Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

10 Tips Ευτυχίας (2) από το συγγραφέα Orison Swett Marden


TIPS-ΕΥΤΥΧΙΑΣ-2teliko
  1. Η αληθινή ευτυχία γεννιέται από μια ευγενέστερη ανάγκη, τη χρήσιμη ζωή. Επομένως δεν έρχεται από το να ικανοποιούμε τις αισθήσεις ή τις επιθυμίες μας.

  2. Η ευτυχία είναι η επιβράβευση που παίρνουμε μέσα μας γιατί έχουμε προσφέρει στους άλλους υπηρεσίες που αξίζουν: ευγένεια, καλοσύνη, βοήθεια, καλά λόγια, αγάπη, τρυφερότητα, φιλία, καθήκοντα καλώς καμωμένα.

  3. Η ευτυχία είναι ένα μωσαϊκό που αποτελείται από πολλές μικρές πέτρες. Κάθε μία έχει μικρή αξία, αλλά, όλες μαζί δημιουργούν ένα ευχάριστο, πολύτιμο κόσμημα.

  4. Τα πλούτη, από μόνα τους, δεν φέρνουν την ευτυχία. Οι επιθυμίες είναι σαν ένας ατελείωτος ωκεανός. Δεν έχω δει έναν άπληστο εγωιστή να είναι ευτυχισμένος.

  5. Να χαιρόμαστε ό,τι μπορούμε να χαρούμε, σε όποιον κι αν ανήκει. Η ζωή, η φύση, τα αστέρια, τα λουλούδια, τα πουλιά, τα δέντρα μας ανήκουν έτσι κι αλλιώς.

  6. Το μυστικό της ευτυχίας κρύβεται σε ένα χαρούμενο και ευχαριστημένο μυαλό.

  7. Η ικανότητα να παίρνεις χαρά από κάθε είδους πηγές είναι θεϊκό δώρο. Διευρύνει τη ζωή σου, βαθαίνει τις εμπειρίες σου, εμπλουτίζει τη ζωή σου.

  8. Δεν υπάρχει καλύτερο για την ευτυχία από το να περπατάς ή να γυμνάζεσαι έξω και να ζεις σε ένα αρμονικό, χαρούμενο περιβάλλον.

  9. Η εργασία είναι ουσιώδης για την υγεία και η υγεία είναι το θεμέλιο της ευτυχίας.

  10. Τα μεγάλα επιτεύγματα είναι παιδιά ενεργητικότητας και ζωτικότητας. Βελτιώνοντας την υγεία σου βελτιώνεις την συνολική σου κατάσταση.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα