Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΣΕΞ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ!


Σκληρή θρησκεία το ισλάμ. Όλες, θα μου πεις, οι θρησκείες λανσάρουν αυστηρότητα, συντηρητικότητα. Τέλος πάντων έχουν κανόνες, δηλαδή “πρέπει”. Όχι αυτό, ναι εκείνο.
Οι διάφοροι θεολόγοι, όμως, του μουσουλμανισμού το 'χουν παρακάνει. Όπως στα παληά τα χρόνια οι χριστιανοί που συνιστούσαν εγκράτεια, ακόμα και αποχή, ενώ θεωρούσαν τη σεξουαλική πράξη κάτι μιαρό, υβριστικό, κάτι που δεν το θέλει ο Θεός.
“Ο προφήτης έλεγε ότι μια από τις μεγάλες απολαύσεις της ζωής του υπήρξαν οι γυναίκες. Οι άλλες δύο ήταν τα αρώματα και η προσευχή”. Αυτά υποστηρίζει ο πολύ ψαγμένος Γαλλοαργεντινός συγγραφέας του “Αραβικού Κάμα Σούτρα” Μαλέκ Σεμπέλ που κατηγορεί ιεράρχες του μωαμεθανισμού ότι δεν ερμηνεύουν σωστά το Κοράνι.
Τριάντα χρόνια μελέτησε το ισλάμ και την αραβική κουλτούρα ο Μαλέκ Σεμπέλ, με τρεις διδακτορικούς τίτλους, και λέει: “Οι γυναίκες του Μωάμεθ μιλούσαν ανοικτά για τα ερωτικά θέματα.
Το μουσουλμανικό ιερατείο, επιτέλους, να πάψει να διαστρεβλώνει τη θεϊκή επιταγή. Άνθρωποι καλλιεργημένοι, πιστοί του Μωάμεθ, κουράστηκαν από την ανελευθερία και την υποκρισία και υποχρεώνονται να καταφεύγουν σαν αμαρτωλοί στην ικανοποίηση των επιθυμιών τους”.
Είναι γνωστό ότι το Ευαγγέλιο του σεξ, το Κάμα Σούτρα, είναι έργο θεολόγου της ινδουϊστικής θρησκείας. “Τα κλασικά αραβικά κείμενα του 15ου αιώνος κι ακόμα παλαιότερα προτείνουν περισσότερο ευρηματικές στάσεις σε σύγκριση με το Κάμα Σούτρα λέει ο Σεμπέλ.
Ποια, αλήθεια, είναι η στάση που θεωρεί την καλύτερη ο Μωάμεθ;
Είναι αυτή που ο άνδρας βλέπει στα μάτια την γυναίκα, δηλαδή είναι από επάνω της. Έτσι ο άνδρας ρυθμίζει τις κινήσεις του, καταλαβαίνει με ποιο ρυθμό συνεχίζει.
Από την άλλη, σ' αυτή τη στάση, την ιεραποστολική, η γυναίκα βλέπει το πέος να μπαινοβγαίνει και γι' αυτήν είναι ερεθιστικό. Το ίδιο ερεθιστικό είναι και για τον άνδρα να βλέπει το μόριό του, ενώ μπορεί να χαϊδεύει την γυναίκα στον κόλπο και στην κλειτορίδα.
Υψηλού επιπέδου μουσουλμάνοι νομομαθείς και εκπαιδευτικοί πριν 600 χρόνια είχαν καταλήξει ερμηνεύοντας το Κοράνι ότι δεν υπάρχει καμμία απολύτως αντίφαση στην ισλαμική διδασκαλία και την αναζήτηση της ολοκληρωτικής ερωτικής ικανοποίησης.
Η δεύτερη καλύτερη στάση ποια είναι; Η γυναίκα από επάνω, επειδή χαλαρώνει τον άνδρα, του περιορίζει την ενεργητικότητα, και η στάση προτείνεται στους ηλικιωμένους άνδρες. Είναι η στάση που η γυναίκα ερεθίζεται διότι αισθάνεται πως εκείνη πηδάει, εκείνη έχει τις πρωτοβουλίες.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα