Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Σε πλατεία Πρωτογενούς Πλεονάσματος θα μετονομαστεί η πλατεία Συντάγματος

syntagma
Φρενήρη ενθουσιασμό έχει προκαλέσει στην κυβέρνηση η διαφαινόμενη επίτευξη πρωτογενούς πλεονάσματος. Μάλιστα, στενοί σύμβουλοι του πρωθυπουργού έκριναν ως επιτακτική την επικοινωνιακή εκμετάλλευση της πρωτοφανούς επιτυχίας διοργανώνοντας σειρά εκδηλώσεων στη πλατεία Συντάγματος.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων αυτών,  θα πραγματοποιηθεί μεγαλειώδης παρέλαση, ενώ ήδη ακούγεται πως μεγάλα ονόματα του χώρου της μουσικής θα ντύσουν με τις μελωδίες τους τη βραδιά. Μάλιστα, καλά πληροφορημένες πηγές του «Κουλουριού» αναφέρουν πως στο τέλος της εκδήλωσης, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, θα μετονομάσει τη πλατεία Συντάγματος σε Πλατεία Πρωτογενούς Πλεονάσματος.


Άλλες πληροφορίες που δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί  αναφέρουν ότι η μέρα που θα οριστικοποιηθεί το πρωτογενές πλεόνασμα θα ανακηρυχτεί σε Εθνική γιορτή. Ερωτώμενος σχετικά, ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν διέψευσε την είδηση, ενώ συμπλήρωσε με νόημα ότι τα στελέχη της κυβέρνησης είναι οι σύγχρονοι 300 του Λεωνίδα και ότι το έργο τους θα το αναγνωρίσουν οι ιστορικοί του μέλλοντος.

Παράλληλα, σαν ένα πρώτο δώρο της κυβέρνησης στο ελληνικό λαό ώστε να εμπεδώσει την αξία του πρωτογενούς πλεονάσματος, στελέχη του Υπουργείου Οικονομικών πρότειναν την αύξηση των μισθών των φαντάρων από 8,80 σε 9 ευρώ, αλλά και τη μείωση του εισιτηρίου του μετρό από το 1.40 στο 1,38 ευρώ.

«Αυτό είναι μόνο η αρχή. Ζούμε ιστορικές στιγμές και χαίρομαι που γράφουμε το όνομα μας στην ιστορία της χώρας με χρυσά γράμματα. Νενικήκαμεν», τόνισε ενθουσιασμένος στο διάγγελμα του προς τον ελληνικό λαό ο Αντώνης Σαμαράς, ενώ ήδη σε κάθε γωνιά της χώρας έχουν στηθεί αυτοσχέδιοι εορτασμοί, τους οποίους ειδικοί συγκρίνουν μόνο με αυτούς της 4ης Ιουλίου του 2004, όταν και η κεφαλιά του Άγγελου Χαριστέα στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Πορτογαλίας, είχε στείλει κάθε Έλληνα στον έβδομο ουρανό.

 tokoulouri

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα