Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

«Μη μου τους κύκλους τάραττε»




Μην ταράζεσαι, μείνε εκεί που είσαι, στον βαθύ σου ύπνο. Αφού τίποτε δεν μπορεί να σε ταράξει αυτό είναι σπουδαίο. Τόσα συμβαίνουν για να σου ταράξουν τους κύκλους κι εσύ εκεί στο βάθος σου, που νομίζεις ότι είναι ύψος σου. Έχεις πέσει τόσο βαθιά μέσα στο σκοτάδι, το έχεις τόσο συνηθίσει, βλέπεις οριακά ότι είναι μπροστά σου και νομίζεις ότι βλέπεις, νομίζεις ότι ζεις.

Εκεί μέσα σε αυτό το πυκνό σου σκοτάδι, μέσα στη συνήθεια του πόνου κάθε μέρα ανάβει ένα φως. Κάθε μέρα η φωτεινή ψυχή σου κάνει προσπάθειες να σου δείξει το βάθος, το σκοτάδι σου και να σε κουνήσει από τη θέση σου. 

Δυο τρία πράγματα μπορούν να σου ταράξουν τους κύκλους σου, δηλαδή τον από επιλογή ύπνο σου μέσα στο σκοτάδι σου. Αυτά τα δύο τρία πράγματα είναι ένας θάνατος ενός δικού σου ανθρώπου ή ένα δικό σου ατύχημα. Αυτά θα σε βάλουν να δεις τον ύπνο σου και την επιλογή σου να ζεις μέσα στο σκοτάδι. Όμως επειδή αυτόν τον ύπνο τον έχεις τόσο συνηθίσει και το φως της αλήθειας σε πονάει, θα επιστρέψεις όσο πιο γρήγορα μπορείς εκεί μέσα στη δική σου φωλιά πόνου.
Ζεις τη ζωή σου με οδηγό τον ύπνο, με οδηγό το σκοτάδι και κάθε ταρακούνημα δεν το βλέπεις. Δεν θέλεις να φύγεις από την «βολική» σου θέση. Δεν έχεις καμία διάθεση να πάρεις την απόφαση να ταράξεις εσύ τους κύκλους σου, τις συνήθειές σου. Αυτό όλο έχει σαν αποτέλεσμα να αργοπεθαίνεις άπραγος μέσα από την απόφαση του ύπνου σου. Αργοπεθαίνεις, αγκομαχάς, πονάς, υποφέρεις. 

Η θεραπεία του πόνου σου, του ύπνου σου, είναι να ρίξεις ένα παυσίπονο στο νερό σου και αντί να ταράξεις τους κύκλους σου να τους ανακατέψεις. Να τους δημιουργήσεις υποδομή θεραπείας με οδηγό το παυσίπονο. Πιες το νερό με το ανακατεμένο παυσίπονο επέτρεψε του να σε γιατρέψει. Το νερό με το παυσίπονο είναι εκεί μέσα σου το μικρό φωτεινό σου σημείο της ψυχής σου που είναι δεμένο με την Πίστη σου. Είναι η στιγμή της απόλυτης θεραπείας σου μέσα από την ολοκληρωτική σου μετάνοια θα βγεις απευθείας από αυτό το σκοτάδι στο φως, χωρίς άλλες αναταράξεις στους κύκλους σου. Τότε οι κύκλοι σου θα γίνουν ένας και αυτός ο ένας θα ενωθεί με το Φως. 

Δωροθέα 


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα