Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Αποσύρθηκε το ντόνατ-πατούσα λόγω μη ελληνικότητας των δαχτύλων!

Σε εσπευσμένη αντικατάσταση του γνωστού γλυκίσματος, με τα ξένα 

ανθελληνικά δάχτυλα προχώρησαν οι ντονατοπαραγωγοί, προκειμένου να το 

αντικαταστήσουν με νέο που θα διαθέτει εθνικά αποδεκτά δάχτυλα

Το ανθελληνικό ντόνατ (αριστερά), πρόκειται να αντικατασταθεί, το συντομότερο δυνατόν, από το εθνικά ορθό με τα Ελληνικά δάχτυλα (δεξιά)
Το ανθελληνικό ντόνατ (αριστερά), πρόκειται να αντικατασταθεί, το

συντομότερο δυνατόν, από το εθνικά ορθό μ
ε τα Ελληνικά δάχτυλα (δεξιά)
Απρόβλεπτες εξελίξεις στην αγορά ντόνατς, αλλά και στην ευρύτερη βιομηχανία των τροφίμων πατούσα (π.χ. παγωτά κοκ), φέρνει η επίσιμη παραδοχή από θεσμικούς παράγοντες της πολιτείας, της θεωρίας του «Ελληνικού Ποδιού». Σύμφωνα με αυτήν, η ελληνική φυλή (και μόνο αυτή) έχει ως γενετικό χαρακτηριστικό το μεγαλύτερο δεύτερο δάχτυλο του ποδιού.

Μόλις λίγα λεπτά μετά τη δημοσίευση της θεωρίας στην επίσημη σελίδα της εκπροσώπου του τάφου της Αμφίπολης στο Facebook, πλήθος καταναλωτών με απειλητικές διαθέσεις, κατέκλυσε τυροπιτάδικα και ζαχαροπλαστεία, σε διάφορα σημεία της χώρας.

Παράλληλα, ομάδα βουλευτών με επικεφαλής τον Βύρωνα Πολύδωρα και τη Ραχήλ Μακρή, κατέθεσαν επερώτηση στη Βουλή, όπου ροωτούν τον υπουργό Ανάπτυξης τι μέτρα σκοπεύει να λάβει, προκειμένου να διαφυλάξει τα ελληνόπουλα από τα παγκοσμιοποιημένα ντόνατς που αλλοιώνουν το DNA τους, αφαιρούν από το αίμα το στοιχείο «Ιχώρ» (που επίσης συναντάται αποκλειστικά στο Ελληνικό αίμα) και τα μετατρέπουν σε άβουλα όργανα της Νέας Τάξης.
Τέλος, σε ανακοίνωσή του, εκπρόσωπος του ινστιτούτου παρακολούθησης του Χιονάνθρωπου των Ιμαλαϊων, ανακοίνωσε ότι σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία ο «Μεγαλοπόδαρος» ήταν Έλληνας, αφού σε όλα ανεξαιρέτως τα ίχνη του που έχουν βρεθεί, το αποτύπωμα του δεύτερου δαχτύλου βρίσκεται πιο μπροστά από το μεγάλο.
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα