Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

ΟΛΑ είναι ενέργεια...



Έχει ειπωθεί με σαφή και ξεκάθαρο τρόπο από την επιστημονική κοινότητα ,ότι ΟΛΑ είναι ενέργεια ….!
Ενέργεια……, η οποία αλλάζει την μορφή της , και την δόνηση της  ανάλογα με την αποστολή που έχει να εκτελέσει ,η αλλιώς ,   ανάλογα με τον ρόλο που χρειάζεται να παίξει .
Η ενέργεια   δεν μπορεί να είναι στάσιμη ,αποστολή της είναι να ρέει ,να μετατρέπετε και να μεταβάλεται ,να προσαρμόζεται ,να εμφανίζεται  η και να εξαφανίζεται …..και αυτό κάνει ….!!!!!
Ο Ηράκλειτος είχε πει ….πριν από 2000 χρόνια περίπου  ότι
.<<     τα πάντα ρέει   >>   
Η ενέργεια φυσικά δεν είναι κάτι ξεχωριστό από τον άνθρωπο ….
Ο ίδιος ο άνθρωπος είναι ενέργεια ,το σώμα του ,οι σκέψεις του ,τα συναισθήματα  του ,όλα αυτά είναι μορφές διαφορετικές της ίδιας ενέργειας …όπως και όλα αυτά που τον περιβάλουν .
Ο άνθρωπος οφείλει να επιτρέπει στην ενέργεια να κινείται ,και μάλιστα να δίνει την ευκαιρία σε αυτήν να εκδηλώνεται ανοίγοντας κανάλια και διόδους ώστε να ρέει ελεύθερα .
Ο άνθρωπος και το φυσικό του σώμα  είναι το σημαντικότερο εργαλείο  έκφρασης της ενέργειας στον φυσικό κόσμο  ,και την ενέργεια αυτή την εκφράζει   όταν δημιουργεί …όταν κάνει οτιδήποτε  που εμπεριέχει δημιουργικότητα και ωφελεί τους συνανθρώπους του και το περιβάλλον του …
Μπορεί να είναι μουσική ,ζωγραφική , εργασιακή παραγωγικότητα ,ανταλλαγή σκέψεων και απόψεων ,θεραπείες , δημιουργία οικογενείας , και πολλά άλλα .
Υπάρχει ένα πρόβλημα όμως και δυστυχώς το έχουν όλοι οι άνθρωποι ,άλλοι σε μικρότερο και άλλοι σε μεγαλύτερο βαθμό …
Είναι τα ψυχολογικά επιπρόσθετα ,τα γνωρίζουμε σαν ελαττώματα ,τα οποία παρεμβαίνουν και κλέβουν την προσωπική μας  ενέργεια ….δεν την αφήνουν να κινηθεί ,την εγκλωβίζουν και τρέφονται από αυτήν ……..αυτός είναι και ο λόγος ύπαρξης αυτών των ψυχολογικών επιπρόσθετων τα οποία   ΔΙΑ- ΒΑΛΟΥΝ [ διαβολάκος κοινός ] την ενέργεια και εκτρέπουν την ροη της για ιδιοτελής σκοπούς .
Τέτοια ψυχολογικά επιπρόσθετα είναι ,ο φόβος , η ανασφάλεια, ο εγωισμός ,η ζήλεια ,ο φθόνος , η κρίση προς τους άλλους ,η λαγνεία ,η απληστία κλπ
Για παράδειγμα ………………………
Το χρήμα επίσης είναι μια ιδιαίτερη μορφή ενέργειας … η οποία επίσης κινείται ,όμως υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι οι οποίοι έχουν ανεπτυγμένο το ψυχολογικό επιπρόσθετο της φιλαργυρίας η της απληστίας ,και δεν αφήνουν αυτή την ενέργεια να κινηθεί ελεύθερα με αποτέλεσμα....... αυτό που συμβαίνει αυτή την περίοδο στο παγκόσμιο οικονομικό σύστημα .

Η ενέργεια  λοιπόν είναι για να ρέει ελεύθερα,  αφήστε τις σκέψεις και την φαντασία σας ελεύθερα …..εκφράστε τα συναισθήματα σας ,γελάστε τα ,τραγουδήστε τα ,κοροϊδέψτε τα , ζωγραφίστε τα ,συζητείστε τα , απλά μην κρατάτε τίποτα μέσα σας που καταλαβαίνετε ότι δεν μπορείτε να το    «χωνέψετε»,    που σας δυσκολεύει ,και σας ταλαιπωρεί ,αναπνεύστε το και διαγράψτε το από τον ψυχισμό σας  . 
  [ προσοχή αυτό δεν σημαίνει να ξεσπάσουμε το πρόβλημα μας στον συνάνθρωπο μας …]
Μην στενοχωριέστε για το παρελθόν που δεν υπάρχει πια  , και μην αγχώνεστε για το μέλλον που επίσης δεν υπάρχει ,       
ζήστε στο τώρα …..ακριβώς εδώ που είστε …..
Μην αφήνετε τον διαβολάκο να κλέβει την ενέργεια σας, 
και να εκδηλώνει τον φόβο και την ανασφάλεια ,την απληστία και το μίσος, 
αδιαφορήστε για αυτόν ,και μοιραστείτε την συμπαντική ενέργεια που είναι άφθονη με  αγάπη ….η ευτυχία και η αφθονία , που τόσο απεγνωσμένα ψάχνουμε από εδώ και από εκεί ,δεν είναι ένα άπιαστο όνειρο ,
ρέει και αυτή ελεύθερα και είναι μέρος αυτής της ενέργειας ….
ΠΗΓΗhttp://atheatos.blogspot.gr/2011/02/blog-post_09.html

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα