Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Ένας blogger και το Family Guy του BBC είχαν προβλέψει τον θάνατο του Robin Williams!

Η υποτιθέμενη αυτοκτονία του Robin Williams από δράμα έχει αρχίσει να αγγίζει τα όρια της γελοιότητας. Οι "σατανικές" συμπτώσεις ολοένα και πληθαίνουν και τελικά φτάνει κανείς ακόμα και στο σημείο να αναρωτηθεί γιατί άραγε γίνονται όλα αυτά; Παίζουν με το μυαλό μας; Είναι η μόνη λογική εξήγηση που μπορεί να έχει κάποιο νόημα...
Picture
Το BBC Three, τη μέρα του θανάτου του Williams είχε ένα επεισόδιο που αφορούσε στον Robin Williams και μια αποτυχημένη απόπειρα αυτοκτονίας.

Στο επεισόδιο «Fatman και Robin» ο ήρωας Peter Griffin είναι καταραμένος με την ικανότητα να μετατρέψει ό, τι αγγίζει σε Robin Williams αφού πρώτα έχει κατηγορήσει τον Θεό της μισεί τον ηθοποιό της κα Doubtfire κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας.




Οδηγημένος στην τρέλα, όπως ο βασιλιάς Μίδας, η κατάρα οδηγεί τον Peter σε μια προσπάθεια να αυτοκτονήσει.
Το καρτούν έληξε μόλις λίγα λεπτά πριν ο κόσμος μάθει ότι ο Williams είχε πεθάνει στο σπίτι του στην Καλιφόρνια, με το Office Marin County Sheriff να ανακοινώνει ότι υποψιαζόταν ο θάνατος ήταν αυτοκτονία που προήλθε λόγω ασφυξίας. Το κανάλι ακύρωσε μετά την προγραμματισμένη επανάληψη του επεισοδίου.

Δεν είναι η πρώτη φοράπου η εν λόγω σειρά κάνει "προβλέψεις" με "σατανική" σύμπτωση. 
Το 2013, όταν έγιναν τα επεισόδια στον Μαραθώνιο της Βοστώνης, πάλι μερικές εβδομάδες υπήρξε κάποιο επεισόδιο όπου ο ήρωας Peter Griffin φέρεται να λαμβάνει μέρος στον Μαραθώνιο




και να τερματίζει πρώτος αφού έχει σκοτώσει με δυο βόμβες όλους τους υπόλοιπους συμμετέχοντες.

Ο δημιουργός του Family Guy,  Seth MacFarlane, αρνήθηκε οποιαδήποτε ομοιότητα με τα αληθινά γεγονότα, είπε ότι τα κλιπ που παρουσίασαν κάποιοι "παραποιήθηκαν", αλλά το επεισόδιο εξαφανίστηκε επίσης, εις ένδειξη σεβασμού προς τα θύματα. 
Picture
Έχουμε, λοιπόν, δυο συμπτώσεις αληθινών γεγονότων να μοιάζουν κατά πολύ του σεναρίου μιας τηλεοπτικής σατιρικής σειράς που επίσης κατά σύμπτωση είναι η ίδια και όχι άλλη. Να του ζητήσουμε να μας παίξει κανένα λόττο, μήπως;

Αλλά πολλοί αμερικανοί ακτιβιστές που έχασαν ώωωρες στο διαδίκτυο (ίσως και αυτός ήταν ο απώτερος σκοπός) έφτασαν στο σημείο να αποδείξουν ότι οι επιθέσεις στο Μαραθώνιο της Βοστόνης (και όχι μόνο) δεν ήταν παρά ένα προϊόν του Χόλιγουντ! Κάτι λίγα είχαμε γράψει κι εμείς τότε, Η απομυθοποίηση του βομβαρδισμού της Βοστώνης σε σπάνια κομμάτια παζλ- συλλέξτε!, αλλά μετά βαρεθήκαμε να ασχοληθούμε περισσότερο σε βάρος ουσιαστικής ενημέρωσης. Αλλά αν εκείνο το γεγονός-τηλεοπτικό επεισόδιο ήταν στημένο, ποιος μας λέει ότι και η αυτοκτονία του Williams δεν είναι επίσης στημένη; Η Αμερική λατρεύει το Χόλιγουντ και το Χόλιγουντ λατρεύει την Αμερική. Και οι δυο μαζί "διασκεδάζουν" τον υπόλοιπο πλανήτη. 
Picture
Αλλά σαν να μην έφτανε η σύμπτωση του τηλεοπτικού επεισοδίου, έχουμε και κάτι άλλο περίεργο. Κάποιος blogger, μόλις τρεις μέρες ΠΡΙΝ το θάνατο του Williams έγραψε στο ιστολόγιο του: Are people bracing themselves for the fact that Robin Williams will die soon? = Είναι ο κόσμος προετοιμασμένος για το γεγονός ότι ο Robin Williams  σύντομα θα πεθάνει;

Οι διάφοροι φίλοι του στην αρχή έκαναν πλάκα, αλλά όταν τελικά ανακοινώθηκε ο θάνατος του ηθοποιού τα σχόλια άλλαξαν, μάλιστα κάποιοι είπαν ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος blogger "προβλέπει" κάποια καταστροφή.

Ο «Επίτιμος Εβραίος» Robin Williams, ετών 63, βρέθηκε νεκρός είναι ο τίτλος της εφημερίδας The Times of Israel. 

Και το άρθρο αναφέρεται στην αγάπη του Williams για το Ισραήλ: «Με την πάροδο των ετών, ο Williams είχε ο ίδιος περιγράψει τον εαυτό του ως «επίτιμος Εβραίος» και σε πολλά από τα σκετς του είχε μια στερεότυπη ηλικιωμένη Εβραία κυρία, ή, εναλλακτικά, έναν ραβίνο της Νέας Υόρκης. Ο θρυλικός ηθοποιός έπαιξε επίσης αρκετές εβραϊκούς, ή τουλάχιστον 
εβραιο-εμπνευσμένους, χαρακτήρες, όπως ο Tommy Wilhelm, σε μια κινηματογραφική προσαρμογή του Saul Bellow, 'Αδράξε την ημέρα'. Πρόσφατα, ο Williams δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Twitter που τον δείχνει με ένα λευκό yarmulke στο κεφάλι του κι έγραφε: "Πολύ αργά για αλλαγή σταδιοδρομίας;" - "Ραβίνος Robin."»
Υπάρχει, λοιπόν, περίπτωση ο "ηθοποιός - Ραβίνος- αλλά και σατανιστής" Robin να μας δουλεύει; Όλα είναι μ' αυτούς πιθανά, από θυσία στους Ιλλουμινάτι, όπως σχολίασαν οι περισσότεροι, μέχρι και σκηνοθεσία του τελευταίου ρόλου του.

Η αλήθεια είναι ότι κάτι με τις φρικαλέες σκηνές των τζιχαντιστών στο Ιράκ, κάτι με τον θάνατο του λατρεμένου τους ηθοποιού που βρέθηκε νεκρός να "αιωρείται αλλά... καθιστός", τα παγκόσμια ΜΜΕ έχουν περάσει στα πολύ ψιλά γράμματα τη γενοκτονία στη Γάζα που τον τελευταίο καιρό τα μονοπωλούσε. Και τι μου θυμίζει όλο αυτό το κόλπο απόσπασης τηςΠροσοχής; Την ταινία WAG THE DOG που ελληνικά μεταφράστηκε «Ο Πρόεδρος, Ένα Ροζ Σκάνδαλο κι Ένας Πόλεμος» με τους: Ντάστιν Χόφμαν και Ρόμπερτ Ντε Νίρο: "Για να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από ένα σεξουαλικό σκάνδαλο του Προέδρου των ΗΠΑ, δύο συνεργάτες του πλανητάρχη ζητούν τη βοήθεια ενός παραγωγού του Χόλιγουντ για να σκηνοθετήσει ένα φανταστικό πόλεμο με την Αλβανία!"

Πολύ καλό κόλπο, πιάνει, έχουν εμπειρία και τεχνογνωσία. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, προτού ο φίλος Robin καταλήξει στο φυσικό "ζεστό" χώρο των πνευματικών του προτιμήσεων, να βρίσκεται σε κάποιο άλλο ζεστό περιβάλλον, κάτω από τον ήλιο ενός εξωτικού απόμακρου νησιού και να απολαμβάνει τα δροσιστικά του ποτά πλάι στη θάλασσα. Ό,τι πρέπει για ένα συνταξιούχο ηθοποιό που έχει να πληρώσει διατροφές και είναι χρεωμένος μέχρι τα μπούνια. Όπως είπα, όλα είναι πιθανά. Το γεγονός είναι ότι δεν θα τον ξαναδούμε στη σκηνή. Αλλά, όσο καλός ηθοποιός κι αν λέγεται ότι ήταν, δεν θα χάσει η Βενετιά βελόνι. Το Χόλιγουντ γεννά συνέχεια "αστέρια" έτοιμα να πουλήσουν την ψυχή τους στο διάολο για να έχουν μια θέση στο λαμπρό καλλιτεχνικό στερέωμα.

Έτσι κι αλλιώς, όπως πολύ σοφά έχει πει και ο Σαίξπηρ, "Η ζωή είναι ένα θέατρο". Κι εμείς εδώ κλείνουμε το θέμα Williams γιατί αρκετά ασχοληθήκαμε με την σαπουνόπερα, ενόσω γύρω μας παίζεται ένα δράμα κατά της Ανθρωπότητας...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα