Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Ελλάς Ελλάς Αντώνης Σαμαράς


Αντιπροσωπευτικό δείγμα της εξαιρετικής οικονομικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται η χώρα μας αποτέλεσε η απόφαση της Ελλάδας να μη συμμετέχει στο ψήφισμα του ΟΗΕ υπέρ της προστασίας των χρεοκοπημένων χωρών από την ασυδοσία των vulture funds.

Σύμφωνα με την απόφαση που πάρθηκε έπειτα από ψηφοφορία (124 θετικές ψήφοι, 11 αρνητικές και 41 αποχές), η διεθνής σύμβαση για την πτώχευση και την αναδιάρθρωση του δημόσιου χρέους θα πρέπει να ολοκληρωθεί πριν από την επόμενη Συνέλευση του Οργανισμού του χρόνου, οπότε και θα τεθεί εκ νέου σε ψηφοφορία.

Όπως διευκρίνισε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, "η απόφαση της Ελλάδας να απέχει από τη ψηφοφορία αποτελεί ορόσημο για την πολιτική που ακολουθεί η Κυβέρνηση, αφού ένα ενδεχόμενο θετικής ψήφου από μέρους μας θα μας έβαζε αυτομάτως στο γκρουπ των αδύναμων χωρών και θα αποτέλουσε σημάδι ηττοπάθειας κι επιστροφής στο παρελθόν, ακριβώς πάνω στην ώρα που ανακαλύψαμε τον τάφο της Αμφίπολης κι αρχίζουμε να απογειωνόμαστε".



"Με τη στάση της αυτή η Ελλάδα στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα προς κάθε κερδοσκοπικό γύπα απ' όπου κι αν προέρχεται. Δε χρειαζόμαστε την προστασία καμιάς σύμβασης. Εδώ είναι τα λεφτά μας. Ελάτε να τα πάρετε. Μολών λαβέ.", συνέχισε ο κ. Σαμαράς πιάνοντας τα αρχίδια του.

Παράλληλα, διεθνείς αναλυτές κάνουν λόγο για εκτόξευση της ελληνικής οικονομίας σε δυσθεώρητα ύψη εντός του 2015, σε υψόμετρο μάλιστα που δε θα είναι προσβάσιμο από κανέναν γύπα όσο μεγάλα φτερά κι αν έχει, οπότε η Ελλάδα σκέφτεται του χρόνου όχι μόνο να απέχει απο την ψηφοφορία για την επικύρωση της διεθνούς σύμβασης αλλά να την καταψηφίσει κιόλας.

"Η ανάπτυξη που γνωρίζει η Ελλάδα είναι τόσο καταιγιστική και ραγδαία που δε μας αφήνει κανένα περιθώριο για συναισθηματισμούς απέναντι σε χώρες που δεν καταφέρνουν να προσαρμοστούν στο περιβάλλον της ελεύθερης αγοράς. Θα χυθεί αίμα.", κατέληξε ο Αντώνης Σαμαράς μέσα σε παραλήρημα.

Μάλιστα, ο Έλληνας Πρωθυπουργός μέσα στις επόμενες μέρες θα υποδεχτεί στο Μέγαρο Μαξίμου τους ηγέτες των υπόλοιπων υπερδυνάμεων για να συζητήσει μαζί τους το ρόλο της Ελλάδας ως ρυθμιστή της παγκόσμιας οικονομίας και την κατάργηση των συνόρων, ενώ παράλληλα θα τους ανακοινώσει την ίδρυση της Ελληνικής Αυτοκρατορίας που θα απλώνεται απ' άκρη σ' άκρη του γαλαξία.

ΑΙΡΧΩΜΑΣΤΑΙ!!!111ΕΝΑΕΝΑΔΥΟ

by To Skouliki Tom

(Ανήθικο δίδαγμα: Πολύ σωστή η απόφαση της Ελλάδας να απέχει από την ψηφοφορία. Έτσι κι αλλιώς, τί δουλειά έχουμε εμείς με τα vulture funds; Ό,τι ήταν να αρπάξουν από εμάς το άρπαξαν. Δεν είμαστε τίποτα γύφτοι να τα διεκδικήσουμε πίσω. Έχουμε φιλότιμο εμείς. Χάρισμά τους. Βέβαια, υπάρχει κι άλλη θεωρία. Σου λέει ο Σαμαράς: "Αφού θα ψηφιστεί που θα ψηφιστεί από τις περισσότερες χώρες, κάνε τώρα τον μαλάκα να μη μπορούν να σου πουν τίποτα οι δανειστές αλλά να μπορείς εσύ μετά να τους λες: Δε φταίω εγώ, οι άλλοι το ψήφισαν. Φέρτε πίσω τα κλεμμένα." Γάτα ο Αντώνης!)


thethreemooges

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα