Κυριακή 14 Απριλίου 2013

H υπόθεση Gary McKinnon και το μυστικό διαστημικό πρόγραμμα.




Ο Gary McKinnon  είναι ένας  47 χρονος σκωτσέζος στην καταγωγή χάκερ ο οποίος  παρεισέφρησε  τον Φεβρουάριο του 2001 σε υπολογιστές της ΝΑΣΑ ,του αμερικανικού Ναυτικού ,του Πενταγώνου και άλλων στρατιωτικών υπηρεσιών των ΗΠΑ ψάχνοντας  πληροφορίες για UFO.  Eγινε όμως αντιληπτός μερικούς μήνες αργότερα όταν προσπάθησε να κατεβάσει τις φωτογραφίες  και τα αρχεία που βρήκε διότι η σύνδεση δεν ήταν τόσο γρήγορη όσο θα χρειαζόταν για κάτι τέτοιο.Ακουλούθησε ένας 10 ετής δικαστικός χαμός όπου οι ΗΠΑ επί κυβερνήσεως  Μπους και Τσένεϋ ζήτησαν την έκδοσή του από την Μ.Βρετανία με την κατηγορία της παραβίασης απορρήτων και  της δημιουργίας μεγάλων  ζημιών  στα συστήματά τους. Τον κατηγόρησαν μάλιστα ότι διέπραξε την μεγαλύτερη παραβίαση  απορρήτου όλων των εποχών.
Σε περίπτωση που εκδιδόταν τελικά στις ΗΠΑ αντιμετώπιζε ποινή φυλάκισης 70 ετών εκτός του εύκολα κατανοητού κινδύνου για την ζωή του διότι ποιός θα ήθελε να γίνει δίκη με αντικείμενο το τι ακριβώς ήταν τα αρχεία που προσπάθησε να κατεβάσει ο McKinnon.   Στην υπόθεση δόθηκε μεγάλη δημοσιότητα έγιναν  παραστάσεις διαμαρτυρίας ,συναυλίες απο γνωστά συγκροτήματα αλλά και εκκλήσεις συμπαράστασης από μερικούς επώνυμους. Ο δε Μακ Κινον είχε την τύχη να έχει μια ιδιαίτερη μαχητική μητέρα η οποία δεν άφησε πέτρα πάνω σε πέτρα  ήσυχη προκειμένου να προστατέψει τον γιό της από τον μεγάλο κίνδυνο που διέτρεχε. Τελικά ,τον Οκτώβριο του 2012 ανακοινώθηκε   από την αρμόδια Υπουργό της Μ.Βρετανίας ότι ο Μακ Κίννον δεν πρόκειται να εκδοθεί στις ΗΠΑ .Ούτε βέβαια πρόκειται να διωχθεί στην Μ.Βρετανία λόγω προβλημάτων της υγείας του και του κινδύνου αυτοκτονίας. Το κουκκούλωσαν δηλαδή το θέμα. Σε αυτό προφανώς βοήθησε η ευρύτατη δημοσιότητα σχετικά με το τι δήλωσε ότι είδε ο σκωτσέζος χάκερ στα απόρρητα αμερικανικά αρχεία . Αυτά είναι:

1)Λίστες αξιωματικών  στους οποίους περιλαμβάνονται αξιωματικοί “μη γήϊνοι” ,στα αγγλικά  “non terrestrial officers “  Επίσης αναφορές για αξιωματικούς 5 και 6 αστέρων,ανώτερων των γνωστών γήϊνων βαθμών  που αναφέρονται σε διαστημικές προφανώς θέσεις και αρμοδιότητες.

 2) Φωτογραφίες, τραβηγμένες από δορυφόρο, ιπτάμενου διαστημικού σκάφους με μέγεθός όσο δύο γήπεδα ποδοσφαίρου και σχήμα πούρου.   ‘Εγγραφα  για  μορφή ενέργειας  (*προφανώς η λεγόμενη ελεύθερη ενέργεια τύπου Τέσλα ή μηδενικού σημείου ή τεχνολογία αντιβαρύτητας )  που  δεν έχει βέβαια ουδεμία  σχέση με τα καύσιμα  που  χρησιμοποιούνται στην Γη που είναι για τους φτωχούς και άσχετους .

3) Ανταλλαγές (*εμπόριο;) μεταξύ διαστημικών  στόλων  και στοιχεία για

4)Απόρρητο Διαστημικό πρόγραμμα με την ονομασία Solar Warden δηλαδή Ηλιακός Φύλακας.


Οι υποψίες για μυστικό διαστημικό πρόγραμμα είναι πολλές και βάσιμες ,έχουν αναλυθεί από πολλούς ερευνητές σε βίντεο και βιβλία . Υπάρχουν κονδύλια των ΗΠΑ της τάξεως αρκετών  τρισεκατομμυρίων δολλαρίων  που λείπουν από τον προϋπολογισμό χωρίς κανείς να ξέρει πού ακριβώς πήγαν.
Η ιστορία των διαστημικών προγραμμάτων είχε γίνει γνωστή και επί Προεδρίας Ρήγκαν με τον περίφημο “πόλεμο των άστρων”  δηλαδή τον εξοπλισμό του διαστήματος . Σύμφωνα με πληροφορίες που έφερε στο φως ο Mc Kinnon  αλλά και άλλοι ερευνητές ,το μυστικό αυτό διαστημικό πρόγραμμα με την ονομασία “Ηλιακός Φύλακας ” είναι υπό την αιγίδα όχι μόνο των ΗΠΑ αλλά κυρίως των Ηνωμένων Εθνών .Σε αυτό μετέχουν και αξιωματικοί από άλλες χώρες όπως ο Καναδάς , η Αυστρία ,η Αυστραλία, η Ρωσία ,η Ιταλία. Αφορά στην διοίκηση ενός  διαστημικού στόλου από  8 μεγάλα -τύπου πούρου -μητρικά διαστημικά σκάφη και 43 μικρότερα τα οποία  χρηματοδοτήθηκαν από μυστικά κονδύλια ήδη από το 1980 και χρησιμοποιούν  βάσεις όπως η γνωστή Area 51 και άλλες ,υπό την διοίκηση του US Naval Network and Space Operations Command {NNSOC}{πρώην Naval Space Command} με προσωπικό γύρω στα 300 άτομα .
Υπάρχουν αναφορές και δημοσιεύματα που λένε ότι τα διαστημικα προγράμματα εξοπλισμών αφορούν διακρατικές/γήινες αντιπαλότητες ή ακόμα προστασία της Γης από εξωτερικές απειλές όπως μετεωρίτες κλπ. Αυτά όμως δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια . Το όνομα “Ηλιακός Φύλακας ” λέει από μόνο του πολλά .Μπορεί κανείς να συνδυάσει τα εξής . Αφενός τις πρόσφατες  αναφορές για  σχέδια που είχαν εκπονήσει οι ναζί  για την χρήση ηλιακών όπλων  με την μορφή διαστημικών κατόπτρων που μπορούν να βράσουν πόλεις και ωκεανούς. Η ηλιακή ακτινοβολία  και ενέργεια είναι  ένα τεράστιο όπλο για όποιον ξέρει και έχει τα μέσα  να την χρησιμοποιήσει. Αφετέρου, υπάρχουν πολλά και αξιόπιστα  βίντεο που δείχνουν μεγάλη κίνηση σκαφών γύρω από τον Ηλιο. Είναι όμως πολύ αμφίβολο αν ο συνεταιρικός  γήϊνος/εξωγήινος στόλος που ανέφερε ο Μακ Κίνον και έχουν εντοπίσει και άλλοι  αξιόπιστοι ερευνητές έχει τέτοιες ικανότητες ,να επιχειρεί δηλαδή τόσο κοντά στον Ηλιο.
Συμπέρασμα. Από την 10 ετή δραματική δικαστικά  ιστορία  και τις αποκαλύψεις του Gary McKinnon  αλλά και από συμπεράσματα και βίντεο άλλων ανεξάρτητων ερευνητών και συγγραφέων προκύπτει ότι την ώρα που γίνονται πόλεμοι στον πλανήτη για το πετρέλαιο ,την ώρα που η φτώχεια εξαπλώνεται ,που κινδυνεύουμε   άμεσα από ανυπολόγιστη περιβαλλοντική καταστροφή λόγω της εξόρυξης πετρελαίου και της χρήσης πυρηνικής ενέργειας, κάποιοι που έχουν φροντίσει  επί εκατονταετίες να ελέγχουν όλο το νομισματικό σύστημα και έχουν βάλει στο χέρι αρκετά τρις ,έχουν κατασκευάσει είτε   μόνοι τους  είτε- το πιθανότερο- σε συνεργασία με κάποιες άγνωστες, μη γήινες  δυνάμεις , ένα διαστημικό στόλο που χρησιμοποιεί  ελεύθερη ενέργεια  απαγορευμένη στον πλανήτη Γη και με αυτόν τον στόλο  έχουν αναλάβει τον ρόλο του “Ηλιακού Φύλακα” . Οταν πλησιάσει ο καιρός να αποκαλυφθούν θα μας βεβαιώσουν ότι προστατεύουν την Γη από εξωτερικές απειλές .Κάτι μου λέει όμως ότι δεν είναι οι μετεωρίτες αυτό που εννοούν.
Αναφορές . Για περαιτέρω έρευνα, βιντεο και συνεντεύξεις μπορεί κανείς να δει
(*την έννοια της λέξης warden στα αγγλικά .Αντίθετα από το συνώνυμο guardian για παράδειγμα, το warden δεν σημαίνει τον φύλακα μυστικών αλλά τον φύλακα -επιστάτη συγκεκριμένου χώρου,παράδειγμα τον διευθυντή φυλακών.)
http://ethel-sinadelfos.blogspot.com/2013/03/blog-post_6407.html
http://www.huffingtonpost.co.uk/darren-perks/solar-warden-the-secret-space-program_b_1659192.html
http://www.freegary.org.uk/
http://www.defencenet.gr/defence/item
http://solari.com/archive/missing_money/

ΠΗΓΗ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα