Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

6 αντρικές συμπεριφορές που οι γυναίκες παρεξηγούν άδικα

114_5

Πολλά μπορούν να κάνουν οι άντρες και να τα παρεξηγούν άδικα οι γυναίκες. Μήπως να μην είμαστε τόσο καχύποπτες απέναντί τους;
1. Τι σημαίνει τελικά το ”Δεν ξέρω”
Όταν μια γυναίκα λέει ”δεν ξέρω” τις περισσότερες φορές εννοεί με αυτό ένα καμουφλαρισμένο ”όχι”. ”Όχι δεν θες να δεις ποδόσφαιρο, όχι δεν σου αρέσει το σούσι, όχι δεν έφτασες σε οργασμό. Για εμάς το ”όχι” είναι σκληρή κουβέντα και για το λόγο αυτό την αποφεύγουμε.
Προς Θεού, μην πιστέψεις πως το δικό του ”δεν ξέρω” σημαίνει ”όχι”. Στις περισσότερες περιπτώσεις, όταν δηλώνει την άγνοιά του για κάτι, απλά δεν ξέρει τι να απαντήσει ή έστω βαριέται να το κάνει. Τι να πει κι αυτός που τον ρωτάς αν σου πηγαίνει το κόκκινο κραγιόν στα χείλη; ”Δεν ξέρω” θα απαντήσει και με το δίκιο του.

2. Μα γιατί δεν ενθουσιάζεται;
Εσύ δηλώνεις με κάθε πιθανό τρόπο πόσο ενθουσιασμένη είσαι που θα είστε μαζί ένα ολόκληρο διήμερο/ που θα κοιμηθείτε μαζί για πρώτη φορά/ που θα συγκατοικήσετε/ που θα τον παντρευτείς κι εκείνος δεν συμμερίζεται τον ενθουσιασμό σου. Το πολύ πολύ να σου χαμογελάσει ή να σου γνέφει με γλυκύτητα.
Η αλήθεια είναι πως τα αρσενικά ενθουσιάζονται με πολύ διαφορετικά πράγματα από εμάς τα κορίτσια. Μπορεί για την ομάδα του να τα κάνει γυαλιά καρφιά αλλά δεν θα πετάξει και την σκούφια του επειδή θα πάτε διακοπές μαζί. Όχι ότι δεν χαίρεται αλλά δεν χαίρεται με τόσο παλμό όσο εσύ.
3. Δεν έχει όρεξη και το δείχνει
Μια γυναίκα μπορεί να κάνει το παν για τον άντρα που αγαπά. Και επειδή είμαστε καλές στις προσποιήσεις, μπορούμε να το κάνουμε το χατίρι και να βγούμε με την βαρετή παρέα του και να δείξουμε πως περνάμε τέλεια και σούπερ, ακόμα κι αν μέσα μας χασμουριόμαστε διαρκώς.
Ένα αγόρι πάλι σε τέτοιες καταστάσεις, εύκολα μπορεί να αποδειχτεί κάκιστος ηθοποιός. Με άλλα λόγια, θα σου κάνει το χατίρι να έρθει μαζί σου στα μαγαζιά για ατέλειωτο shopping αλλά μην περιμένεις να δείξει ορεξάτος.
4. Είναι επικριτικός με την οικογένεια/ τη δουλειά/ τις φίλες σου
Θυμήσου πόσες φορές δεν έχεις γκρινιάξει για την μαμά σου που σε καταπιέζει, την κολλητή σου που σε έστησε πάλι, την δουλειά σου που δεν σε πληρώνει όσο αξίζεις. Ο καψερός ο αγαπημένος σου
που θέλει να σου δείξει πόσο σε στηρίζει, μπορεί σε άκυρη στιγμή να πει κι αυτός την αρνητική του άποψη για τα δικά σου πρόσωπα. Θέλει απλά να δείξει πως είναι με το μέρος σου και καταλήγει να τα ακούσει κι από πάνω, γιατί εσύ το παίρνεις πατριωτικά το θέμα. Μην νιώθεις προσβεβλημένη από τη συμπεριφορά του- απλά σε στηρίζει!
5. Όχι, δεν θέλει να το συζητήσετε τώρα!
Αυτή η αντρική αντίληψη του ‘φεύγω για να μην συζητήσω κάτι”, μπορεί να τρελάνει κάθε γυναίκα! Σκέψου το πάλι. Εσύ μπορεί να νιώθεις έτοιμη για παράδειγμα μετά από έναν καβγά, να το λύσετε το θέμα αλλά εκείνος δεν λειτουργεί σαν τσακμάκι. Θέλει το χρόνο του, θέλει τον χώρο του, άφησέ τον να σου μιλήσει όταν θέλει εκείνος και προς Θεού μην τον πιέζεις πάνω στην ένταση να λύσετε το γόρδιο δεσμό, γιατί θα ακούσεις λόγια βαριά που πιθανότατα δεν το εννοεί!
6. Θέλει και λίγο χρόνο για εκείνον (χωρίς εσένα αγκαζέ)
Ένας άντρας χρειάζεται περισσότερο χρόνο για τον εαυτό του σε σχέση με όσο χρειάζεσαι εσύ. Αυτό είναι το σίγουρο. Το γιατί δεν πρέπει να σε απασχολεί. Το βασικό είναι να μην συγκρίνεις τον εαυτό σου και τις θυσίες που κάνεις εσύ, με όσες υποθέτεις πως δεν κάνει εκείνος.
Για παράδειγμα, μια γυναίκα εύκολα θα ξεχάσει τις κολλητές της για να είναι full time με το νέο αγαπημένο, παρ’ ότι εκείνος δεν θα κάνει το ίδιο ποτέ. Ωραίες και οι αγκαλίτσες, ωραία και τα φιλάκια αλλά σίγουρα θα σου ζητήσει να βγει και μόνος για ένα ποτέ, όχι γιατί δεν σε θέλει ή ψάχνεται για κάτι καινούργιο, αλλά γιατί θέλει τον χρόνο του…
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα