Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

Mitch Green: Ο γκάνγκστερ που τις έφαγε από τον Tyson!

Mitch Green

To 1986 o Mitch ηττήθηκε από τον Tyson κι από τότε προσπάθησε πολλές φορές να τον... "τρακάρει" εκτός ρινγκ. Τελικά συνέβη το αντίθετο και δεν ήταν ευχάριστη εμπειρία.

O Mitch Green είναι ένας απ' αυτούς τους πυγμάχους που λέμε ότι μπλέχτηκε με τον επαγγελματισμό εξαιτίας του ταλέντου και μόνο στο streefighting και τίποταάλλο. Εκτός αυτού ο Green είναι ένας από τους μεγαλύτερους γκάνγκστερ στη Νέα Υόρκη και ελέγχει ηγετικά μία από τις πιο σκληρές συμμορίες του Bronx.
Η ιστορία του με τον Mike Tyson ξεκινάει σε επίσημο παιχνίδι. To 1986 o Mitch ηττήθηκε από τον Tyson κι από τότε προσπάθησε πολλές φορές να τον... τρακάρει εκτός ρινγκ. Για κακή του έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα τύχη ο Iron Mike ενημερώθηκε πως ο πυγμάχος και διαβόητος συμμορίτης Mitch Green τον ψάχνει.

Ο Tyson πήγε και βρήκε ο ίδιος τον Green. Όσοι ήταν μπροστά στο γεγονός λένε ότι παίχτηκε ένα θρυλικό ξύλο ανάμεσα τους! Ήταν λένε τόσο εντυπωσιακό που κανένα από τα... τσιράκια δεν μπήκε για να χωρίσει ή για να βοηθήσει τον "δικό" του. Ως συνέπεια αυτής της μάχης ήταν ο Green να πηγαινοέρχεται στα κανάλια, σημαδεμένος και να μιλάει για την αναίτια επίθεση που του έκανε ο Tyson.
Όσοι ήξεραν βέβαια δεν μίλησαν... Για το γεγονός έγραψε στη βιογραφία του και ο παλαίμαχος σούπερ σταρ Iran Barkley. Συγκεκριμένα ο Barkley που κατάγεται από τα λημέρια του Green επιβεβαιώνει την ιστορία και αναρωτιέται πώς ο Tyson κατάφερε να δείρει έναν πραγματικό αρχηγό μιας ολόκληρης συμμορίας.
fightsports


 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα