820_0d4f8132-f3fa-4ffb-b09e-39bfd4e28d89
Το τι γίνεται κάθε μεσημέρι στην TV δεν το χωράει ο νους του ανθρώπου. Έχουν μαζευτεί σε κάθε κανάλι από μια παρέα πολύ highin και trendy τύποι και κάνουν τέρατα μπας και συγκινήσουν την καημένη την τηλεθεάτρια, που πόσο πια να αντέξει να βλέπει όλα αυτά τα κούλα; Ξεφτιλίζονται, πέφτουν στα πατώματα, ουρλιάζουν, κάνουν καραγκιοζιλίκια, λένε δήθεν αστεία… κι’ όλα για την φουκαριάρα την τηλεθέαση. Η νοικοκυρά με τον άρρωστο παππού και τα παιδιά που δεν διαβάζουν αλλά παίζουν με το κινητό τους είναι σε απελπισία. Δεν αντέχει τις τσιρίδες, ούτε το ψεύτικο κέφι τους, ούτε τα ηλίθια θέματα τους. Και που βρίσκει καταφύγιο η δόλια η νοικοκυρά; Στους «Δύο ξένους». Παλιά δοκιμασμένη συνταγή, all time classic: Η ξανθιά χαζή μουνίτσα τηλεπαρουσιάστρια που ερωτεύεται τον κουλτουριάρη σκηνοθέτη. Ο παράδεισος!
————————
Όταν το «Δέστε τους» τέλειωσε…. ήταν σαν να γκρεμίστηκαν τα όνειρά μας.
Και εκεί που νομίζαμε ότι θα γλυτώναμε… να τα πετιούνται σαν τα κεφάλια της Λερναίας Ύδρας, αντίστοιχα Τηλε-παιχνίδια σε όλα τα κανάλια. Ακόμα και στον ΣΚΑΙ, ο οποίος ζήλεψε την δόξα του Alpha και του Star, σκάρωσαν εκπομπή με την Μαρία Ηλιάκη και τον Μάκη Πουνέντη. Και στον Alpha προέκυψε το «Όλα παίζουν» με τους: Γιώργο Λιανό, Μπέττυ Μαγγίρα, Αλέκα Καμηλά και Κατερίνα Καινούργιου.
Ενώ όμως στο STAR, στον ALPHA και στον ΣΚΑΪ το έχουν ρίξει στα σαχλά παιχνίδια, η βαριεστημένη τηλεθεάτρια το έχει ρίξει… στις επαναλήψεις του MEGA και του ANT1 και περνάει τέλεια. Όταν «Οι δύο ξένοι» κάνουν 24%, η Ηλιάκη και ο Πουνέντης κάνουν 4%. Όταν το «ΦΜ Live» κάνει 13%, «Το καφέ της Χαράς» κάνει 21% κτλ. κτλ.
Τα κανάλια που κάνουν τα παιχνίδια και ξοδεύονται έχουν κατεβάσει μούτρα. Γκρίνιααααααααααα!!! Εμείς ξοδεύουμε σου λέει, και οι άλλοι με επαναλήψεις μας σκίζουν; Έξαλλοι έχουν γίνει!!!
Ιδιαίτερα στον ALPHA λένε ότι η γκρίνια έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και τους έχουν δώσει διορία μέχρι το τέλος της χρονιάς. Αν η εκπομπή δεν ανεβάσει το μέσο όρο τηλεθέασής της, Kaputt. Αν φύγουμε από την Κάντζα και πάμε στο Φάληρο (προς θεού μην πάρετε ταξί, θα πάθετε ανακοπή από το πόσο θα πληρώσετε), στον ΣΚΑΙ, κάθε μεσημέρι δοκιμάζουν μαύρες πλερέζες και κόλλυβα. Ε… ναι όπου ναναι την κλαίμε την μακαρίτισσα (την εκπομπή).
kanto opos o akis
Αυτός που φαίνεται να κάνει την έκπληξη από καινούργια μεσημεριάτικη εκπομπή είναι ο Άκης μας. Βεβαίως, ο Άκης Πετρετζίκης καταφέρνει με την εκπομπή του «Καν’ το όπως ο Άκης» να κερδίζει τις τηλεθεάτριες και να κάνει κάτι μέσους όρους 18%-20%. Γιατί το παιδί είναι συμπαθέστατο, γλύκας και του αρέσει αυτό που κάνει. Άσε δε που όλες θα τον ήθελαν: Είτε για γιο τους, είτε για φίλο ή για γκόμενο βεβαίως…. 
Παιδιά μην στεναχωριέστε και προπαντός μην κάνετε έτσι! Πάνω απ’ όλα υγεία. Όλα τα άλλα έρχονται…..
phpThumb_generated_thumbnailjpg

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ