Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Διαβάστε πως καταπολέμησε τον συσσωρευμένο θυμό του ένας άνδρας στις ΗΠΑ...Αστικός Μύθος;

thimos2
Ο θυμός είναι ένα συναίσθημα που δρα ύπουλα στον οργανισμό αλλά και στην ψυχική μας υγεία. Άλλες φορές ξεσπάει και άλλες συσσωρεύεται. Όταν ξεσπάει τα αποτελέσματα μπορεί να είναι από τραγικά, μέχρι και κωμικά (πιο σπάνια βέβαια).
Διαβάστε τι έκανε ένας άνδρας στις ΗΠΑ, που αποφάσισε να εκφράσει τον θυμό του, όχι με βία, αλλά με έναν έξυπνο τρόπο. Διαβάστε τι γράφει:

«Για όλους εσάς που ενίοτε βιώνετε μια άσχημη μέρα ,και απλά θέλετε να τα χώσετε σε κάποιον, μην το κάνετε σε κάποιον γνωστό σας, αλλά σε κάποιον άγνωστο.
Καθόμουν στο γραφείο μου μια μέρα, όταν ξαφνικά θυμήθηκα ότι είχα ξεχάσει να κάνω ένα τηλεφώνημα. Βρήκα το νούμερο του τηλεφώνου και το κάλεσα. Ένας άντρας από την άλλη άκρη της γραμμής απάντησε λέγοντας “Εμπρός?”.

Πολύ ευγενικά του είπα ότι είμαι ο Fred Hannifin, και ότι ήθελα να μιλήσω με την Robin Carter?” Ξαφνικά κατάλαβα ότι μου έκλεισε το τηλέφωνο στα μούτρα. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι κάποιος άνθρωπος θα μπορούσε να είναι τόσο αγενής.
Τελικά βρήκα το σωστό νούμερο της Robin’, και της τηλεφώνησα. (Είχα κάνει λάθος στα δύο τελευταία ψηφία)
Αφού τα είπαμε, έκλεισα το τηλέφωνο και αποφάσισα να ξανακαλέσω το λάθος νούμερο.
Όταν ο ίδιος τύπος απάντησε, του φώναξα ” είσαι πολύ βλάκας” και έκλεισα το τηλέφωνο με δύναμη. Σημείωσα το νούμερο στην ατζέντα μου καταχωρώντας τον με το όνομα “βλάκας” και την έβαλα στο συρτάρι μου.
Κάθε δύο εβδομάδες περίπου όταν μου έρχονταν οι λογαριασμοί ή είχα πραγματικά μια άσχημη μέρα συνήθιζα τον παίρνω τηλέφωνο και να του φωνάζω “είσαι πολύ βλάκας”.thimos4
Κάθε φορά που το έκανα μου έφτιαχνε τη διάθεση.
Όταν κάποτε έκανε την εμφάνιση της η υπηρεσία αναγνώρισης κλήσεων, σκέφτηκα ότι έπρεπε να σταματήσω τα “θεραπευτικά” τηλεφωνήματα στον “βλάκα”. Έτσι τον πήρα ξανά τηλέφωνο και του είπα :”Γεια, είμαι ο John Smith από την τηλεφωνική εταιρεία και θα ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε σχετικά για την νέα υπηρεσία αναγνώρισης κλήσεων”. Εκείνος μου φώναξε “ΟΧΙ!” και μου έκλεισε το τηλέφωνο στα μούτρα. Τον ξανακάλεσα αμέσως και του απάντησα “πως να το ξέρεις αφού είσαι βλάκας”.
Μια μέρα, καθώς πήγαινα στο μαγαζί και ετοιμαζόμουν να παρκάρω το αυτοκίνητο μου στο parking, ένας τύπος με μια μαύρη BMW μου έκλεισε το δρόμο και μου πήρε τη θέση, που τόσο υπομονετικά περίμενα, για να παρκάρω το αυτοκίνητο μου. Κορνάρισα και του φώναξα ότι αυτή η θέση ήταν δική μου, καθώς ήμουν εκεί πολύ πριν από αυτόν. Ο κόπανος, επιδεικτικά με αγνόησε, αλλά για καλή μου τύχη πρόσεξα, ότι στο πίσω τζάμι του αυτοκινήτου, υπήρχε ένα “ΠΩΛΕΙΤΑΙ”. Χωρίς δεύτερη σκέψη πήρα το στυλό και σημείωσα το τηλέφωνο του.
Δύο μέρες αργότερα, και αφού είχα καλέσει τον “πρώτο βλάκα” (τώρα, είχα βάλει το τηλέφωνο του στην αυτόματη κλήση), μου ήρθε η ιδέα να καλέσω και τον τύπο με τη BMW.
Τηλεφώνησα και μία φωνή απάντησε ” Έμπρός?”. “Είστε αυτός που πουλάει μια μαύρη BMW” του λέω. “Ναι, ακριβώς”, μου απαντάει. “Μήπως μπορείτε να μου δώσετε την διεύθυνση σας για να έρθω να δω το αυτοκίνητο από κοντά”, τον ρωτάω. “Βεβαίως,μένω στη οδό 1802 West 34th Street. Είναι ένα κίτρινο σπίτι, και ακριβώς απ’ έξω είναι παρκαρισμένο το αυτοκίνητο “.
thimos3
“Και πώς λέγεστε?” τον ρώτησα.
“Το όνομα μου είναι Don Hansen,” απάντησε.
“Ποια είναι η πιο κατάλληλη ώρα για να περάσω από εκεί, Don?”
“Φτάνω στο σπίτι γύρω στις 5 το απόγευμα.”, μου απαντάει.
“Άκου, Don, μπορώ να σου πω κάτι ?”
” Ναι?”
“Don, είσαι βλάκας!”. Το έκλεισα και αποφάσισα να βάλω και το δικό του τηλέφωνο στη αυτόματη κλήση.
Τώρα, όποτε αντιμετώπιζα κάποιο πρόβλημα, είχα 2 βλάκες να καλώ.
Ωστόσο, μετά από κάποιους μήνες αλλεπάλληλων τηλεφωνημάτων και στους 2 βλάκες, συνειδητοποίησα, ότι δεν μου έδινε την ίδια χαρά όπως παλιά.
Μια μέρα τηλεφώνησα στον βλάκα Νο1.
“Γεια”
“Είσαι βλάκας!” (αλλά δεν το έκλεισα αυτή τη φορά)
“Είσαι ακόμα στη γραμμή?” με ρώτησε.
“Φυσικά”, απάντησα.
“Σταμάτα να μου τηλεφωνείς,” μου φώναξε ουρλιάζοντας.
“Ανάγκασε με”, του απάντησα.
“Ποιος είσαι, ρε?”, με ρώτησε.
“Λέγομαι Don Hansen.”
“Αλήθεια? Καιι που μένεις αν επιτρέπεται?”
“Μένω στην οδό 1802 West 34th Street, βλάκα. Είναι ένα κίτρινο σπίτι και ακριβώς μπροστά είναι παρκαρισμένη μια μαύρη BMW”.
Τότε μου λέει, “Έρχομαι από εκεί τώρα!! Don και καλά θα κάνεις να αρχίσεις να προσεύχεσαι.”
Του λέω, “Ναι, τώρα φοβήθηκα, βλάκα!”
Έπειτα, πήρα τηλέφωνο τον βλάκα Νο2.”
Έμπρός?” απάντησε.
“Γεια σου βλάκα” του λέω.
Τότε εκείνος φώναξε, ” Αν μάθω ποιος είσαι…”
“Τι θα κάνεις?” του απάντησα.
“Θα σου κόψω το κώλο”, μου ξεκαθάρισε.
Τότε απάντησα, “Λοιπόν βλάκα, να η ευκαιρία που έψαχνες. Έρχομαι τώρα σπίτι σου!”
Έκλεισα το τηλέφωνο και πήρα αμέσως την Αστυνομία, λέγοντας ότι ετοιμαζόμουν να σκοτώσω το gay εραστή μου, ο οποίος μένει στη 1802 West 34th Street.
Στη συνέχεια, πήρα τηλέφωνο το Channel 13 και τους ανέφερα για ένα πόλεμο συμμοριών, που γινόταν εκείνη τη στιγμή στη West 34th.
Μπήκα γρήγορα στο αυτοκίνητο μου και κατευθύνθηκα στη West 34th. .Όταν έφτασα εκεί είδα 2 βλάκες να πλακώνουν αλύπητα ο ένας τον άλλο , μπροστά σε 6 περιπολικά, 1 ελικόπτερο της Αστυνομίας και το πλήρωμα του Channel 13.
Τώρα πραγματικά αισθανόμουν καλύτερα.»
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα