενειών. Μόνο τότε οι προς ενσάρκωση ψυχές θα μπορούν να αντλούν υγιέστερη ουσία για την δόμηση του νέου φορέα έκφρασης (υλικό σώμα), θα μπορούν να κατέχουν πληρέστερη κυριαρχία επ’ αυτού, μεγαλύτερη ωραιότητα έκφρασης (ωραιότερα σώματα) και θα μπορούν να υπηρετούν σωστότερα την φυλή.
Ο πλανήτης μολύνθηκε από εμάς. Εμείς οφείλουμε να επιφέρουμε την κάθαρση. Η κάθαρση θα πραγματοποιηθεί μέσο της καύσης των νεκρών. Η ιατρική μέσω διάσημων ερευνητών ιατρών όπως οι Dr Baker, W. Douglas και άλλοι πολλοί, μας επιβεβαιώνει ότι μικρόβια και ιοί δεν σταματούν να αναπτύσσονται, να καλλιεργούνται και να διαδίδονται έστω και αν ο φορέας (το σώμα του ανθρώπου) έχει νεκρωθεί (πεθάνει), μέσα από τα νεκροταφεία. Δημοσίευμα των Τάιμς του Λονδίνου μας γνωστοποιεί ότι σε μούμια του 16ου αιώνα ανακαλύφθηκε ΖΩΝΤΑΝΟΣ ο ιός της ευλογιάς, αιτία θανάτου της ανακαλυφθείσας μούμιας.
Είναι πλέον διαπιστωμένο και εξακριβωμένο πέρα από κάθε αμφιβολία ότι τα νεκροταφεία των αστικών πόλεων έχουν γεμίσει. Τα εδάφη τους υπερκορεσμένα από τις συνεχείς ταφές αδυνατούν να επιτελέσουν το έργο τους, δηλαδή να αποσυνθέτουν τα νεκρά σώματα, με αποτέλεσμα κατά την εκταφή να παρουσιάζονται γκρακινιολικές σκηνές με μουμιοποιημένα ή μισολιωμένα πτώματα.
Η πολιτεία σε μια προσπάθεια να λύσει το πρόβλημα υποσχέθηκε νεκροταφεία μαμούθ.
Όμως το ερώτημα παραμένει.
Τα νεκροταφεία μαμούθ θα λύσουν το πρόβλημα ; Ασφαλώς ΟΧΙ, διότι όσο μεγάλο και αν κατασκευαστεί ένα νεκροταφείο κάποτε θα γεμίσει είτε περάσουν 30 χρόνια είτε περάσουν 50. Οι λύσεις της στιγμής δεν εξυπηρετούν κανέναν και τίποτα. Κάποτε πρέπει να γίνουμε συνειδητοποιημένοι πολίτες του πλανήτη και αντί να σκεπτόμαστε μόνο την λύση του, εδώ και τώρα να προγραμματίζουμε για 100 – 200 χρόνια αργότερα.
Ο κύκλος της ζωής δεν σταματά εδώ. Συνεχίζεται. Ερχόμαστε και ξαναερχόμαστε. Το σημερινό πρόβλημα των κορεσμένων νεκροταφείων εμείς θα κληθούμε να το αντιμετωπίσουμε και μετά 100 ή 200 χρόνια. Μολύναμε το πλανήτη και εξακολουθούμε να τον μολύνουμε. Δεν πρέπει κάποτε να αρχίσει η προσπάθεια για την απολύμανσή του ; Δεν πρέπει να ξεκουράσουμε το κορεσμένο έδαφός του ; Πως θα το αντιμετωπίσουμε αυτό αν διαιωνίζουμε το πρόβλημα, αν σκεπτόμαστε μόνο στιγμιαία ;
Ας προσπαθήσουμε να προγραμματίζουμε για το σήμερα αλλά ταυτόχρονα και για το αύριο.
Πρέπει να λειτουργήσουμε κλιβάνους αποτέφρωσης νεκρών.
Πρέπει να μάθουμε να καίμε την νεκρή ύλη.
Πρέπει να ξεφύγουμε από τους ανόητους και αστήρικτους δογματισμούς.
Είμαστε άνθρωποι του σήμερα, όχι του χθες.
Είμαστε άνθρωποι χωρίς προκαταλήψεις και ταμπού.
Η αποτέφρωση πρέπει να γίνει πράξη.
Είναι Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ. Τα πλεονεκτήματά της είναι καθοριστικά για την εξέλιξη πάνω στον πλανήτη.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ
Σε κάθε 1.000 αποτεφρώσεις εξοικονομούμε ένα στρέμμα γης. Σε χώρο που διαθέτουμε για 1.000 τάφους, τοποθετούμε 20.000 τεφροδόχους. Με την καύση του φορέα (νεκρού σώματος) καταστρέφονται τα όποια μικρόβια, βακτηρίδια ή ιούς που φέρει ο φορέας, (το νεκρό σώμα), είτε είναι εκδηλωμένα είτε βρίσκονται σε λανθάνουσα κατάσταση. Με αυτό τον τρόπο η ουσία της ύλης αποδίδεται σε αυτή εξαγνισμένη και καθαρή. Η τέφρα που απομένει από την καύση, βάρους 5-7 λίβρες, είναι λευκή, καθαρή, αμόλυντη, ακίνδυνη.

Η θέση της εκκλησίας
Η εκκλησία προσπαθεί να στηρίξει την άρνησή της προβάλλοντας ανθελληνικές θέσεις, όπως ότι η ταφή είναι έθιμο. Ναι είναι έθιμο, ξενόφερτο, εβραϊκό μονομερώς επιβαλλόμενο. Ξένο προς το Ελληνικό πνεύμα, που πάντοτε σεβόταν και τιμούσε τους νεκρούς αλλά και τους ζωντανούς του, όπως και τις δημοκρατικές διαδικασίες. Γι΄αυτό και έδινε στους πολίτες το δικαίωμα επιλογής, όπως μαρτυρούν οι αρχαιολογικές ανακαλύψεις που μας δείχνουν ότι μέχρι τον 3ο μ. Χ. αιώνα επιτρεπόταν η αποτέφρωση.
Είναι ένα έθιμο που σκόπιμα επεβλήθη από τους σκοταδιστές και τους εχθρούς του Ελληνισμού, μέσα στα γενικά πλαίσια απόκοψης μας από τα δικά μας ήθη και έθιμα, από τις δικές μας ρίζες.
Ένα έθιμο που στηρίζεται στο δέσιμο με την μορφή και την ύλη, δηλαδή την μορφική έκφραση της θείας εκδήλωσης και όχι στην ουσία της. Άσχετο με την διδασκαλία αυτού του Χριστού, που μέσω του Απ. Παύλου εις την Α΄προς Κορ. Επιστολή σελ. 36-50 μας πληροφορεί ότι “Υπάρχει σώμα υλικό και σώμα πνευματικό “, “Ω άφρονες δεν θα αναστηθή αυτό που θάβεται, αλλά αυτό που είναι πνευματικό”.
Δεκαεννιά (19) περίπου Χριστιανικές θρησκείες, μεταξύ των οποίων και η Ρωμαιοκαθολική αποδέχονται την καύση. Δεν θεωρούν τους αποτεφρωμένους πιστούς τους άθεους, άπιστους ή μοντερνίζοντες.
Η δεύτερη δικαιολογία που προβάλλουν είναι ότι δήθεν ο Θεός χρειάζεται τα κόκκαλα των νεκρών για να τους αναστήσει. Η αστεία αυτή δικαιολογία προσβάλλει όχι μόνο την πίστη και την νοημοσύνη του ανθρώπου αλλά και αυτή την ουσία του Θεού. Είναι ύβρης προς την παντοδυναμία Του. Είναι ένδειξη απιστίας. Είναι η στήριξη του σκοταδισμού, της προκατάληψης, της προσκόλλησης και θεοποίησης της ύλης. Αποκρύπτουν την αληθινή αιτία της άρνησής τους που δεν είναι άλλη παρά ο ΦΟΒΟΣ, ότι, θα χάσουν τα υλικά αγαθά που έχουν από την ταφή, αδιαφορώντας για τους κινδύνους που κρύβει ο τρόπος αυτός αποσύνθεσης της ύλης. Εσκεμμένα παραβλέπουν ότι η καύση δεν επιφέρει αλλαγή στο τυπικό και τελετουργικό μέρος της εκκλησίας. Ότι τα οστεοφυλάκια θα αντικατασταθούν από τις τεφροδόχους. Ότι ο Θεός διατάσει τον Αβραάμ να καύσει τον Ισαάκ και όχι να τον Θάψει (Παλ. Διαθ.).
Η θέση της εκκλησίας είναι άρνηση προς την σύγχρονη επιστήμη, προς το φως που αυτή ρίχνει. Προς τις ανακαλύψεις που αυτή έχει κάνει και που πληροφορούν ότι :
Τα μιάσματα, τα μικρόβια, οι ιοί δεν πεθαίνουν με τον θάνατο του φορέα, αλλά επιζούν, αναπτύσσονται και μεταδίδονται μέσω των νεκροταφείων.
Αλήθεια εμείς μέχρι πότε θα επιτρέπουμε στους σκοταδιστές, τους αρνητές της παντοδυναμίας του Θεού, να προσβάλλουν την πίστη του Θεού, να προσβάλλουν την πίστη και την νοημοσύνη μας ;
Όμως καθώς το πρόβλημα των αλλοίωτων ή μουμιοποιημένων πτωμάτων θα αυξάνει, καθώς τα πολλαπλασιαζόμενα νεκροταφεία θα μεταβάλλουν τις αστικές πόλεις, σε πόλεις πτωμάτων, επιβαρύνοντας την μόλυνση της γης και της ατμόσφαιρας. Καθώς οι αφυπνισμένες συνειδήσεις θα αυξάνονται ζητώντας δικαίωμα επιλογής, η αντίσταση πολιτείας – ιερατείου θα κάμπτονται.

ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Η αφυπνισμένη συνείδηση και η επιτακτική ανάγκη αλλαγής στην διαδικασία αποσύνθεσης της νεκρής ύλης οδήγησαν μικρές μεν αλλά δυναμικές και αποφασισμένες ομάδες συμπατριωτών μας να διεκδικήσουν το δικαίωμα επιλογής στον τρόπο που θα αποσυνθέτουν το νεκρό τους σώμα, όταν η ώρα για το μεγάλο ταξίδι σημάνει, όταν πεθάνουν.
Ζήτησαν το δικαίωμα να αποφασίσουν ΟΙ ΙΔΙΟΙ και όχι άλλοι αντί αυτών.
Ζήτησαν δημοκρατικές διαδικασίες και όχι δικτατορικές αποφάσεις.
Ζήτησαν να επιτραπεί η καύση.
Ζήτησαν να λειτουργήσουν κλίβανοι αποτέφρωσης.
Τελικά, το 2006, επιτράπηκε και στην Ελλάδα με ψήφιση του σχετικού νόμου 3448/2006, άρθ. 35, η καύση των νεκρών. Εντούτοις δεν έχει προχωρήσει η υλοποίηση του καθώς παραμένει σε εκκρεμότητα το ζήτημα της χωροθέτησης.
Χαρά Χαλικιά
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα