Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Για τις επόμενες 30 ημέρες...




στρέψτε την προσοχή σας  ολοκληρωτικά στον εαυτό σας. 

 Το πρωί που σηκώνεστε από το κρεβάτι σας και είστε ακόμα μισοκοιμισμένοι ,  είναι η καλύτερη ευκαιρία για το μυαλό να να πάρει τον έλεγχο και να σας βάλει στην διαδικασία της ανησυχίας για  τα προβλημάτα  της ημέρας.

 Αφαιρέστε του αυτή την ευκαρία και θυμίστε στον εαυτό σας , ότι είστε Θεός μεταμφιεσμένος και όλα είναι ένα παιχνίδι ,  οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. 


 Για να το  θυμάστε  στην ανάγκη γράψτε το και βάλτε το στο κομοδίνο σας ή σ΄ένα σημείο που να το βλέπετε καθώς ξυπνάτε . 

 Γράψτε < είμαι Θεός επίσης > , < εγώ είμαι αυτό που είμαι > .

Κατά την διάρκεια της ημέρας επιτρέψτε στον εαυτό σας να νιώσει και να εκφραστεί όπως του αρέσει , να ντυθεί όπως του αρέσει , χωρίς να παρεμβαίνετε  με τα πρέπει σας και χωρίς να τον κρίνετε και να τον ενοχοποιείτε . 


Ο Θεός δεν σας κρίνει , ο Θεός δεν κρίνει τον Θεό και εσείς είστε Θεοί! 

Δώστε στον εαυτό σας αποδοχή και αγάπη χωρίς κριτική και και δεχτείτε τον εαυτό σας ακριβώς όπως είναι  χωρίς να τον φορτώνετε με προβλήματα και ανησυχίες και χωρίς να σας απασχολεί πως παίζει το παιχνίδι του ή εάν παρασύρεται μέσα στην διττότητα . 

 Κάνετε τον εαυτό σας να νιώσει επιτέλους ελεύθερος και κάντε να νιώσει ότι αξίζει και αγαπιέται. 
 
Ο εαυτός σας το θέλει από Εσάς αυτό , από κανέναν άλλο!

Το βράδυ πριν κοιμηθείτε αντί να σκέφτεστε και να ανησυχείτε και να ανησυχείτε ,  ξαναθυμείστε  στον εαυτό σας ότι είναι < Θεός  επίσης >  και δεν υπάρχει τίποτα που ν΄αξίζει την ανησυχία σας , τίποτα που να αξίζει για να θυσιάσετε και να ξοδεύετε την ενέργεια σας. 


 Πέστε στον εαυτό σας ότι τον αγαπάτε ( να του το λέτε συνέχεια ) και μετά αφεθείτε . Αφεθείτε στο πνεύμα σας για να σας δώσει όλες τις λύσεις .

Και συνεχείστε ,  συνεχείστε και τις επόμενες ημέρες να ασχολείστε με τον εαυτό σας ,  συνεχίστε να φροντίζετε με στοργή  και αγάπη στον εαυτό σας. 

Από το βιβλίο της Καίτης Τσώλη

ΟΙ ΘΕΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝΕ ΣΤΗ ΓΗ!


 sevastivola

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα