Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά, ο Γραμματέας Kerry των Skull and Bones πηγαίνει σε αποστολή επαιτείας.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Benjamin Fulford 


Οι οικογένειες που κατέχουν το Federal Reserve Board έχασαν τις πληρωμές σε χρυσό την 31η Ιανουαρίου, οπότε αναμένεται τώρα να αγωνίζονται για να βρουν χρυσό πριν από τις 27 Φεβρουαρίου ή να αντιμετωπίσουν τη χρεοκοπία της Εταιρείας τους Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Γραμματέας John Kerry των Skull and Bones είναι εκτός αυτή την εβδομάδα για να ζητιανέψει χρυσό από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, την Ινδονησία, τη Νότια Κορέα και την Κίνα. Η ιστορία κάλυψης σχετικά με το Κογκρέσο των ΗΠΑ να έχει  αυξήσει το ανώτατο όριο του χρέους, προκειμένου να αποφευχθεί η πτώχευση της κυβέρνησης εξαπατά μόνο μια σταθερά συρρικνώμενη ομάδα ζωντανών νεκρών που έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου.

Σώπα ρε John Kerry, όλα είναι μια ιδέα.

   Όταν έχασαν την πληρωμή τους τον προηγούμενο Σεπτέμβριο στις 31 οι cabalist ήταν σε θέση να αναβάλουν την πτώχευση κάνοντας μια συμφωνία με το Ιράν, πουλώντας όπλα στην Κίνα και με μερικά άλλα κόλπα. Ας δούμε αν θα τα καταφέρουν και πάλι, ίσως μέσα από μια προσφορά του αρχιπελάγους της Οκινάουα στην Κίνα ή με κάποιο παρόμοιο τρόπο.



Οικολογική συνείδηση...Ανακυκλώστε!

   Διαφορετικά, ο Πρόεδρος Obama μπορεί να αποδείξει ότι είναι «πραγματικός» (the real deal) και να αρχίσει την έκδοση νομισμάτων της κυβέρνησης των ΗΠΑ αντί να δανείζεται ξένα χρεογραμμάτια του Federal Reserve Board με την ψευδεπιγραφή του δολαρίου των ΗΠΑ.



   Στη συνέχεια, κάτι εντελώς διαφορετικό θα μπορούσε να συμβεί. Σύμφωνα με τη Τεκτονική Στοά P2, ο Πάπας Francis και ο Obama υπέγραψαν μια συμφωνία πρόσφατα η οποία είχε σχέση με το σχηματισμό μιας παγκόσμιας κυβέρνησης. Ο Obama αναγκάστηκε να υπογράψει τη συμφωνία, λόγω της αλλαγής στη διαχείριση της Τράπεζας του Βατικανού, όπου κρατούνται οι λογαριασμοί από δωροδοκίες πολλών παγκοσμίων «ηγετών». Η πρόσφατη συνάντηση μεταξύ του Πάπα και του Vladimir Putin, καθώς και οι συναντήσεις μεταξύ του Πάπα με τον Obama τον Μάρτιο και μεταξύ του Πάπα και της βασίλισσας Ελισάβετ, τον Απρίλιο είναι όλες συνδεδεμένες σε αυτό, λέει η πηγή. Αυτό που δεν είναι ακόμα στα σκαριά, όμως, είναι μια συνάντηση μεταξύ του Κινέζου Προέδρου κ. Xi Jinping και του Πάπα.

«Μου δίνετε τον Πάπα παρακαλώ;...ένας φίλος του...οκ, περιμένω...»

   Αυτό αντανακλά μια θεμελιώδη ρήξη μεταξύ των δύο παρατάξεων που εξακολουθούν να μάχονται για το δικαίωμα να αποφασίζουν για τη μελλοντική πορεία του κόσμου. Αυτό είναι που διακυβεύεται στο συνεχιζόμενο οικονομικό πόλεμο, επειδή το δικαίωμα να εκδίδουν δολάρια, ευρώ, γιεν, κλπ. είναι βασικά το ίδιο με το δικαίωμα να αποφασίζουν ποιά ανθρωπότητα το κάνει στο μέλλον.



   Οι Κινέζοι και οι σύμμαχοί τους λένε ότι η Δύση έχει κυβερνήσει για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα και τώρα είναι η σειρά της Ασίας να αναλάβει την ευθύνη. Ωστόσο, η δυτική φατρία λέει ότι η Κίνα είναι πολύ Κινεζο-κεντρική αγνοώντας τα δικαιώματα του υπόλοιπου κόσμου.



  Στο τέλος κάποιου είδους συμβιβασμός πρόκειται να επιτευχθεί, διότι η εναλλακτική λύση είναι ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος.

Άντε με το καλό...Αμήν και πότε.

   Αξίζει επίσης να σημειωθεί, όπως πολλοί άνθρωποι αναφέρουν, πως πολλές Αμερικανικές και άλλες τράπεζες έχουν προγραμματίσει κάποιου είδους «άσκηση» για το Σαββατοκύριακο της 15ης και 16ης Φεβρουαρίο. Αυτή θα μπορούσε να είναι για την εισαγωγή του νέου νομίσματος στις ΗΠΑ, αλλά στη συνέχεια και πάλι θα μπορούσε να είναι μία από αυτές τις πολλές ημερομηνίες που έρχονται και φεύγουν χωρίς το προβλεπόμενο « συμβάν ». Ωστόσο, μόνο ως προληπτικό μέτρο, θα μπορούσε να είναι μια καλή ιδέα να κρατάτε κάποια μετρητά στο χέρι.



   Υπάρχουν πολλά άλλα σημεία που δεν κατατάσονται σε συνήθεις εργασίες (business as usual) στον οικονομικό κόσμο. Για παράδειγμα, ένα Γερμανικό δικαστήριο αποφάσισε την περασμένη εβδομάδα πως η εξαγορά ομολόγων της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας ήταν "πιθανώς παράνομη." Αυτή η αγορά ομολόγων είναι αυτό που ηρέμησε προσωρινά την κρίση του ευρώ. Η απόφαση αυτή αντανακλά το γεγονός ότι οι Γερμανοί έχουν κουραστεί με την διάσωση των τεμπέλικων, διεφθαρμένων χωρών της Μεσογείου.


http://www.telegraph.co.uk/finance/financialcrisis/10625484/German-court-parks-tank-on-ECB-lawn-kills-OMT-bond-rescue.html


   Στη συνέχεια, στην Αγγλία, οι ερευνητές λένε ότι όχι μόνο ήταν στημένα τα ποσοστά του παγκόσμιου ενδιαφέροντος στο σκάνδαλο Libor, αλλά ότι η Τράπεζα της Αγγλίας έχει εμπλακεί άμεσα σε χειραγώγηση των αγορών συναλλάγματος.


http://www.bloomberg.com/news/2014-02-07/boe-staff-said-to-have-condoned-currency-traders-conduct.html


   Μια κρίσιμη μάζα ανθρώπων ήδη γνωρίζουν πως το ίδιο το χρηματοπιστωτικό σύστημα είναι μια απάτη και είναι μόνο θέμα χρόνου πριν το δικαίωμα έκδοσης  νομισμάτων ληφθεί μακριά από την κλίκα και επιστραφεί στο λαό. Ως ένα ακόμη σημάδι πως ο χρόνος για την κλίκα τελειώνει, ήταν πως στη Βοσνία την περασμένη εβδομάδα μαζικές διαδηλώσεις ζητούσαν ακριβώς αυτό.



  Εν τω μεταξύ, σαν τους ηττημένους Ιάπωνες στρατιώτες που πολεμούν στη ζούγκλα χρόνια μετά αφού ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος έχει λήξει, έτσι κι οι πράκτορες της κλίκας συνεχίζουν τις παιδαριώδεις γελοιότητες τους σε πολλά μέρη του κόσμου.

«Shinzο, σου μοιάζει αυτό εδώ...ίδια συμπεριφορά έχετε.»

  Στην Ιαπωνία, το ανδρείκελο της κλίκας πρωθυπουργός Shinzo Abe και οι συνάδελφοι του δούλοι της κλίκας συνεχίζουν να ακολουθούν διαταγές προσπαθώντας να κατασκευάσουν μια κρίση με την Κίνα. Ο πιο πρόσφατος παρόμοιος ελιγμός περιλαμβάνει στελέχη του Κρατικού Ραδιοτηλεοπτικού γραφείου να αναμασούν κατασκευασμένες από την κλίκα προκλήσεις, όπως η ιστορία άρνησης της σφαγής Nanjing κλπ.

 

«Θα σας εξαφανίσουμε...εεεε...θα σας εξασφαλίσουμε!...»

   Η εκλογή του Yoichi Masuzoe ως δήμαρχο του Τόκιο, ωστόσο , δεν ήταν ό,τι η κλίκα έλπιζε. Αν κι ο Masuzoe υποστηρίζεται από τον Abe, επίσης υπόσχεται να επανεκκινήσει τους πυρηνικούς αντιδραστήρες ως μια κίνηση που θα μειώσει τις Ιαπωνικές πληρωμές προς την ελεγχόμενη από την κλίκα πετρελαιοκινούμενη παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας.



   Ο Abe εξαφανίστηκε για λίγες ημέρες μετά το Παγκόσμιο Φόρουμ του Davos και φαίνεται πως είχε κάποιο είδος «αναμόρφωσης» κάπου. Σε αντίθεση με άλλους ηγέτες της κλίκας στη Δύση, επισκέπτεται τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Sochi και η κυβέρνησή του προσπαθεί ενεργά να προσελκύσει καλές σχέσεις με την Ρωσία του Vladimir Putin.

Ξέρουν οι Ρώσοι...Αυτοί είναι Αγώνες όχι όπως τα ζόμπι του Λονδίνου.
    
   Η αρνητική κάλυψη των Ολυμπιακών Αγώνων του Sochi στον ελεγχόμενο από την κλίκα δυτικό Τύπο είναι ένα καλό παράδειγμα για το είδος των μικροαστικών, χαμηλού επίπεδου γελοιοτήτων τις οποίες οι πράκτορες της κλίκας μπορούν να φτάσουν. Αντί να απολαμβάνουν τα χειμερινά σπορ με ένα απολιτικό τρόπο, αυτοί παράγουν κρίσεις με τα δικαιώματα των gay ή προσβάλλουν τις εγκαταστάσεις με τρόπο που να αντανακλά περισσότερο άσχημα για την κλίκα από ό,τι για τη Ρωσία.


Δυστυχώς, η κλίκα δεν περιορίζεται στην παραπληροφόρηση, αλλά και συνεχίζει να δολοφονεί και να σπέρνει απειλές τρόμου επίσης.


   Σε αυτό το μέτωπο, η κλίκα δεν πάει καλά. Μια προγραμματισμένη πυρηνική τρομοκρατική επίθεση εναντίον του Sochi έχει σταματήσει , σύμφωνα με τους γνωστικούς illuminati . Επίσης , τουλάχιστον 10 πιθανοί βομβιστές αυτοκτονίας έχουν τεθεί υπό κράτηση. Ας ελπίσουμε ότι τώρα οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα είναι αμφίπλευροι.

«Πες το καμπάλ όχι λεφτά αυτή βδομάδα εμείς φύγει με γίδες...έλα καμπάλ εσύ εδώ με παπαρούνες κάνει καμπόσο...»


   Στο Αφγανιστάν, οι Ταλιμπάν έχουν ξεμείνει από χρήματα και οι δραστηριότητες παραγωγής ηρωίνης κλείνουν.

 
http://tribune.com.pk/story/124949/money-matters-taliban-strapped-for-cash-as-funding-routes-blocked/

 
Αυτό σημαίνει ότι εκτός από τις επιχειρήσεις κοκαΐνης και αμφεταμινών που κλείνουν, το εισόδημα από ηρωίνη της κλίκας επίσης αποκόπτεται. Σε συνδυασμό με την αυξανόμενη νομιμοποίηση της μαριχουάνας, αυτό σημαίνει ότι πολύ λιγότερα χρήματα είναι διαθέσιμα για να πληρώσουν για κακοποιούς και μισθοφόρους.



   Λαμβάνοντας υπόψη όλα αυτά τα άσχημα πράγματα για την cabal, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι κορυφαίοι αξιωματούχοι του Davos επικοινώνησαν με την White Dragon Society την περασμένη εβδομάδα και είπαν ότι « ίσως ήρθε η ώρα να πιέσετε το κουμπί επαναφοράς για τον πλανήτη Γη.» Αυτό είναι ακριβώς που η WDS έχει συνεχίσει να λέει.

Άκου λέει..."ΔΑΓΚΩΤΟ"!!!

  Έτσι, μπορούμε να ξεκινήσουμε με μια παγκόσμια ακύρωση όλων των χρεών, δημόσιων και ιδιωτικών και με την αναδιανομή του πλούτου που έχει αποκτηθεί παράνομα. Μετά από αυτό, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε μια μαζική εκστρατεία για τον τερματισμό της φτώχειας και να σταματήσουμε την καταστροφή του περιβάλλοντος. Μόλις γίνει αυτό (κάτι που θα μπορούσε να γίνει μέσα σε λίγους μήνες παρέχοντας το ανάλογο ποσό συλλογικής βούλησης), επιτέλους , μπορούμε να ξεκινήσουμε μια χρυσή εποχή για την ανθρωπότητα. Τι περιμένουμε;

ΠΗΓΗ:  http://hipknowsys.blogspot.gr/2014/02/benjamin-fulford-february-10-2014.html?spref=fb
ΚΕΙΜΕΝΟ:  Benjamin Fulford
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ:  Αρίστανδρος Ανδρομέδειος


universalblessing

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα