Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Πανσέληνος στον Τοξότη στις 13 Ιουνίου



Η πανσέληνος του Ιουνίου πραγματοποιείται στην 22η μοίρα του Τοξότη, στις 13 του μήνα και στις 07:11 π.μ. ώρα Ελλάδος. Στο φαινόμενο αυτό συμμετέχει ο κυβερνήτης του Τοξότη, ο Δίας, με όψη πενταγώνου. Τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή/και Σελήνη σ’ αυτά, επηρεάζονται σε εντονότερο βαθμό.
 
Οι Πανσέληνοι σηματοδοτούν το κλείσιμο ενός κύκλου και το άνοιγμα ενός νέου. Οτιδήποτε είναι θαμμένο, κρυφό και καταπιεσμένο, βγαίνει στην επιφάνεια και αλλάζει την μέχρι πρότινος πορεία της ζωή μας. Μπορεί να γευθούμε τους καρπούς των κόπων μας ή να αντιμετωπίσουμε τις συνέπειες των πράξεων μας. Η δυναμική αυτού του φαινομένου είναι ισχυρή και μας κατευθύνει σε απαραίτητες αλλαγές. 

Η Πανσέληνος στον Τοξότη δωρίζει απλόχερα νέα νοήματα που χρωματίζουν την ζωή μας και διαλύει ψευδαισθήσεις. Μας παρακινεί να αναζητήσουμε την αλήθεια και να γυρίσουμε την πλάτη μας σε φαινομενικότητες. Όλα όσα γνωρίζαμε ως αληθή, καταρρέουν και νέες αλήθειες αναδύονται. Ήρθε η στιγμή να γευθούμε νέες εμπειρίες και να απομακρυνθούμε από οτιδήποτε κλείνει τους ορίζοντες μας και μας περιορίζει. Θα επιδιώξουμε την ελευθερία με κάθε τρόπο και θα ψάξουμε απαντήσεις σε προβλήματα που μας βασανίζουν ψυχικά. Τέλος, θα είμαστε σε θέση να δούμε την μεγάλη εικόνα διάφορων ζητημάτων, να ρισκάρουμε και να δούμε τη ζωή με αισιοδοξία.
 
Ιδανική ημέρα για μελέτες, έρευνες, ταξίδια, επαφές με το εξωτερικό και πνευματικές ασχολίες και αναζητήσεις. 
Σε συλλογικό επίπεδο, η Πανσέληνος στον Τοξότη, θα ανακινήσει θέματα που αφορούν την παιδεία, την θρησκεία, τις διεθνείς σχέσεις και το δίκαιο. Θα έρθουν στο φως της δημοσιότητας στοιχεία που θα δυσαρεστήσουν την κοινή γνώμη και θα προκύψουν τριβές στις σχέσεις μας με ξένα κράτη. 
Δείτε πώς θα επηρεάσει η Πανσέληνος τα δώδεκα ζώδια 
 
Κριός Ήρθε η ώρα να απαλλαγείτε από οτιδήποτε σας περιορίζει και να ανοίξετε τα φτερά σας προς νέες περιπετειώδεις κατευθύνσεις. Ίσως ανακαλύψετε κάποιες αλήθειες που θα σας πικράνουν και θα σας φέρουν σε ρήξη με πολύ στενά σας πρόσωπα. Θα αντιμετωπίσετε κάποιες επιπλοκές σε θέματα σπουδών, νομικών υποθέσεων και ταξιδιών. 

Ταύρος
Η Πανσέληνος στον Τοξότη προκαλεί αβεβαιότητα στα οικονομικά σας και φέρνει κάποιες δυσκολίες στις συναλλαγές σας. Απρόβλεπτα έξοδα μπορεί να προκύψουν. Ρυθμίστε τις οφειλές σας, αν έχετε. Συναισθηματικά ίσως νιώθετε ευάλωτοι και συμπεριφερθείτε αλλοπρόσαλλα στο σύντροφο σας. Αξιοποιήστε την επίδραση της Πανσελήνου για να αποβάλλετε αρνητικά συναισθήματα.

 
Δίδυμος
Η Πανσέληνος στον Τοξότη θα αναδείξει διαφορές που ενεδρεύουν σε συνεργασίες και προσωπικές σχέσεις. Οι γεννημένοι κυρίως το 3ο δεκαήμερο μπορεί να μάθετε κάποια δυσάρεστα πράγματα για το σύντροφο ή το συνεργάτη σας. Σχέσεις που αξίζουν θα μπορέσουν να σταθεροποιηθούν, σε αντίθεση με φθαρμένες σχέσεις ή συνεργασίες που θα κλείσουν τον κύκλο τους.

Καρκίνος
Η Πανσέληνος στον Τοξότη σας παρακινεί να αλλάξετε τις διατροφικές σας συνήθειες και να εντάξετε την γυμναστική στο πρόγραμμα σας. Επίσης θα πρέπει να οργανώσετε την καθημερινότητα σας και να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας. Οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες σας θα αυξηθούν. Κρατήστε χαμηλούς τόνους στον εργασιακό χώρο σας, γιατί θα έρθετε σε ρήξη με κάποιο στενό συνεργάτη.

 
Λέων
Η Πανσέληνος στον Τοξότη σας ξυπνάει έντονα και θυελλώδη συναισθήματα, θέλοντάς σας να εκφράζεστε ανοιχτά για όσα νιώθετε προς το πρόσωπο που έχει κάψει την καρδιά σας. Οι γεννηθέντες το 3ο δεκαήμερο θα κλείσετε μια ερωτική κατάσταση που σας έφθειρε ψυχολογικά και θα υποδεχθείτε κάτι εντελώς καινούργιο. Τα παιδιά θα απαιτήσουν περισσότερη προσοχή και φροντίδα.

 
Παρθένος
Κάποια οικογενειακά προβλήματα που αντιμετωπίσατε στο παρελθόν, ίσως ξαναέρθουν στο προσκήνιο. Θα θελήσετε να ανανεώσετε την διακόσμηση τους σπιτιού σας, να μετακομίσετε ή να αξιοποιήσετε ένα ακίνητο. Μπορεί να  διαφωνήσετε με μια γυναίκα, συγγενή ή φίλη. Μετριάστε την κριτική σας προς τα μέλη της οικογένειά σας γιατί τους πληγώνετε.

  
Ζυγός
Θα θελήσετε να έρθετε σε επαφή με ένα φίλο ή στενό συγγενή που έχετε απομακρυνθεί, προκειμένου να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας. Εντούτοις οι προσπάθειες σας μπορεί να καταλήξουν σε παρεξήγηση, αν δεν μιλήσετε ξεκάθαρα και με υπαινιγμούς.  Η Πανσέληνος στον Τοξότη σας θέλει να εξωτερικεύετε σκέψεις και επιθυμίες στο σύντροφο σας.

Σκορπιός
Η Πανσέληνος στον Τοξότη φέρνει επιπρόσθετα έξοδα και σας συνιστά προσέξετε στον τρόπο που διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας. Πολλοί από εσάς θα θελήσετε να ανακαλύψετε νέους τρόπους για να αυξήσετε το εισόδημά σας. Ενδέχεται να καθυστερήσουν κάποια χρήματα που περιμένετε. Η αδιαλλαξία δεν θα σας ευνοήσει στις συναισθηματικές σας υποθέσεις.
   
Τοξότης
Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας συνιστά να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις και να αναψηλαφήσετε με προσοχή όλα τα δεδομένα της ζωή σας. Μπορεί να ανακαλύψετε κάποιες δυσάρεστες αλήθειες που θα σας φέρουν σε σύγκρουση με το σύντροφό σας ή απλώς να συνειδητοποιήσετε πως χρειάζεστε κάτι καινούργιο στη ζωή σας. Αξιοποιήστε την επίδραση για να ξεκαθαρίσετε τα θέλω σας.

Αιγόκερως:
 Θα τελειώσετε με μια κατάσταση που θα σας αφήσει πικρά συναισθήματα αλλά μελλοντικά αυτό θα αποβεί ωφέλιμο. Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας σας είναι αυξημένες και δεν έχετε χρόνο για τους φίλους, το σύντροφο και τον εαυτό σας. Αξιοποιήστε την επιρροή της Πανσελήνου για ασχοληθείτε με τον εαυτό σας.

 
Υδροχόος
Θα ανακαλύψετε πως ένα φιλικό σας πρόσωπο σας έχει εξαπατήσει και θα τερματίσετε τις σχέσεις σας μαζί του. Γενικότερα μπορεί να προκύψουν ίντριγκες στο κοινωνικό περιβάλλον σας, ώστε να μπορέστε να ξεκαθαρίσετε τους αληθινούς φίλους από τους περιστασιακούς.

Ιχθύες
Η Πανσέληνος στον Τοξότη σάς δείχνει προς ποιά κατεύθυνση πρέπει να κινηθείτε προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας. Η εικόνα που προβάλλετε προς τα έξω χρειάζεται ανανέωση. Μπορεί να έρθετε σε ρήξη με κάποιο ανώτερο πρόσωπο ή το αφεντικό σας. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και μην παραμελείτε τις υποχρεώσεις σας. 


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα