Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Πέντε παράδοξοι τρόποι για να διώξετε τη λιγούρα


Πέντε παράδοξοι τρόποι για να διώξετε τη λιγούρα
Αισθάνεστε λιγούρα και ψάχνετε κάτι για να τσιμπολογήσετε. Το πιθανότερο είναι να καταφύγετε σε κάτι εξόχως θερμιδικό και παχυντικό για να καταπολεμήσετε τη λιγούρα. Ή μπορεί να καταφύγετε σε ένα υγιεινό σνακ, αλλά και πάλι, θα έχετε προσλάβει κάποιες περιττές θερμίδες, αφού η λιγούρα δεν σχετίζεται με την ανάγκη του οργανισμού για ενέργεια.

Υπάρχουν κάποιες αποτελεσματικές λύσεις, που δεν έχουν καμία σχέση με φαγητό. Χρησιμοποιήστε, απλά  το σώμα και το μυαλό σας:


1.Όταν έχετε λιγούρα, σφίξτε τις γροθιές σας! Σε μελέτες που δημοσιεύτηκαν στην επιθεώρηση Journal of Consumer Research, διαπιστώθηκε ότι οι άνθρωποι είναι σε θέση να ελέγχουν περισσότερο τις παρορμήσεις τους όταν σφίγγουν κάποιον μυ για τουλάχιστον 30 δευτερόλεπτα.

2.Η λιγούρα περνά  συνήθως μέσα σε 10 λεπτά. Κερδίστε αυτό το χρόνο κάνοντας κάτι άλλο, όπως στείλτε ένα μήνυμα από το τηλέφωνο, ασχοληθείτε με τα νύχια σας, βάλτε μία τάξη στα χαρτιά σας, και περιμένετε να περάσουν τα 10 λεπτά.

3.Αναπνεύστε με τη μέθοδο της αναπνοής 4-7-8: είσπνευστε από τη μύτη μετρώντας μέχρι το 4, κρατήστε την αναπνοή μέχρι το 7 και στη συνέχεια κάντε εκπνοή από το στόμα μετρώντας μέχρι το 8. Επανάλαβετε τέσσερις φορές.

4.Ανάψτε τα φώτα. O έντονος φωτισμός μέσα στο σπίτι αποτρέπει την υπερκατανάλωση φαγητού, σύμφωνα με μελέτη από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας.

5.Αν παρ’ όλα αυτά το μυαλό είναι κολλημένο στο φαγητό, ξεκινήστε ένα blog για την προσπάθεια της απώλειας βάρους. Η έκθεση σε κοινό, αποτρέπει την παραίτηση από την προσπάθεια.

onmed


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα