Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

7 Τρόποι Για Να Ανεφοδιάσετε Τον Εαυτό Σας!!!

Μεγάλο


1. Μην κάνετε τίποτα για τουλάχιστον έξι ώρες

Πετάξτε ό, τι είναι σημαντικό για εσάς. Ξεχάστε ό, τι περιμένουν οι άλλοι από εσάς. Κάντε στάση εργασίας. Σταματήστε να κάνετε πράγματα για τουλάχιστον έξι ώρες. Δύο μέρες είναι συνήθως αρκετές για να ξεκινήσετε να γίνετε ένα νέο ανθρώπινο ον, αλλά μπορείτε να περάσετε όσο χρόνο θέλετε ή χρειάζεστε.Νιώστε τον εαυτό σας. Σταματήστε για ένα δευτερόλεπτο, και απλά κάντε ...τίποτα. Σταματήστε την ανάλυση των σχεδίων και της προόδου σας, αφαιρέστε όλες τις σκέψεις για τα προβλήματα που έχετε στο μυαλό σας.Δεν έχετε κανένα πρόβλημα πια, γιατί διώξατε και αποσυνδέσατε τον εαυτό σας από όλα όσα ξέρετε.

2. Κρύψτε όλα τα gadget σας

Για τουλάχιστον έξι ώρες, απενεργοποιήστε τον υπολογιστή και το iPad σας, και κρύψετε το κινητό σας κάτω από τρία μαξιλάρια. Αποφύγετε την τεχνολογία για τουλάχιστον μερικές ώρες της ζωής σας. Αντ 'αυτού, πάρτε ένα κομμάτι χαρτί και ένα μολύβι, αν θέλετε, αγγίξτε πραγματικό ξύλο, πραγματικό γυαλί, και πραγματικό μέταλλο. Ανάψτε μερικά κεριά. Χαλαρώστε και να κάντε ένα διάλειμμα από την ηλεκτρική ενέργεια.

3. Καθίστε ήρεμα και να διαλογιστείτε 

Τώρα βρείτε ένα σιωπηλό δωμάτιο, καθίστε κάτω, και να σταματήστε να κάνετε οτιδήποτε. Απλά καθίστε και ηρεμήστε. Μπορείτε να κάνετε japa, ή οποιοδήποτε άλλο είδος διαλογισμού. Απλά σταματήστε να σκέφτεστε για μια στιγμή, και αισθανθείτε το σώμα σας, αισθανθείτε πώς αναπνέετε, αισθανθήτε το περιβάλλον. Ελέγξτε αν οι ώμοι σας είναι απόλυτα χαλαροί.Ακούστε. Κλείστε τα μάτια σας. Αφήστε τα συναισθήματα και τις ελεύθερες σκέψεις να περνούν μέσα από σας. Αδειάστε. Μόνο ένα άδειο κύπελλο μπορεί να πληρωθεί με νέο, θαυμάσιο τσάι. Μόνο ένα άδειο μυαλό μπορεί να γεμίσει με δημιουργικότητα και ιδέες. Γίνετε ένα άδειο φλιτζάνι, και αφήστε τον κόσμο να σας γεμίσει με μια νέα συνείδηση.

4. Περπατήστε και αναπνεύστε

Το οξυγόνο δεν είναι το μόνο στοιχείο που θέλετε να πάρετε από τον καθαρό αέρα. Ο Φρέσκος ​​αέρας είναι επίσης γεμάτος από πράνα (ενέργεια,δύναμη) - ενέργεια της ζωής που τρέχει στο μυαλό και στο σώμα μας. Κάντε μια μικρή βόλτα σε ένα πάρκο και μετακινήστε το σώμα σας. Αναπνεύστε και απολαύστε τη διάθεση που θα έρθει σε σας.

5. Τρώτε λιγότερο φαγητό, τρώτε ό, τι είναι υγιές

Πίνετε νερό και υγιεινό τσάι. Φάτε σαλάτες ή άλλα χορτοφαγικά γεύματα.Απολαύστε τη σιωπή . Αφήστε το μυαλό και το σώμα σας καθαρίστουν μόνα τους.

6. Μην μιλάτε σε ανθρώπους

Η επικοινωνία σας παίρνει την ενέργειά σας, γι 'αυτό αποφύγετε να μιλάτε με ανθρώπους σήμερα αν είναι δυνατόν. Χαλαρώστε, μην κάνετε τίποτα, και μην σκεφτείτε τίποτα. Με αυτό τον τρόπο, θα συνειδητοποιήσετε πράγματα που ποτέ δεν είχατε παρατηρήσει πριν. Πράγματα που ήταν πάντα εδώ, αλλά κρυφά από το πολυάσχολο μυαλό σας. Απολαύστε το νέο κόσμο ...

7. Διαβάστε ένα καλό βιβλίο

Σήκωσε ένα εσωτερικής αναζήτησης, και γεμίστε τον εαυτό σας με θετική ενέργεια. Βιβλία αυτού του είδους είναι πηγές ενέργειας, η οποία είναι ο λόγος που είναι τόσο καλά. Πολλοί από τους συντάκτες τους είναι σοφοί άνθρωποι, και ξέρουν τι κάνουν. Αυτή τη στιγμή διαβάζω το βιβλίο του Wayne W. Dyers Η δύναμη της πρόθεσης, για τρίτη φορά τα τελευταία δύο χρόνια.Μου αρέσει πάρα πολύ, και το συστήνω ανεπιφύλακτα σε εσάς. Απολαύστε την ξεχασμένη γνώση, και την ενέργεια που θα λάβετε.
Αυτό ήταν όλο!!!Επιτρέψτε μου να ξέρω πώς αισθάνεστε μετά την εφαρμογή αυτών των βημάτων. Θα έχετε την ευκαιρία να αισθανθείτε πραγματικά φοβερά. Το ξέρω αυτό.
Από virsmai
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα