Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Η υγεία εξαρτάται από την αγνότητα της σκέψης

Brain Of Business Intelligence Stock Photo



Η υγεία εξαρτάται από την αγνότητα της σκέψης σας. Ο Διδάσκαλος Μορύα λέει στον Πύρινο Κόσμο, “Οι υψηλόφρονες σκέψεις είναι οι αγγελιοφόροι της υγείας, της ευτυχίας, της δύναμης και της ενέργειας”. Γεμίστε τα δωμάτιά σας και κάθε μέρος που πηγαίνετε με την ευωδία των υψηλών και ευγενών σκέψεών σας.

Υπάρχουν σκέψεις φανατισμού, χωριστικότητας, απληστίας, ματαιοδοξίας, εγωισμού, και εγκληματικές σκέψεις και συζητήσεις. Αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να λαμβάνουν χώρα μέσα στο υπνοδωμάτιό σας και στο δωμάτιο διαλογισμού, ειδικά όταν είναι τα παιδιά εκεί. 



Τα παιδιά ενστικτωδώς, αυτόματα, φυσικά, θα “εισπνεύσουν” τις εγκληματικές σας σκέψεις και κατόπιν θα αναπτύξουν εγκληματικές τάσεις και θα αναρωτηθείτε, “Γιατί τα παιδιά μου το κάνουν αυτό;” Είναι γιατί “φυτέψατε”  στο αόρατο διάστημα πολλά δηλητήρια και τώρα τα παιδιά σας τα τρώνε και γίνονται δηλητηριώδεις κροταλίες. 

Όλα αυτά πρέπει να τα πάρετε υπόψη στην διαδικασία θεραπείας, ώστε η ζωή σας να είναι πραγματικά καθαρή νοητικά, συναισθηματικά.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Esoteric Science of Healing 


elenastral


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ - facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα