Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Για να απαλλαχτείτε από τον πόνο του παρελθόντος να εκθειάζετε τους ανθρώπους




Για να απαλλαχτείτε από τον πόνο του παρελθόντος θα πρέπει να εκθειάζετε τους ανθρώπους που είναι μαζί σας, που ήταν μαζί σας ή που θα είναι μαζί σας. Κάθε φορά που σκέφτεστε κακά για ανθρώπους, ή που τους καταδικάζετε και τους κρίνετε ή τους μισείτε, σκέφτεστε κακά για τον εαυτό σας, καταδικάζετε τον εαυτό σας, κρίνετε και μισείτε τον εαυτό σας και οι άνθρωποι σας αντιμετωπίζουν ανάλογα με την παλιά σας εικόνα.

Με το να εκθειάζετε τους άλλους χτίζετε μια υψηλή εικόνα στον εαυτό σας. Όσο περισσότερο εκθειάζετε τους άλλους, τόσο πιο ενδιαφέρουσα και συναρπαστική θα είναι η δική σας εικόνα.



Είναι δύσκολο να εκθειάσετε τους ανθρώπους εάν κάθε στιγμή σκέφτεστε για τα ελαττώματά τους, τις ελλείψεις τους, την ασχήμια τους, τις ήττες τους, τα εγκλήματα κλπ. Αλλά απ’ τη στιγμή που ξεκινάτε να σκέφτεστε ότι κάθε ένας, στην διαδικασία της εξέλιξης τελικά θα μετατραπεί σε ένα διαμάντι, αμέσως θα απασχοληθείτε με την υπηρεσία του να εκθειάζετε τους άλλους ακόμα και με σκληρό μόχθο, πόνο και δυστυχία.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
The Mystery of Self-Image 


elenastral

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα