Παρασκευή, 27 Ιουνίου 2014

Πως να μετρήσετε την ταχύτητα του internet στον υπολογιστή σαςΕπειδή μερικές φορές η ταχύτητα που μας προσφέρουν οι διάφορες εταιρείες φαίνεται να μην αντιστοιχεί στην πραγματικότητα, ήρθε η ώρα να μετρήσουμε μόνοι μας την ταχύτητα του internet που πληρώνουμε κάθε μήνα.

Η διαδικασία είναι εύκολη, ταχύτατη και δωρεάν και πραγματοποιείται με μια επίσκεψη στις παρακάτω ιστοσελίδες:
1) Bandwithplace. Η αρχική σελίδα μοιάζει με την οθόνη ταχυτήτων ενός αυτοκινήτου. Μπορείτε να ελέγξετε την ταχύτητα του Internet στον σταθερό και φορητό υπολογιστή, στο κινητό και στο tablet σας, με ένα απλό κλικ.

Σε μερικά δευτερόλεπτα θα έχετε απάντηση για το ποια είναι η ταχύτητα με την οποία φορτώνετε (upload) ή κατεβάζετε (download) δεδομένα. Αν θέλετε να κάνετε πιο εξειδικευμένο έλεγχο, μπορείτε να τοποθετήσετε την ακριβή σας τοποθεσία και αυτή του διακομιστή.

Στην ιστοσελίδα μπορείτε να βρείτε επίσης τρόπους για να πετύχετε μεγαλύτερη ταχύτητα καθώς και τα πιο δημοφιλή νέα για το διαδίκτυο.

2) TestmyΣτην ιστοσελίδα αυτή μπορεί κανείς να ελέγξει την ταχύτητα με 3 διαφορετικά τεστ. Υπάρχει το αυτόματο, το τεστ για το κατέβασμα αρχείων (έως και 200 MB) καθώς και το τεστ για την φόρτωση δεδομένων.

Τα αποτελέσματα είναι έτοιμα σε λιγότερο από ένα λεπτό και έχουν την μορφή διαγράμματος. Ιδανικό για τους οπτικούς τύπους. Ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει και το χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο θα ελέγχεται η ταχύτητα, έτσι ώστε να έχει μια γενική - συνολική εικόνα του ρυθμού της ταχύτητας internet.

3) Speed.io. Η ιστοσελίδα αυτή δεν θα ελέγξει μόνο την ταχύτητα αλλά θα επισημάνει και τυχόν σφάλματα στην λειτουργία των Windows. Μέσα σε ένα λεπτό η ετυμηγορία θα είναι στην διάθεσή σας. Στην ιστοσελίδα εμφανίζεται ένας πίνακας αποτελεσμάτων στον οποίο εκτός από τα δεδομένα, υπάρχουν και σχόλια για την κατάσταση του internet.

4) Τέλος στο Att μπορείτε να ελέγξετε την ταχύτητα του internet καθώς και την ταχύτητα με την οποία απαιτείται για να κάνετε download και upload συγκεκριμένα αρχεία. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για όποιον θέλει ξεκάθαρα αποτελέσματα μεταφρασμένα σε megabyte (MB) και λεπτά (min) - δευτερόλεπτα (sec).

Καλά αποτελέσματα.

Πηγή: freemake
Συντάκτρια: Stella 


dwrean


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα