Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

ΑΝ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ...



Θα σου πω εγώ τι γίνεται στην Αμερική αν κάποιος, όποιος κι αν είναι αυτός, δεν είναι σωστός στις πληρωμές του με το κράτος. Αν δεν πληρώσει τους φόρους, αν τον τσακώσουν να παίζει με μαύρο χρήμα. Του τρώνε τη σπλήνα. Όπως στο λέω. Αυτό δεν είναι κράτος στις ΗΠΑ, είναι μηχανή του κυμά.
Θα τον πακετάρουνε, λέει, τον Γιώργο Καρατζαφέρη. Γιατί κονόμησε, αλλά παράνομα. Γιατί δεν τα έγραψε όλα στο Πόθεν Έσχες. Γιατί έπαιζε μπάλλα με off-shore εταιρείες και μαύρο χρήμα.
Όφειλε 25 εκ. δολάρια. Σου λέω συγκεκριμένη περίπτωση, Ελληνοαμερικανού που ασχολούνταν με εμπόριο καυσίμων. Την είχε στήσει τη δουλειά για 15 χρόνια και δεν τον είχανε πάρει χαμπάρι. Όταν τον τσακώσανε κάνανε το λογαριασμό. Τόσο επί τόσο, επί τόσα χρόνια, άρα χρωστάς στο κράτος 25 εκατομμύρια. Του βουτήξανε νταηλίκι 80!!! Όσα είχε μέσα στο σπίτι του! Εκεί τα είχε κρυμένα, όχι στις τράπεζες.

Γιατί του αρπάξανε τα 80, ενώ χρωστούσε μόνον 25; Επειδή είσαι απατεώνας, κύριε. Λαθρέμπορας, επειδή έκλεβες το κράτος. Άρα, νομίμως βουτάμε όσα έχεις. Όσα παρανόμως κέρδισες.
Και ο δικός σου, την είχε κοπανήσει όταν τον ψυλλιαστήκανε και όταν η κυρά του ξέρασε, δεν μπορούσε να μη μαρτυρήσει, διότι είχαν μπουκάρει CIA και FBI, τον βρήκανε και με ελικόπτερο τον “ρουφήξανε” από το ξενοδοχείο εκτός ΗΠΑ(!) που κρυβότανε.
Έτσι που λες. Μέγα έγκλημα στις δυτικές δημοκρατίες να κλέψεις το δημόσιο ταμείο. Να μην πληρώνεις τους φόρους. Κι αν, ειδικά στις ΗΠΑ, σε πιάσουνε να έχεις λαμογιάρει, αλά Τσοχατζόπουλου, Γιάννο Παπαντωνίου, Καρατζαφέρη, σε ξεβρακώνουν επιτόπου.
Δεν περνάει μέρα στις ΗΠΑ που να μη μαζεύουν με χειροπέδες επιχειρηματίες που τσουρνέβουν την εφορία.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα