Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Ροδίτικη Παράνοια...Τα Ζόμπι Ψήφισαν!!!



Αφού θέλετε να τα ακούσετε...ακούστε τα κι ανοίξτε καλά τα αυτιά και τα μυαλά σας



Εσύ Ροδιακέ Λαέ, τώρα ψήφισες...
Και πιστεύεις ότι έκανες το καθήκον σου απέναντι στην οικογένεια σου και στην πατρίδα σου...
Και κοιμάσαι ήσυχος τα βράδια....

Κούνια που σε κούναγε

Ας κάνουμε έναν απολογισμό




Έβγαλες πρώτο κόμμα τον Σύριζα στις ευρωεκλογές αλλά τρίτο τον υποψήφιο του στην περιφέρεια και μάλιστα πολύ πίσω από τους άλλους δύο υποψήφιους που ανήκουν στο Πασόκ/ΝΔ, κόμμα που καταριέσαι και είσαι σίγουρος ότι είναι υπαίτιο για την καταστροφή της χώρας.

Τα ποσοστά που πήρε η  ΝΔ δεν τα έπαιρνε τις καλές εποχές, κάτι που κάνει τον ουδέτερο παρατηρητή να πιστεύει ότι η Ρόδος βιώνει ιστορικές εποχές ανάπτυξης και πολιτισμού.
Προσθέστε και τα ποσοστά του Πασόκ...

Έβγαλες περιφερειάρχη Νεοδημοκράτη που ανταγωνίστηκε με Πασόκο για το ποιος θα αναλάβει να συνεχίσει το μαρτύριο σου. 
Και το πήρες και προσωπικά.
Και έδωσες τεράστιο αγώνα για να τους εκλέξεις.

'Εδωσες στον κ. Χατζηδιάκο 53.21 και στον κ. Καρίκη 46.79, γνωρίζοντας ότι και οι δύο ανήκουν στο κόμμα της καταστροφής Πασόκ/ΝΔ.

Και έπειτα κλαίγεσαι...Και καταριέσαι τους πάντες και τα πάντα.

Μόνο που αυτή ήταν η τελευταία σου ευκαιρία.
Αυτά που ήξερες να τα ξεχάσεις.

alt

Οι Γερμανοί επιτέλους κατέλαβαν τους δήμους και τις περιφέρειες που τόσο πολύ επιθυμούσαν.
Από εδώ κι εμπρός τα ψέμματα τελείωσαν και θα ακολουθήσει το Δράμα!

Το αμέσως επόμενο διάστημα θα παρακολουθήσεις να αποψιλώνεται από εξουσίες η Κεντρική Κυβέρνηση, οι οποίες θα περάσουν στις περιφέρειες και στους Δήμους.

Στο παρακάτω βίντεο θα παρακολουθήσετε τον κ. Χατζηδιάκο να μιλάει για αδελφοποίηση Ελληνικών και Γερμανικών δήμων. 


Ποια είναι όμως η ΑΛΗΘΕΙΑ που δεν στην λένε;

Η αλήθεια όμως είναι άλλη. Οι Γερμανικοί δήμοι είναι καταχρεωμένοι σε βαθμό κακουργήματος.Με άλλα λόγια οι Γερμανικοί δήμοι και τα κρατίδια είναι στο χείλος της χρεοκοπίας.

Είναι λοιπόν αναγκασμένοι, δήμοι και κρατίδια, , αν δεν βάλουν στο χέρι τα κονδύλια των ελληνικών δήμων μέσω ΕΣΠΑ καθώς και τις ελληνικές πλουτοπαραγωγικές πηγές, να χρηματοδοτηθούν από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση γεγονός που θα σημάνει την εκτίναξη του δημόσιου χρέους και ελλείμματος με αποτέλεσμα να υποβαθμίσουν την πιστοληπτική ικανότητα της Γερμανίας , οι οίκοι αξιολόγησης και να εκτιναχθούν τα επιτόκια δανεισμού που σήμερα είναι γύρω 1% και δεν δημιουργούν πρόβλημα δανεισμού στην χώρα.

Έτσι η Γερμανία θα γευτεί κι αυτή τον φαύλο κύκλο της χρεοκοπίας όπως και οι χώρες του Νότου, αν δεν λεηλατήσει την ελληνικη Τοπική Αυτοδιοικηση.

Έτσι εξηγείται γιατί με τόση επιμονή όλο το προηγούμενο διάστημα ο «καλοκάγαθος» χερ Φούχτελ, εντεταλμένος πληρεξούσιος υπουργός (όπως και επί Κατοχής 1941-44) της γερμανικής κυβέρνησης για την Ελλάδα, όργωσε απρόσκλητος κάθε γωνιά της πατρίδας μας.

Αποστολή του ήταν να πείσει με «καθρεφτάκια και κάθε λογής υποσχέσεις» για συνεργασία «από τα κάτω» και κοινή δράση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης μέσω δικτύων, αδελφοποιήσεων πόλεων κ.λπ. με εμπειρογνώμονες, επιχειρηματίες και κοινωνία των πολιτών.

Οι περιφερειάρχες αλλά κυρίως οι δήμαρχοι θα είναι οι νέοι πρωθυπουργοί αντικαθιστώντας την κυβέρνηση και ο λόγος είναι ότι οι κυβερνήσεις από εδώ και πέρα θα είναι αναλώσιμες και θα αλλάζουν συνεχώς.

Γι'αυτό η θητεία των τοπικών πια κυβερνήσεων έγινε πενταετής ενώ της κυβέρνησης παρέμεινε στα τέσσερα χρόνια.

Και φυσικά ο κ. Χατζηδιάκος δεν θα είναι ο πραγματικός δήμαρχος.

Θα υπάρχει ΕΠΙΣΤΑΤΗΣ ώστε να εκτελούνται ΑΜΕΣΑ οι εντολές της πραγματικής κυβέρνησης, της Γερμανικής!

Στόχος της γερμανικής διοίκησης είναι :

 Η μείωση κατά τα 2/3 του προσωπικού 
που εργάζεται σήμερα στην Τοπική 
Αυτοδιοίκηση.

-Η ανάληψη από επιχειρηματικα σχήματα των κερδοφόρων λειτουργιών και αρμοδιοτήτων που ασκούν σήμερα οι Δήμοι και τα νομικά τους πρόσωπα.

-Η εξυπηρέτηση των γερμανικών επιχειρηματικών συμφερόντων, μέσα από την δημιουργία μικτών επιχειρήσεων (ΣΔΙΤ), με αξιοποίηση των κονδυλίων του αναπτυξιακού νόμου και του ΕΣΠΑ. Πρωταρχικοί τομείς που ενδιαφέρουν τη γερμανική πλευρά είναι η διαχείριση των απορριμμάτων, η ενέργεια κάθε μορφής και τα ελληνικά τουριστικά θέρετρα.
 alt

Το νερό θα ιδιωτικοποιηθεί, οι παραλίες  θα περάσουν στα χέρια των ξενοδόχων κι εσύ απλά θα τις παρακολουθείς από απόσταση και με το κυάλι αλλιώς θα συλλαμβάνεσαι (τον κ. Καμπουράκη τον βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία;), ο δήμος θα δώσει σε ιδιώτες όλες τις υπηρεσίες του με αποτέλεσμα να απολυθούν όλοι οι υπάλληλοι του, εκτός από τους χρήσιμους (φέρτε στο μυαλό σας την κατοχή, κουκούλες κτλ).


Έχει κι άλλα, έχει κι άλλα και θα σας αρέσει!!!

Παναγιώτης Σπανός

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα