Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Ένα έγγραφο που εκδόθηκε από τον αμερικανικό στρατό αποκαλύπτει στοιχεία προετοιμασίας για «ταραχές πλήρους κλίμακας»

11309-620x412

ΕΓΓΡΑΦΟ ΒΟΜΒΑ – Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΑΟΠΛΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑΣ ΒΙΑΣ ΚΑΤΑ ΑΟΠΛΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΑΡΑΧΩΝ ΜΕΓΆΛΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ

Εγχειρίδιο Εκπαίδευσης περιγράφει «απάντηση ελεύθερου σκοπευτή» κατά της λειτουργίας επιχειρήσεων ελέγχου του πλήθους.
Ένα έγγραφο που εκδόθηκε από τον αμερικανικό στρατό αποκαλύπτει στοιχεία προετοιμασίας για «ταραχές πλήρους κλίμακας» στις Ηνωμένες Πολιτείες κατά τη διάρκεια των οποίων στρατιωτικοί μπορεί να αναγκαστούν να συμμετάσχουν σε μια «θανατηφόρα αντίδραση» σε βάρος του απείθαρχου πλήθους των διαδηλωτών.
Και μόνο σύμπτωση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί πως το συγκεκριμένο έγγραφο είδε το φως της δημοσιότητας κατά τη διάρκεια της αυξανόμενης αναταραχής στο Φέργκιουσον, όπου πλέον έχει επιστρατευθεί για την καταστολή της η εθνική φρουρά… Το έγγραφο (132 σελίδων), με τίτλο «U.S. Army Techniques Publication 3-39.33: Civil Disturbances», γράφτηκε τον Απρίλιο του 2014.

Το έγγραφο καθιστά σαφές ότι οι τεχνικές που περιγράφονται σε αυτό πρέπει να εφαρμοστούν τόσο στο εντός (ναι καλά διαβάσατε και εκτός Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής) όσο και εκτός ΗΠΑ για τα «απείθαρχα και βίαια πλήθη» και όπου είναι «απαραίτητο για να κατασταλούν οι ταραχές και να αποκατασταθεί η δημόσια τάξη».
Το εκπαιδευτικό εγχειρίδιο περιγράφει τα σενάρια βάσει των οποίων, «η Πολιτική αναταραχή μπορεί να κυμαίνεται από απλή, με βίαιες διαμαρτυρίες που ασχολούνται με συγκεκριμένα ζητήματα, για γεγονότα που μετατρέπονται σε μεγάλης κλίμακας ταραχές».
Η πιο συγκλονιστική πτυχή του εγγράφου αφορά στην περιγραφή «θανατηφόρου απάντησης» εναντίον «άοπλων αμάχων», συμπεριλαμβανομένης και της «συμμετοχής ελεύθερου σκοπευτή» και «μικρών φλογοβόλων όπλων»!!!
2390
Ένα άλλο γραφικό απεικονίζει «κλιμάκωση του τραύματος» και το οποίο κατευθύνει στρατιώτες πώς να χρησιμοποιήσουν το «κλομπ», προκειμένου να προκαλέσουν το αναγκαίο επίπεδο τραυματισμού ή θανάτου. Οι τελικές περιοχές-στόχοι περιλαμβάνουν το πίσω μέρος του λαιμού, τον λαιμό, τη σπονδυλική στήλη και το κεφάλι.
3174
Υπό το φως των γεγονότων στο Φέργκιουσον, όπου κατά κύριο λόγο η μαύρη κοινότητα αντιμετωπίζεται από στρατιωτικοποιημένη αστυνομία, είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί πως το εγχειρίδιο-φωτιά κάνει αναφορά στην πολιτική αναταραχή που μπορεί να προκύψει από «εθνικό μίσος» και «κοινοτική αναταραχή», που έχουν ως αποτέλεσμα αστικές συγκρούσεις που προκύπτουν από ιδιαίτερα συναισθηματικά κοινωνικά και οικονομικά θέματα.
Το έγγραφο αναφέρει επίσης πως στόχος είναι και οι ταραξίες καταστήματων λιανικής πώλησης, όπως συνέβη κατά τη διάρκεια της λεηλασίας στο Φέργκιουσον του Μιζούρι. «Σημαντικές εθνοτικές διαφορές σε μια κοινότητα μπορεί να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα δυσπιστίας, ακόμη και μίσος …… (και) μπορεί να προκαλέσουν μια έκρηξη των πολιτών που μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλες ταραχές,» αναφέρει το έγγραφο.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα