Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Έρευνα αποκαλύπτει ότι οι περισσότερες συγχωρούν την απιστία των συζύγων τους σε αντίθεση με τους άνδρες

Παρά το γεγονός ότι οι επιστήμονες έχουν αποφανθεί ότι οι γυναίκες είναι πιο ζηλιάρες από τους άνδρες, μία πρόσφατη έρευνα που διεξήγαγε το ηλεκτρονικό δίκτυο γνωριμιών «Victoria Milan» αποκαλύπτει μία διαφορετική πτυχή του γυναικείου ψυχισμού. Το συγκεκριμένο δίκτυο γνωριμιών απευθύνεται σε παντρεμένους άνδρες και γυναίκες που θέλουν να επισυνάψουν εξωσυζυγικές σχέσεις.
zilia
Στην έρευνα του δικτύου έλαβαν μέρος πάνω από 5.000 άνδρες και γυναίκες μέλη του δικτύου από όλο τον κόσμο και όπως προκύπτει το 76% των δυνητικά άπιστων γυναικών θα συγχωρούσαν την απιστία του άνδρα τους ενώ μόλις ένα 35% των επίσης δυνητικά άπιστων συζύγων μελών του δικτύου θα δικαιολογούσε κάτι ανάλογο από την γυναίκα ή σύντροφό τους.

jealousfriendΑξίζει να πούμε όμως ότι οι μεγαλόψυχες εκ πρώτης όψεως κυρίες που έλαβαν μέρος στην έρευνα απάντησαν ότι η μεγαλοψυχία τους αφορά μόνο τα «ερωτικά τσιλημπουρδήματα» των συντρόφων τους αλλά σε καμία περίπτωση την συναισθηματική απιστία. Με άλλα λόγια αν ο σύζυγός τους δεθεί συναισθηματικά με κάποια άλλη γυναίκα τότε η μεγαλοψυχία τους πάει περίπατο. Ενώ τα αρσενικά μέλη του δικτύου έχουν μία εντελώς διαφορετική για την συναισθηματική απιστία την οποία και θα συγχωρούσαν. Όπως προέκυψε μόνο ένα 30% των γυναικών θα συγχωρούσε τον σύντροφό τους αν είχαν επισυνάψει συναισθηματική σχέση με κάποια άλλη γυναίκα ενώ το 80% των ανδρών απάντησε ότι δεν «χάλασε και ο κόσμος, βρε παιδί μου».
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα