Ο Κώδικας Των Ελλήνων Αθάνατων - Βασίλης Λυκιαρδόπουλος
ΟΔΥΣΣΕΙΑ
ΡΑΨΩΔΙΑ [α]
Ε Ι Σ Α Γ Ω Γ Η
Είναι κεφαλαιώδες λάθος να δημιουργείς
μια θεωρία χωρίς προηγουμένως να έχεις
τα δεδομένα. Ασυναίσθητα αρχίζεις να δια-
στρέφεις τα γεγονότα για να ταιριάζουν στις
θεωρίες αντί οι θεωρίες να ταιριάζουν στα
γεγονότα
άγνωστος 2008
ΕΙΣΑΓΩΓΗ.- το μήνυμα / η διαμάχη της αρχαιότητας / ο αριθμός των στίχων οδύσσειας – Ιλιάδας και η σημασία τους / τα [ιχνια] αρχαιολογικά ευρήματα στην περιοχή των αρχαίων Μυκηνών / η σύνδεση της οδύσσειας με τον «θησαυρό του Ατρέα» / τα σύμβολα της Κνωσού – ο Απόλλων και το μαύρο πουλί – η πυθία και ο Αιγεύς / η Οδύσσεια και ο ανθρώπινος γενετικός κώδικας το ίδιο σκεπτικό / άμεσα αναγνωρίσιμα χαρακτηριστικά του γενετικού μας κώδικα / υπόθεση εργασίας / με δυο λόγια /οι σημαντικές ημερομηνίες για την κατανόηση του παρελθόντος μας. / η πρόοδος των Δωριέων με δική τους γλώσσα [Ομηρική] και δίκες τους γνώσεις [500 σοφοί] όπως εμφανίζεται στις διαπιστώσεις των σημερινών επιστημόνων.
ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ
Η Οδύσσεια είναι διαχρονικό μήνυμα, των «Ελλήνων» του γαλαξία Ελλάδα, προς την Γήινη ανθρωπότητα, το κείμενο είναι με τέτοιο τρόπο γραμμένο ώστε να απευθύνεται και να αποτελεί πηγή γνώσης για δυο ανθρώπινες κοινωνίες, που τις χωρίζουν [3000] χρόνια.
Η πρώτη τέτοια κοινωνία ήταν οι απόγονοι των Δωριέων του [840 π.χ.].
Mε την Οδύσσεια και την Ιλιάδα προσέλαβαν, αφενός μεν την ολοκληρωμένη Ομηρική –Ελληνική γλώσσα,αφετέρου δε το ένδοξο και ηρωικό παρελθόν τους, το αποτέλεσμα ήταν η Ελληνική Αρχαία Ιστορία που τα επιτεύγματα της θαυμάζονται ακόμη και σήμερα από την παγκόσμια διανόηση.
Η δεύτερη κοινωνία στην οποία απευθύνεται το κείμενο και αυτός είναι ο λόγος για τον όποιο διασώθηκε είναι η σημερινή [2013 μ.χ.].
Σήμερα η τεχνολογική μας εξέλιξη και η επιστημονική μας κατάρτιση, μας βοηθά να διαπιστώσουμε τις αστρονομικές πληροφορίες που αναδύονται από τον αριθμό των στίχων της Οδύσσειας και της Ιλιαδας , μας βοηθά να κατανοήσουμε πως ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός του Δόμου των Μυκηνών παραπέμπει σε ανθρώπινο κύτταρο με τον πυρήνα του και τέλος μας βοηθά να εμβαθύνουμε και να δούμε με άλλα μάτια την Οδύσσεια, να την αποκωδικοποιήσουμε, να αποκτήσουμε γνώσεις που, σε κάθε άλλη περίπτωση, θα χανόταν και έτσι να λύσουμε το πρόβλημα του πλανήτη.
Η ΔΙΑΜΑΧΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑΣ
Το ότι η Οδύσσεια και η Ιλιαδα δεν είναι επικά ποιήματα που περιγράφουν το ένδοξο παρελθόν αλλά κάτι άλλο, διατυπώθηκε από πολλούς στην αρχαιότητα.
Ο Κράτης ο Μαλλωτής , αντιπρόσωπος της σχολής της Περγάμου, ηταν ένας από αυτούς.
Γεγονός , που προκύπτει από την Ελληνική Γραμματεία, είναι η διαμάχη του με την Αλεξανδρινή σχολή σκέψης με αντιπροσώπους,
α].- τον ΖΗΝΟΔΟΤΟ τον Εφέσιο
β] .-τον ΕΡΑΤΟΣΘΕΝΗ
γ].- τον ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ τον Βυζάντιο
και δ].-τον ΑΡΙΣΤΑΡΧΟ από την Σαμοθράκη [215 – 145] π.χ.]
Ο Αρίσταρχος και οι άλλοι έμειναν πιστοί στην ερμηνεία του επικού ποιήματος που περιγράφει τους ήρωες και τους αγώνες του παρελθόντος.
Ο ΚΡΑΤΗΣ, ο Μαλλωτής, ακολούθησε άλλον ερμηνευτικό δρόμο από τον Αρίσταρχο και προσπάθησε να ερμηνεύσει αλληγορικά τα Ομηρικά Έπη. Δηλαδή υποστήριξε πως στην Ομηρική ποίηση βρισκόταν οι βάσεις όλων των τεχνών και επιστημών.
Ο Όμηρος γι’αυτόν ήταν ένας πραγματιστής, ένας δάσκαλος και όχι ένας μεγαλόπνοος ποιητής.
Όπως μαθαίνουμε λοιπόν ο ΚΡΑΤΗΣ ο Μαλλωτής υποστήριζε πριν [2.500] χρόνια πως τα Ομηρικά Έπη ήταν η βάση όλων των τεχνών και επιστημών, το ίδιο δηλαδή που υποστηρίζει και η δική μου θεωρία.
Δυστυχώς όσο και αν έψαξα σε βιβλιοθήκες δεν μπόρεσα να βρω κανένα βιβλίο του ΚΡΑΤΗ του Μαλλωτή.
Θα αρκεσθώ λοιπόν στο γεγονός πως και στην αρχαιότητα υπήρχαν μυαλά που στήριζαν την ιδία θεωρία, άσχετο αν δεν γνωρίζω τα επιχειρήματα τους.
Η άποψη μου είναι πως τα Ομηρικά έπη περιγράφουν με αλληγορική γλώσσα* όλη την αλήθεια του παρελθόντος του τρίτου πλανήτη του αστρικού μας συστήματος με το κωδικό όνομα [ΙΘΑΚΗ 33 = πλανήτης ΓΗ]
* Δείγμα της αλληγορικής γλώσσας που χρησιμοποιείται από την Αθηνά.
ΟΜΗΡΟΣ=488[2]= Ο ΜΗΡΟΣ**
** Ο ΜΗΡΟΣ=[το μπούτι/άρα τροφή, άρα πληροφορία/τα μηριά του ζώου =το καλλίτερο κομμάτι του ζώου= Τα Ομηρικά Έπη περιέχουν τις «καλλίτερες» πληροφορίες]
Οι λεξαριθμοι του ονόματος Ομηρος=488[2]
ΟΜΗΡΟΣ=488[2]= ΕΙΝΑΙ ΜΕΝΤΗ ΔΕ.-[ο Όμηρος και ο Μεντης το ίδιο πρόσωπο]
488[2]=Τροιη .-[ο Τριγωνικός γαλαξίας /τα τρία νέα μυαλά/τα τρία στάδια της Μύησης στο διαλογισμό/ο τρίτος πλανήτης του αστρικού μας συστήματος/οι «λέξεις» του Γενετικού μας Κώδικα αποτελούνται από τρία [3] «γράμματα» κ.α.]
488[2]= Επει νηποινον. –[ατιμώρητα τα Ομηρικά έπη δόθηκαν στον τρίτο πλανήτη/τα τρία μυαλά σας δόθηκαν ατιμώρητα]
488[2]= ΔΙΔΟΥ.-[ρήμα διδωμι =διδω]
488[2]= ΥΛΗΝ.-[υλικό για ιδέες]
488[2]=ΜΕΝΟΙΝΗΣΕΝ.-[του μενοιναω=σκεπτομαι-μελετώ-επιθ
488[2]=πιθηαι εεικοσιν – αλληγορική ερμηνεία= γονίδια ,ο αριθμός των γονιδίων μας είναι [20.000]
488[2]=Γαια νοηματα γ’-[πληροφορίες να κατανοήσετε στη ΓΗ]
488[2]=επει ανερες Γαια δη –[αφού οι άνδρες της ΓΗΣ]
488[2]=με λογοισιν –[τα λόγια μου]
Αλληγορια συνέχεια
Νήσος =528[6]=νησί/πλανήτης/
Δείγμα όμοιου λεξαριθμου.
Άνδρα μοι=276[6]= μοιραν αδ’[ω]=μιαρον αδ’[ω].-
Αδω=τραγουδω-υμνώ-ψαλλω
Μιαρος=λερωμενος-βρώμικος
Ερμηνεία-εγώ ο άνδρας την βρώμικη* μοίρα μου σας καταθέτω.
*βρώμ ικη λογω της διπλής μας υπόστασης αυτής του ζώου και αυτής του πνεύματος
Περισσότερα στο ειδικό κεφάλαιο αλληγορική γλώσσα.
Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΣΤΙΧΩΝ ΤΗΣ ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ – ΙΛΙΑΔΑΣ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ
Το δεύτερο δεδομένο που υποχρεώνει κάθε ερευνητή να δει με διαφορετικό «μάτι» τα Ομηρικά Έπη σήμερα,είναι τα αστρονομικά μεγέθη που προκύπτουν από τον αριθμό των στίχων των δυο Επών, της ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ [12110 στίχοι] και της ΙΛΙΑΔΟΣ [15692 στίχοι]
Προσωπικά ανακάλυψα την κρυμμένη γνώση που περιέχει ο αριθμός των στίχων των Επών εντελώς «τυχαία», όταν θέλοντας από περιέργεια να βρω ποσά γράμματα περιέχουν οι [12110] στίχοι της Οδύσσειας και θεωρώντας τον αριθμό [30] σαν μέσο όρο των γραμμάτων που περιέχει κάθε στίχος έκανα τον πολλαπλασιασμό ,[30Χ12110 =363300],φυσικά ο αριθμός που προέκυψε μου ήταν τελείως άγνωστος.
Πολύ αργότερα διαπίστωσα από την ιστοσελίδα της [NASA] , πως μια από τις μικρότερες καταγεγραμμένες αποστάσεις ΓΗΣ-ΣΕΛΗΝΗΣ είναι [363.300 χιλ]
Τι το ιδιαίτερο παρουσιάζει αυτή η συγκεκριμένη απόσταση της ΓΗΣ από την ΣΕΛΗΝΗ;
Είναι η μοναδική απόσταση των δυο ουρανίων σωμάτων που αν διαιρεθεί με την ταχύτητα του φωτός ανά δευτερόλεπτο μας δίνει το αποτέλεσμα [1,211 δευτερόλεπτα].
Το φως χρειάζεται ακριβώς [1,211] δευτερόλεπτα για να «ταξιδέψει» από την Σελήνη στη ΓΗ όταν αυτή βρίσκεται σε απόσταση [363.300] χιλ.χιλ.
Πράγματι έχουμε,[363300/300000 = 1,211 δευτερόλεπτα]
Ο αριθμός αυτός αν πολλαπλασιαστεί με το [1000]* μας δίνει ακριβώς τον αριθμό των στίχων της ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ,πραγματι [1000 Χ 1,211 = 12110]
*επειδή πολλούς δεν τους αρέσει ο πολλαπλασιασμός με το 1000, έχουν την αίσθηση πως κάποιος τους ξεγελά , η απάντηση είναι πως το δευτερόλεπτο έχει υποδιαιρέσεις, έτσι έχουμε [ 1 δεύτερο = 1000 μιλιδευτερολεπτα]
Το φως λοιπόν χρειάζεται 12110 μιλιδευτερολεπτα για να φτάσει στη Γη όταν η σελήνη βρίσκεται σε απόσταση 363300 χιλιομέτρων. Ακριβώς δηλαδή τον αριθμό των στίχων της Οδύσσειας.
Πρώτο συμπέρασμα λοιπόν που προκύπτει είναι πως όποιος έγραψε τα Ομηρικά Έπη γνώριζε πως αυτή είναι η μοναδική απόσταση, της Σελήνης από την ΓΗ, που αν την διαιρέσεις με την ταχύτητα του φωτός ανά δευτερόλεπτο [300.000 χιλ.], μας δίνει ακριβώς τον αριθμό των στίχων της Οδύσσειας, το δεύτερο συμπέρασμα είναι πως για να κατέχεις μια τέτοια πληροφορία σίγουρα γνωρίζεις όλες τις διαφορετικές αποστάσεις της Σελήνης στην τροχιά της γύρω από την ΓΗ.
Όντως όπως φαίνεται παρακάτω καμία άλλη απόσταση ΓΗΣ-ΣΕΛΗΝΗΣ δεν μας δίνει το συγκεκριμένο αποτέλεσμα.
363.100 / 300.000 = 1,210333333 δευτερόλεπτα
363.200 / 300.000 = 1,210666666 δευτερόλεπτα
363.300 / 300.000 = 1,211 δευτερόλεπτα
363.400 / 300.000 = 1,211333333 δευτερόλεπτα
363.500 / 300.000 = 1,211666666 δευτερόλεπτα
Επιπλέον μας αποκαλύπτει πως ο συγγραφέας γνώριζε την ταχύτητα του φωτός ανά δευτερόλεπτο, γνώση που η ανθρωπότητα έκανε κτήμα της μόλις το [1926 μ.χ.]
Τι άλλο κρύβει όμως η επιλογή του συγκεκριμένου αριθμού στίχων, άρα και η συγκεκριμένη απόσταση της Σελήνης από τη ΓΗ , από τον συγγραφέα της Οδύσσειας;
Ο συγκεκριμένος αριθμός των στίχων της Οδύσσειας ,που προκύπτει επαναλαμβάνω από την μοναδική απόσταση ΓΗΣ-ΣΕΛΗΝΗΣ [363300] , είναι επίσης και ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ αριθμός ,που αν προστεθεί με τον προϋπάρχοντα αριθμό των στίχων της ΙΛΙΑΔΑΣ [15.692] και διαιρεθεί με το [2] μας δίνει ακριβώς το μήκος της διαμέτρου του Ηλιακού δίσκου.
Ας το δούμε,
[12110+15692=27.802]
[27802/2 =13901]
[13901Χ 100 = 1.390.100] εκ.χιλ. το μήκος της διαμέτρου του Ηλιακού δίσκου και
[1.390.100 Χ 3.1428 =4.368.806 εκ.χιλ] το μήκος της περιφέρειας του Ηλιακού δίσκου.
Έχουμε δηλαδή τον συγγραφέα της Οδύσσειας να γνωρίζει πριν [3.000] χρόνια,
Α].- την ακριβή απόσταση της ΣΕΛΗΝΗΣ από την ΓΗ κατά μήκος όλης της τροχιάς της περί την ΓΗ.
Β].-την ταχύτητα του φωτός ανά δευτερόλεπτο.
Γ].-την διάμετρο του Ηλιακού δίσκου
Δ].- τις υποδιαιρέσεις του ενός δευτερόλεπτου σε μίλι-δευτερόλεπτα Μίκρο-δευτερόλεπτα και νάνο-δευτερόλεπτα
Γεγονός , που κάνεις δεν μπορεί να αμφισβητήσει σε παγκόσμιο επίπεδο, είναι επίσης η διαπίστωση πως η γνώση των ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ αστρονομικών μεγεθών, καθώς και της ταχύτητος του φωτός ανά δευτερόλεπτο , δεν προκύπτει από ΚΑΝΕΝΑ άλλο αρχαίο μνημείο η «ιερό» βιβλίο του πλανήτη .
Με δεδομένο πως αυτές οι επιστημονικές πληροφορίες,έγιναν κτήμα της Γήινης ανθρωπότητας τις τελευταίες δεκαετίες και αφού ο πληθυσμός του πλανήτη πλησίαζε τις [6.000.000.000] ψυχές, άρα και ανάλογου αριθμού επιστημονικών μυαλών, δομών , εργαλείων υψηλής τεχνολογίας κ.λ.π., βγαίνει εύκολα το συμπέρασμα πως ο συγγραφέας των Ομηρικών Επών, όποιος και να ήταν, ανήκει σε ένα πολιτισμό που βρίσκεται τεχνολογικά χιλιάδες ίσως και εκατομμύρια χρόνια μπροστά από αυτόν που έχουμε σήμερα στη ΓΗ.
Χωρίς πάντα να ξεχνάμε την παράπλευρη μοναδική πληροφορία-απόδειξη που προκύπτει σαν συμπέρασμα,ότι δηλαδή ο γαλαξίας κατοικείται από νοήμονα όντα και τα διαγαλαξιακά ταξίδια είναι μια πραγματικότητα.
Η επικρατούσα άποψη πως στο παρελθόν υπήρχε κάποιος Γήινος πολιτισμός ικανός για όλα αυτά, ανήκει στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας.H σημερινή επιστήμη δεν έχει κατορθώσει να βρει ούτε ένα ίχνος κάποιου τέτοιου, ΓΗΙΝΟΥ επαναλαμβάνω , πολιτισμού.
Απλά τα ευρήματα των ανθρωπολόγων-παλαιοντολόγων - γεωλόγων δεν βοηθούν προς αυτή την κατεύθυνση, αντιθέτως είναι παντελώς αρνητικά στο να ενθαρρύνουν τέτοιες θεωρίες.
Κατανοώ την ύπαρξη μνημείων και ευρημάτων που βοηθούν στην ανάπτυξη τέτοιων θεωριών, όπως και την ύπαρξη αναπάντητων ερωτημάτων ,όμως η Οδύσσεια βάζει ένα τέλος σε όλα αυτά, μας εξηγεί με κάθε λεπτομέρεια τι συνέβη στο παρελθόν του πλανήτη.
ΤΑ [ΙΧΝΙΑ] ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΜΥΚΗΝΩΝ
Τρίτο δεδομένο είναι τα ίχνη που άφησε πίσω του ο εξωγήινος πολιτισμός για εμάς να τα βρούμε και ειδικά τα αρχαιολογικά ευρήματα των αρχαίων Μυκηνών, όπως οι [9] δόμοι και η γνωστή ως ΠΥΛΗ ΤΩΝ ΛΕΟΝΤΩΝ.
Αναζητώντας τα «ίχνη» της Αθηνάς, οδηγήθηκα στον ιερό λιτό χώρο των Αρχαίων Μυκηνών, στο μεγαλιθικό μνημείο που δεσπόζει του χώρου έξω από τα τείχη της αρχαίας πόλις, στο μνημείο που είναι γνωστό ως «ο Θησαυρός του Ατρέα».
Φυσικά ούτε λόγος για κτερίσματα και στολίδια, δεν είναι αυτά ο «θησαυρός», ο θησαυρός βρίσκεται στις διαστάσεις του μεγαλιθικού μνημείου και στον αρχιτεκτονικό του σχεδιασμό.
Χτίσθηκε με αυτό τον τρόπο για να αντέξει στο χρόνο, να φτάσει σώο στην εποχή που οι ερευνητές της ΓΗΣ θα έχουν αποκτήσει τις κατάλληλες επιστημονικές γνώσεις, ώστε να κατανοήσουν τα μηνύματα που κρύβει επιμελώς εδώ και [3253] χρόνια ακριβώς.
Ποιες είναι όμως οι επιστημονικές γνώσεις που χρειαζόμαστε για να κατανοήσουμε την γνώση που κρύβει το μνημείο;
Το βασικό χαρακτηριστικό που τράβηξε την δική μου προσοχή δεν ήταν άλλο από τις [33] τριάντα τρεις σειρές κυβόλιθων που συγκροτούν τον θόλο του μνημείου, με μια «τάπα» στην κορυφή Βλέπετε έχοντας κατά καιρούς διαβάσει βιβλία σχετικά με τον γενετικό κώδικα του ανθρώπου[εδώ αναδεικνύεται η σημασία της απόκτησης της επιστημονικής γνώσης] και τα [3+3] δις γράμματα που υπάρχουν στην διπλή έλικα του, με οδήγησαν να ψάξω το θέμα προς αυτήν την κατεύθυνση.
Το μνημείο περιγράφει μεταξύ άλλων τα κυρία χαρακτηριστικά του γενετικού μας κώδικα, όπως των αριθμό των «γραμμάτων» στις δυο έλικες του[3+3 =6 δις], το μήκος της μιας έλικας μέσα στο κύτταρο, [99] εκ του μέτρου, καθώς και το μήκος των δυο ελίκων μέσα στο κύτταρο, [198] εκ. του μέτρου.
Μας ενημερώνει πως η Ελληνική Έλικα είναι αμφίδρομη ,πως είναι η δημιουργός του σύγχρονου άνδρα ,πως είναι ο κυρίαρχος γενετικός κώδικας σε ολόκληρο το σύμπαν, πως είναι θεός και πως με τις γνώσεις που θα αποκομίσουμε από αυτόν θα καταφέρουμε να γίνουμε αθάνατοι και ο πλανήτης μας ανεξάρτητος στο γαλαξία.
Τις λεπτομέρειες μπορεί να διαβάσει ο αναγνώστης στο ειδικό κεφάλαιο[τα ΙΧΝΙΑ]
Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ «ΘΗΣΑΥΡΟ ΤΟΥ ΑΤΡΕΑ»
Τέταρτο δεδομένο ήταν η σύνδεση του μνημείου με το έπος της Οδύσσειας Αυτή γίνεται στις τέσσερις [4] πρώτες λέξεις της [α] ραψωδίας Οι ενδείξεις που είχα έγιναν αποδείξεις έτσι απλά αποκωδικοποιώντας τέσσερις [4] λέξεις Ας τις δούμε και ας τις αναλύσουμε ακόμη μια φορά.
Άνδρα μοι εννεπε,μουσα,=1182[3]
1].- οι ταυτότητες* των δυο πρώτων λεξαριθμων [άνδρα =156[3] και [μοι=120[3] μας δίνουν τον μαγικό αριθμό [33] και μας οδηγούν στο μεγαλιθικό μνημείο.
*ταυτότητες = 1+5+6 = 12 =1+2 = 3 .-Το [3] λογίζεται ως ταυτότητα του λεξαριθμου 156[3]
2].-οι ταυτότητες των τεσσάρων λεξαριθμων μας δίνουν, σε παγκόσμια πρώτη,το χρυσό αριθμό φ=1,618 , την αλληλουχία ακέραιων αριθμών [σειρά φιμπονατσι] δηλαδή με βάση την οποία ο γενετικός μας κώδικας δομεί το ανθρώπινο σώμα και όχι μόνο. Πράγματι,
Ανδρα =156[3]
Μοι=120[3]
Εννεπε=195[6]
Μουσα=711[9]
Έχουμε δηλαδή την μοναδική στα δυο Ομηρικά Έπη αλληλουχία φυσικών αριθμών [3-3-6-9] σειρά φιμπονατσι ,τα μαθηματικά δεδομένα της οποίας είναι,
Α1=3
Α2=3
Α3=α1+α2=6
Α4=α2+α3 =9 η 9 Χ 1,618 = 14,562 δηλαδή [15]-
Α5=α3+α4 =15 15 Χ 1,618 =24,27 δηλαδή [24]
Α6=α4+α5=24 24 Χ 1,618 =38,832 δηλαδή [39]
Α7=α5+α6=39 39 Χ 1,618 =63,102 δηλαδή [63]
Α8= α6+α7=63 63 Χ 1.618 =101,934 δηλαδή [102]
Α9=α7+α8=102 102 Χ 1.618 =165,036 δηλαδή [165]
Α10= α8+α9=165
κ.ο.κ.
Η αλληλουχία συνεχίζει , 267-432-699-1131-1830-2961-479
3].-οι τρεις πρώτες λέξεις της Οδύσσειας [άνδρα μοι εννεπε] εμφανίζονται στην πρόσοψη του δόμου των Μυκηνών
Η λέξη [ανδρα=156 ] απορρέει από το άθροισμα των διαστάσεων της εισόδου του Μνημείου
Η λέξη [μοι=120] απορρέει από το ύψος του διαζώματος πάνω από την είσοδο [120 εκ του μέτρου].
Η λέξη [εννεπε=195] απορρέει από την διχοτόμο του άνω ορθογώνιου παραλληλόγραμμου όπου και το [Δ] τέσσερις φορές .Το ύψος του παραλληλόγραμμου είναι 390 εκ. του μέτρου.
Το [ είπε] εμφανίζεται [4] φορές γιατί τα «γράμματα» με τα οποία είναι «γραμμένος» ο Γενετικός μας Κώδικας είναι [4].
Το [Δ] που δεσπόζει της πρόσοψης έχει αριθμητική αξία Δ=4 όμως είναι τρίγωνο και έτσι έχει [3] πλευρές Επομένως μια από τις ερμηνείες του είναι ακριβώς αυτή πως ο Γενετικός μας Κώδικας είναι γραμμένος από [4] γράμματα όμως με λέξεις των [3] γραμμάτων.
Όπως βλέπετε οι αποδείξεις έγιναν πολλές και ακλόνητες. Ειδικά η σύνδεση του Έπους με τον «θησαυρό του Ατρέα» είναι απόλυτη στην κυριολεξία, η Οδύσσεια γραμμένη πάνω σε πέτρα με αριθμούς και όχι μόνο.
Το μνημείο παρέχει επίσης πληροφορίες για τον ορθό τρόπο που πρέπει να μετράμε τον χρόνο ,πληροφορίες για το φαινόμενο της Μετάπτωσης των Ισημεριών, πληροφορίες για τον χρόνο που χτίσθηκε,[1080] της εποχής του Κριού η [1240 π.χ.] και το σπουδαιότερο μας αποκαλύπτει τον χρόνο που μας δόθηκε για να επιτύχουμε τους στόχους μας [5400] χρόνια.
Ο χρόνος έναρξης μέτρησης του συγκεκριμένου χρόνου ταυτίζεται με την ημερομηνία κατασκευής του «θησαυρού του Ατρέα» [1240 π.χ.] που αποτελεί ταυτόχρονα και την ημερομηνία εμφάνισης των Δωριέων στα ιστορικά δρώμενα της εποχής.
Επειδή όπως όλα δείχνουν η κατασκευή του σωστού αστροπλοιου, ικανού να μας ταξιδέψει στο γαλαξία ,είναι αδύνατη από τους επιστήμονες μας και η Αθηνά δείχνει να το γνωρίζει αυτό πολύ καλά, μας δώρισε, σύμφωνα πάντα με τις περιγραφές της ,ένα ιπτάμενο δίσκο.
Το αστροπλοιο δηλώνει, πως είναι κρυμμένο μέσα στο έδαφος ,κάτω από τον «θησαυρό του Ατρέα», περιμένοντας χιλιάδες χρόνια να το ανακαλύψουμε.
Όλα αυτά τοποθετούν τον «θησαυρό του Ατρέα» στην κορυφή των μνημείων του πλανήτη από κάθε άποψη ενδιαφέροντος.
ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΚΝΩΣΣΟΥ – Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΟΥΛΙ -
Η ΠΥΘΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΙΓΕΥΣ
Υπάρχουν πολλά δεδομένα που έπεσαν στην αντίληψη μου και με βοήθησαν στην έρευνα μου, θα αναφερθώ όμως μόνο σε [3] χαρακτηριστικά Στα σύμβολα στην «αίθουσα του θρόνου» στη Κνωσό της Κρήτης, το περίφημο «πιάτο» που βρέθηκε στους Δελφούς και απεικονίζει τον θεό του φωτός Απόλλωνα με ένα μαύρο πουλί, κατά άλλους κοράκι. Και ο κύλικας που παρουσιάζει τον Αιγαία να συμβουλεύεται την Πυθία*.
*Αιγέας και Πυθία –Αττικός ερυθρόμορφος Κύλικας του Κόδρου 440-430 π.χ. βρίσκεται σε μουσείο του Βερολίνου.
Αιγέας = ο ένατος μυθικός βασιλέας της Αθήνας-Βασίλεψε γύρω στον 13ο αιώνα-απόγονος του Ερεχθέα.
Στην Κνωσό, στο παλάτι του Μίνωα στο νησί της Κρήτης, σε μια αίθουσα που τις δόθηκε το όνομα «αίθουσα του θρόνου», εξ αιτίας της ύπαρξης ενός πέτρινου θρόνου, υπάρχουν δυο σύμβολα δεξιά και αριστερά του θρόνου , εξαιρετικής σημασίας για την θεωρία μου.Την ερμηνεία που τους δίνω μπορείτε να διαβάσετε στο ειδικό κεφάλαιο [ΙΧΝΙΑ]
Η ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ ΚΑΙ Η « ΓΛΩΣΣΑ» ΤΟΥ ΓΕΝΕΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΚΩΔΙΚΑ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ
Ο Γενετικός μας Κώδικας είναι «γραμμένος» με ΜΟΝΑΔΙΚΟ τρόπο με τον ίδιο ΜΟΝΑΔΙΚΟ τρόπο είναι γραμμένη και η ΟΔΥΣΣΕΙΑ.
Εξηγούμε η Οδύσσεια και ο Γενετικός μας Κώδικας αναφέρονται ταυτόχρονα σε πολλές διαφορετικές «ιστορίες» άρρηκτα συνδεδεμένες μεταξύ τους .
Έτσι μια λέξη στην Οδύσσεια π.χ. [νησος=528[6] ανάλογα σε ποια «ιστορία» αναφέρεται μπορεί να σημαίνει.
1].- το νησί του γνωστού «παραμυθιού»
2].-Τον γαλαξία ΑΡΓΟ.
3].-Τον πλανήτη ΓΗ η οποιονδήποτε άλλον πλανήτη.
4].-τον πυρήνα του ανθρώπινου κυττάρου.
Τι κοινό έχουν όμως όλες αυτές οι ερμηνείες ώστε να μπορούμε να τις χαρακτηρίσουμε με την ίδια λέξη-[νήσος].
Όλες οι ερμηνείες έχουν σαν κοινό παρανομαστή το ότι περιβάλλονται από «θάλασσα».
Θάλασσα μεταφορικά – αλληγορικά ερμηνεύεται στη ΟΔΥΣΣΕΙΑ και το αχανές διάστημα έτσι έχουμε,
1].-το νησί περιβάλλεται από θάλασσα.
2-3].- ο γαλαξίας και ο πλανήτης περιβάλλονται από το αχανές διάστημα [θάλασσα]
4].- ο πυρήνας του κυττάρου περιβάλλεται 100% από θαλασσινό νερό.
Ας έρθουμε τώρα στο Γενετικό μας Κώδικα είναι γραμμένος με [4] γράμματα έστω τα [α-β-γ-δ-],όμως οι λέξεις που σχηματίζονται αποτελούνται όλες από [3] γράμματα,δηλαδή ο Γ.Κ. μας αποτελείται από [64] «λέξεις».
Οι ερευνητές που ασχολούνται με την αποκωδικοποίηση του Γ.Κ. μας διαπίστωσαν γρήγορα πως η λέξη ,π.χ. [αβγ] ενώ την ερμήνευσαν ως π.χ. [άλογο] ,όταν την ξανασυνάντησαν κάπου άλλου η ερμηνεία [άλογο] δεν ίσχυε πλέον Τι συνέβαινε;;;
Αργότερα διαπίστωσαν πως οι λέξεις επηρεαζόταν κάθε φορά από [22] αμινοξέα.
Δηλαδή π.χ. η λέξη [αβγ] σήμαινε [άλογο] όταν επηρεαζόταν από το αμινοξεο [15],ενώ,
Η ίδια λέξη [αβγ] σήμαινε [λεωφορείο] όταν επηρεαζόταν από το αμινοξεο [21]
Την ίδια ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ στη μέθοδο συγγραφής παρατηρούμε και στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ .
Η λέξη π.χ. [νήσος ] όταν περιγράφει-επηρεάζεται από την ιστορία[αμινοξεο [15]= το μήνυμα προς τους απογόνους των Δωριέων του 840 π.χ. ερμηνεύεται [νησί]
Η ίδια λέξη [νήσος ] όταν περιγράφει-επηρεάζεται από την ιστορία[αμινοξεο[21]= κύτταρο , ερμηνεύεται σαν πυρήνας του κυττάρου. Κ.ο.κ.
Άλλο παράδειγμα ως προς τον τρόπο που είναι γραμμένο το ΜΟΝΑΔΙΚΟ και ταυτόχρονα ΣΟΦΟ αυτό κείμενο είναι οι όμοιοι λεξαριθμοι.
Π.χ
Αγρος=374[5]=ΑΡΓΟΣ
Τι μπορεί να είναι αυτό που συνδέει τις δυο λέξεις;;;
Είναι όμοιοι λεξαριθμοι, δηλαδή και οι δυο λέξεις προέρχονται από τα ίδια γράμματα, άρα ότι είναι αυτό που τις συνδέει πρέπει να είναι απλό και ταυτόχρονα σοφό, όπως τα πάντα στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, για να γίνεται αμέσως κατανοητό από οποιοδήποτε μυαλό.
Αλλά συγχρόνως ισχυρό ώστε να μην επιδέχεται αμφισβητήσεις.
Ερμηνεία
ΑΡΓΟΣ είναι το όνομα του γαλαξία μας [α344] είναι διάσπαρτος με άστρα και διάσπαρτος με κάθε είδους πληροφορίες.
Αγρός είναι διάσπαρτος με «σίτο», ο «σίτος» είναι τροφή πληροφορία , άρα ο αγρός είναι γεμάτος από πληροφορίες.
Αγρός είναι μεταφορικά και ο Γενετικός μας Κώδικας, είναι διάσπαρτος με [6] δις γράμματα ,από τα οποία διαχρονικά έχει προέρθει όλη η γνώση της ανθρωπότητας.
Ένα ακόμη συμπέρασμα που μπορεί να βγει είναι πως στο γαλαξία ΑΡΓΟ κυριαρχεί η Ελληνική βίο-νανοελικα και όχι κάποια άλλη.
Ας μην ξεχνάμε, πως από την εμφάνιση του σύγχρονου ανθρώπου στη ΓΗ πριν [3253] περίπου χρόνια [ΔΩΡΙΕΙΣ],δεν έχει προστεθεί ,ούτε έχει αφαιρεθεί ,ούτε έχει διαφοροποιηθεί , κανένα από τα [6] δις των «γραμμάτων» του Γενετικού μας Κώδικα, άρα και των γονιδίων μας.
Κάθε λέξη, ακόμη και κάθε γράμμα μεμονωμένα στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, αποτελεί πηγή πληροφοριών ιδιαίτερα χρήσιμων για την επιβίωση , την εξέλιξη, του ανθρώπινου είδους της ΓΗΣ και της μεταφοράς του, στο εγγυς μέλλον, στο γαλαξία ΑΡΓΟ.
Το ίδιο ισχύει και για τον Γενετικό μας Κώδικα, κάθε «γράμμα» κάποιας λέξης κάποιου γονιδίου η ο συνδυασμός «γραμμάτων»- «λέξεων» κ.ο.κ. μπορεί να σημαίνει υγεία η αρρώστια, ικανότητα η ανικανότητα ,ευφυΐα η ανοησία, θάνατο η αθανασία κ.ο.κ.
Ο τρόπος που είναι γραμμένη η Οδύσσεια και ο Γενετικός μας Κώδικα είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ.
Παραδείγματα ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΥΣΣΕΙΑ
Τροιη =488[2] .-[ο γαλαξίας «Τρίγωνο/τα τρία μυαλά/τα τρία στάδια της Μύησης/ο τρίτος πλανήτης του αστρικού μας συστήματος/οι «λέξεις» του Γενετικού μας Κώδικα αποτελούνται από τρία [3] «γράμματα»/ και ότι άλλο έχει σχέση με το τρία [3] και στο οποίο αναφέρεται η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ]
Μουσα=711[9]= κόρη του ΔΙΑ / τραγούδι- άσμα / αόρατη. Όλα χαρακτηριστικά του ανθρώπινου Γενετικού Κώδικα.
Ξεινε =130[4]= ξένος / φίλος / ενι εξ = μέσα [6] / ιεν εξ [6]= μεταβαίνω-διευθύνομαι στα [6]. / ειν εξ[6]= 1-6 = mRNA = οι επτα αγγελιοφοροι = [ εξ [6] αμινοξέα και ένα [1] στοπ Επίσης χαρακτηριστικά του Γενετικού μας Κώδικα.
Θάνατος =631[10]
Αθάνατος =632[2]
Ένα [άλφα] μας χωρίζει από την αθανασία.
Κ.α.π.
Ένα σημαντικό εύρημα για τον Γενετικό μας Κώδικα και για όσα μπορεί να είναι υπεύθυνος ,είναι αυτό των αμερικανών επιστημόνων και αφορά των καρκίνο του μαστού των γυναικών Τα ευρήματα αποδεικνύουν πως ένα και μόνο λάθος «γράμμα», σε κάποια «λέξη», ενός συγκεκριμένου γονιδίου κάποιου συγκεκριμένου Χρωμοσώματος ,είναι υπεύθυνο για τον καρκίνο του μαστού των γυναικών Αντί την «λέξη» π.χ. [αβγ] οι υποψήφιες να νοσήσουν έχουν, στο Γενετικό τους Κώδικα, την «λέξη» [ααγ]
Φυσικά αυτό είναι μόνο ένα απλό παράδειγμα, οι επιστήμονες μας παλεύουν με τον χρόνο για να κατανοήσουν τον τρόπο λειτουργιάς του [D.N.A.] μας τον ρόλο των γονιδίων κ.λ.π.
Πιστεύω πως είμαστε ακόμη πολύ μακριά από το κατανοήσουμε πλήρως τον ρόλο των γονιδίων μας στην καθημερινή μας ζωή.
ΤΑ ΑΜΕΣΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΝΕΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΚΩΔΙΚΑ
Οι δημιουργοί μας περιγράφουν μέσα στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ με απλό και απόλυτα κατανοητό τρόπο τα ξεχωριστά εκείνα χαρακτηριστικά που θα συναντήσει ο πρώτος ερευνητής που θα κάνει την ανακάλυψη.
Ποια είναι αυτά;;;
1] .-πως ο Γενετικός μας Κώδικας είναι αόρατος Χρειάστηκε να γίνουμε [6] δις άνθρωποι, να ανακαλύψουμε το ηλεκτρονικό μικροσκόπιο για να μπορέσουμε να δούμε τον Γενετικό μας κώδικα και να αρχίσουμε να τον μελετούμε και να τον ερευνούμε.
2].-είναι διπλός και κάθε έλικα του περιλαμβάνει [3] δις «γράμματα» [3+3]= 6 δις «γράμματα».
3].-Κάθε «γράμμα» του απέχει από το άλλο [3,3] Angstroms*.
*Το Angstrom είναι μονάδα μέτρησης νανοαποστασεων.
4].-κάθε του έλικα έχει μήκος [99] εκατοστά του μέτρου.
5].- πως είναι αμφίδρομος Όπως βλέπεις τον αριθμό[69]
6].-πως κάθε [10] ζευγάρια γραμμάτων, η [33] angstroms, η διπλή έλικα διπλώνει δημιουργώντας έτσι [8αρια].Αυτά που βλέπουμε σε όλες τις φωτογραφίες του Γενετικού μας Κώδικα.
7].- είναι [μεγας=249[6]-το μήκος του ενώνει τον ουρανό με τη ΓΗ.
Δηλαδή τεράστιος , για όσους δεν το γνωρίζουν το ανθρώπινο σώμα αποτελείται από περίπου [100] τρις-εκατομμύρια κύτταρα Κάθε κύτταρο έχει μέσα του [dna] μήκους [198] εκατοστών [99+99] η κάθε έλικα Αν πολλαπλασιάσουμε το μήκος του με τον αριθμό των κυττάρων και κάνουμε και τις υπόλοιπες πράξεις θα βρούμε πως το μήκος του [dna],ενός μόνο ανθρώπου έχει μήκος [198.000.000] εκ. χιλ.]
Φανταστείτε πως η μεγαλύτερη απόσταση ΓΗΣ_ΗΛΙΟΥ είναι [152.000.000] εκ. χιλ. περίπου.
Το [dna] ενός και μόνο ανθρώπου τυλίγει την ΓΗ [4950] φορές.
Αυτό είναι ένα από τα χαρακτηριστικά του Γενετικού μας κώδικα που τονίζεται πολλές φορές μέσα στο κείμενο.
Μια ενδεικτική αναφορά είναι αυτή του στίχου [α54-α55] όπου διαβάζουμε από το αρχαίο κείμενο,
[έχει δε τε κίονας αυτός μακρας,αι γαιαν τε και ουρανον αμφις εχουσιν]
Δεν χρειάζεται καμία ερμηνεία και φυσικά ούτε αποκωδικοποίηση.
8]. -πως η ύπαρξη ζωής στον πλανήτη κάθε είδους ζωής οφείλεται αποκλειστικά σ’αυτόν.Μιας και είναι [πολύτροπος] δηλαδή δημιουργεί ζωή με άπειρους τρόπους.
9].- πως είναι γραμμένος με λέξεις των [3] γραμμάτων από ένα σύνολο [4] γραμμάτων Το γράμμα [Δ] αντιπροσωπεύει αυτή την ποιότητα του Γενετικού μας Κώδικα στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ.
10].- πως είναι εφοδιασμένος με [20.000] γονίδια, σε [22+1] χρωμοσώματα Ο ακριβής ρόλος τους δεν έχει γίνει κατανοητός ακόμη από τους ερευνητές αιχμής του σχετικού κλάδου.
11].-Μέσα στο κύτταρο πάλλεται-δονείται, εξ ου και το όνομα [παλλάς]
12].-Το «σπίτι» του Γενετικού μας Κώδικα είναι το ανθρώπινο κύτταρο.
13].- Μέσα στο κύτταρο λάμπει Έτσι αλληγορικά συναντιέται με την ονομασία, [αιθομενας δαιδας]
Αυτά είναι τα άμεσα αναγνωρίσιμα χαρακτηριστικά του Γενετικού μας Κώδικα.
Υπάρχουν όμως και χαρακτηριστικά που οι επιστήμονες μας δεν έχουν ανακαλύψει ακόμη ,αυτά περιγράφονται μέσα στην Οδύσσεια λεπτομερώς και είναι τα εξης,
1].- Είναι αθάνατος.
2].- Σύμφωνα με όσα δηλώνει η ΑΘΗΝΑ εμπνευστές και κατασκευαστές του Γενετικού μας Κώδικα είναι οι Έλληνες Αθάνατοι με την μέθοδο της νάνο-τεχνολογίας.
Ο Γ.Κ. του ανθρώπου είναι κατασκευασμένος σε εργαστήριο Αυτό είναι ένα από τα χαρακτηριστικά του που αγνοούν οι σχετικοί ερευνητές – επιστήμονες του κλάδου.
3].-Είναι η πηγή κάθε γνώσης που υπάρχει στο σύμπαν Ακόμη ένα βασικό χαρακτηριστικό του άγνωστο στους ερευνητές αιχμής του σχετικού κλάδου.Τα μυαλά μας απλώς υπηρετούν την Ελληνική Έλικα, δεν αποτελούν πηγή γνώσης.
Πηγή είναι, ήταν και θα είναι η διπλή βίο-νάνο- έλικα.
4].-Επικοινωνεί τηλεπαθητικά [επεα πτεροεντα] μέσω του ΜΕΣΟΛΟΒΙΟΥ με τα δυο κυρίαρχα μυαλά μας.
5].-Η ΠΡΟΣΛΗΨΗ ιερής γνώσης από τα εγκεφαλικά κύτταρα του δεξιού μας λοβού είναι δυνατή με την μέθοδο του ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ. Διαδικασία επίσης άγνωστη στο γενικό πληθυσμό.
Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Η Οδύσσεια , είναι μήνυμα εξωγήινου πολιτισμού προς την σημερινή Γήινη ανθρωπότητα.
Περιγράφει με σαφήνεια και κάθε λεπτομέρεια, αφενός μεν τα γεγονότα που συνέβησαν στον πλανήτη μας στο παρελθόν, αφετέρου δε την δημιουργία του σύγχρονου ανθρώπου, από εξωγήινους πολιτισμούς, πριν [4333] χρόνια από τα Γήινα ανθρωποειδή [πιθήκους] με αλλαγή του Γενετικού τους Κώδικα.
Επικεντρώνεται σχολαστικά στην περιγραφή της Ελληνικής Έλικας, στις δυνατότητες της, στο ρόλο της στην απόκτηση γνώσης, στο τρόπο συνεργασίας της με τα τρία[3] νέα μυαλά του σύγχρονου ανθρώπου.
Μας ενημερώνει ,για τον «μηχανισμό» του διαλογισμού που τοποθετήθηκε στα μυαλά μας και μας δίνει οδηγίες για την σωστή εφαρμογή του.
Μας μιλά, για την συμφωνία που υπάρχει μεταξύ των δημιουργών μας και αφορά την επιβίωση η όχι του πλανήτη μακροπρόθεσμα.
Απευθύνεται, σ’ εκείνη την ανθρώπινη γενιά που θα έχει τις απαιτούμενες γνώσεις για την κατανόηση του μηνύματος , πέραν κάθε αμφιβολίας, ώστε να δράση ανάλογα. Εμείς είμαστε αυτή η γενιά , η τεχνολογική μας ανάπτυξη μας επιτρέπει να κατανοήσουμε με ακρίβεια, τις μεγάλες αλήθειες που περιέχει το μήνυμα.
Σκοπός του εγχειρήματος – πονήματος μου είναι να αποδείξω πως έτσι έχουν τα πράγματα και πως Όλη η γνώση του σύμπαντος βρίσκεται στην Ομηρική Οδύσσεια.
Αν η θεωρία επιβεβαιωθεί ,ο αναγνώστης θα το κρίνει, τότε αναπάντητα έως σήμερα ερωτήματα θα απαντηθούν.
Ερωτήματα όπως,
Πως ξεκίνησε η ζωή στον πλανήτη ΓΗ;
Πότε;
Από ποιον;
Γιατί;
Ποιος είναι ο δημιουργός του σύγχρονου ανθρώπου;
Ποιος λογίζεται ως σύγχρονος άνθρωπος από τον ΟΜΗΡΟ;
Ποιο είναι το νόημα της ζωής για τον σύγχρονο άνθρωπο;
Ποιος είναι ο ρόλος των [20.000] γονιδίων του Γενετικού μας Κώδικα ;
Ποια είναι η σημασία των ΠΑΛΙΝΤΙΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑ για την καθημερινότητα κάθε ανθρώπου;
Γιατί η αθανασία του ανθρώπου είναι μονόδρομος;
Που πρέπει αναζητήσουμε την λύση για την αθανασία του ανθρώπινου είδους;
Υπάρχει ζωή στον γαλαξία ;
Τι είδους ζωή;
Από πότε;
Τι λογίζεται σαν «θεός» στο γαλαξία;
Τι είναι «ουράνιος ποταμός»;
Τι είναι αστρική πύλη;
Που βρίσκεται η αστρική πύλη του Ηλιακού μας συστήματος;
Ποιες είναι οι βλέψεις των ΑΧΑΙΩΝ για το αστρικό μας σύστημα;
Γιατί;
Τι περιλαμβάνει η συμφωνία ΑΘΗΝΑΣ – ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ [ΑΧΑΙΩΝ] για τον πλανήτη μας;
Που βρίσκονται τοποθετημένα τα δυο [2] αστροπλοια που χάρισε η ΑΘΗΝΑ στους απογόνους των ΔΩΡΙΕΩΝ για να διευκολύνει το ταξίδι τους στο γαλαξία ΑΡΓΟ;
Κ.α.π.
Ο Κώδικας Των Ελλήνων Αθάνατων - Βασίλης Λυκιαρδόπουλος
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.