Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου 2014

ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ...Δεν υπάρχει άλλη επιλογή!!!

Φωτογραφία: Καλημέρα αγαπητοί μου φίλοι, πέρασαν επτά ημέρες από τότε που μπήκαμε στο μήνα του Φεβρουαρίου και ήδη είχαμε 14 Ηλιακές εκλάμψεις τύπου M-Class. Αυτό πυροδότησε σε παγκόσμια κλίμακα πολύ θύμο, οργή και αρκετά βίαια γεγονότα. Με τα βέλη να εκτοξεύονται παντού, γύρω από τις προσωπικές σχέσεις, τα έντονα ξεσπάσματα υγείας, τις κυβερνητικές αποφάσεις που διαρρέουν προς τα έξω σαν ιστορίες του Χόλιγουντ επάνω στην πραγματική ζωή όλου του κόσμου.

Όλα αυτά οφείλονται κατά ένα μέρος, πρώτον επειδή πολλοί αυτή τη στιγμή δεν βρίσκονται στο κέντρο τους και προβάλλουν τα θέματα τους προς τα έξω ή δεύτερο επειδή λαμβάνουμε τις προβολές κάποιων άλλων, που βρίσκονται έκτος εαυτού και βιώνουν επανειλημμένα χτυπήματα σαν γροθιά στο στομάχι όπου έπειτα τα ξεβράζουν όλα πάνω σ' όποιον βρεθεί μπροστά τους. 

Αναπνεύστε τη δική σας ζωτική δύναμη! Ζητήστε οτιδήποτε δεν είναι δικό σας να επιστραφεί πίσω στον νόμιμο ιδιοκτήτη του. 
Ρωτήστε τον εαυτό σας αν αισθάνεστε ότι είναι δικό σας λάθος. Από που προέρχεται αυτό; Μήπως αισθάνεστε ότι είστε υπεύθυνοι για τα προβλήματα των άλλων ανθρώπων, ή μήπως κατηγορείτε τους άλλους ανθρώπους για τα δικά σας προβλήματα; Υπάρχει πολλή συσσωρευμένη ενέργεια στον αέρα παντού γύρω μας καθώς προσπαθούμε να βρούμε μια σωστή ισορροπία με τα όρια και τις ευθύνες μας. Χρειάζεται να κοιτάξουμε πότε δίνουμε στους άλλους ένα χέρι βοήθειας με ένα υγιή τρόπο; και πότε πέφτουμε στο γκρεμό για να σώσουμε τον άλλον που ουσιαστικά εκείνος δεν θέλει να να βγει από από εκεί που είναι;

Έχοντας λοιπόν διευρυμένη επίγνωση των ισχυρών ενεργειών γνωρίζουμε ότι είναι θέμα επιλογής να ζήσουμε τη ζωή μας με ένα διαφορετικό τρόπο από εδώ και στο εξής ! (Πασχάλης Καζακόπουλος)

Πέρασαν επτά ημέρες από τότε που μπήκαμε στο μήνα του Φεβρουαρίου και ήδη είχαμε 14 Ηλιακές εκλάμψεις τύπου M-Class. Αυτό πυροδότησε σε παγκόσμια κλίμακα πολύ θύμο, οργή και αρκετά βίαια γεγονότα. 

Με τα βέλη να εκτοξεύονται παντού, γύρω από τις προσωπικές σχέσεις, τα έντονα ξεσπάσματα υγείας, τις κυβερνητικές αποφάσεις που διαρρέουν προς τα έξω σαν ιστορίες του Χόλιγουντ επάνω στην πραγματική ζωή όλου του κόσμου.
Όλα αυτά οφείλονται κατά ένα μέρος, πρώτον επειδή πολλοί αυτή τη στιγμή δεν βρίσκονται στο κέντρο τους και προβάλλουν τα θέματα τους προς τα έξω ή δεύτερο επειδή λαμβάνουμε τις προβολές κάποιων άλλων, που βρίσκονται έκτος εαυτού και βιώνουν επανειλημμένα χτυπήματα σαν γροθιά στο στομάχι όπου έπειτα τα ξεβράζουν όλα πάνω σ' όποιον βρεθεί μπροστά τους. Αναπνεύστε τη δική σας ζωτική δύναμη! Ζητήστε οτιδήποτε δεν είναι δικό σας να επιστραφεί πίσω στον νόμιμο ιδιοκτήτη του. 


Ρωτήστε τον εαυτό σας αν αισθάνεστε ότι είναι δικό σας λάθος. Από που προέρχεται αυτό; Μήπως αισθάνεστε ότι είστε υπεύθυνοι για τα προβλήματα των άλλων ανθρώπων, ή μήπως κατηγορείτε τους άλλους ανθρώπους για τα δικά σας προβλήματα; 


Υπάρχει πολλή συσσωρευμένη ενέργεια στον αέρα παντού γύρω μας καθώς προσπαθούμε να βρούμε μια σωστή ισορροπία με τα όρια και τις ευθύνες μας. 

Χρειάζεται να κοιτάξουμε πότε δίνουμε στους άλλους ένα χέρι βοήθειας με ένα υγιή τρόπο; 

και πότε πέφτουμε στο γκρεμό για να σώσουμε τον άλλον που ουσιαστικά εκείνος δεν θέλει να να βγει από από εκεί που είναι;
Έχοντας λοιπόν διευρυμένη επίγνωση των ισχυρών ενεργειών γνωρίζουμε ότι είναι θέμα επιλογής να ζήσουμε τη ζωή μας με ένα διαφορετικό τρόπο από εδώ και στο εξής ! (Πασχάλης Καζακόπουλος)Ελίζα Περούλη

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα