Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Ακραία Καιρικά Φαινόμενα, Αλλαγές Της Γης, Και Η Προφητεία!!!

extreme_earth_changes

Φαίνεται ότι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δείχνουν ανεύθυνη αμέλεια σχετικά με την αναφορά ακραίων καιρικών φαινόμενων και μαζικών θανάτων  ζώων.  Το σίγουρο είναι ότι η Γη διανύει ακραίες αλλαγές. Κάποιοι θα πουν ότι η Γη είχε πάντα ακραία φαινόμενα , και θα ήταν σωστό.




Compilation of extreme weather from February 2013

Η διαφορά είναι  ότι το μέγεθος και η συχνότητα των ακραίων καιρικών φαινομένων αποτελούν ρεκόρ  και με συνεχή αύξηση . Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν προσπαθούν καν να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο και μόνο αυτοί γνωρίζουν την αιτία για αυτό. Όσοι είναι εξοικειωμένοι με τις βιβλικές προφητείες γνωρίζουν τους οιωνούς και οι ακραίες καιρικές συνθήκες είναι ένα από τα πολλά σημάδια πριν από τη Δευτέρα Παρουσία. Ακόμα και το Βιβλίο του Ενώχ που περιλαμβάνεται στην Αιθιοπική Κοπτική  Γραφή μιλάει για ακραίες καιρικές συνθήκες κατά τις ημέρες πριν από την κρίση.
Compilation of extreme weather from January 2013

Παρακολουθήστε τα βίντεο και θα δείτε πολλά αδρανή ηφαίστεια που ενεργοποιούνται σε όλη τη Γη. Μερικά από αυτά παρέμεναν αδρανή εδώ και εκατοντάδες χρόνια και πολλά είναι αυτά που ενεργοποιούνται ταυτόχρονα. Υπάρχουν ακραίες καταιγίδες χιονιού σε μέρη που δεν έχουν ξαναδεί, όπως στη Νότια Καλιφόρνια και ο αριθμός των πλημμυρών φτάνει σε νέο  ρεκόρ. Μόνο τον περασμένο χρόνο είχαμε ρεκόρ ανεμοστρόβιλων! Και τώρα θα πρέπει να ρίξουμε την προσοχή μας σε μετεωρίτες που πέφτουν σε όλο τον κόσμο. 

Σύμφωνα με την προφητεία όλη αυτή η δραστηριότητα ακραίων καιρικών συνθηκών πρόκειται να καταλήξει στον μεγαλύτερο σεισμό που θα έχει βιώσει ποτέ η Γη! Αυτό που βλέπουμε τώρα είναι ό, τι η Αγία Γραφή αποκαλεί «ωδίνες γέννας» και προηγείται της τελικής κρίσης επί της Γης. Σύμφωνα με την προφητεία υπάρχουν κάποιες ανησυχητικές στιγμές στο μέλλον για τη Γη που περιλαμβάνουν την καταστροφή του 1/3 από τα δέντρα και της ύδρευσης . Το σχέδιο θα πρέπει να ολοκληρωθεί για να ασχοληθεί με αυτό η επερχόμενη μοίρα.


Understanding how a Corona Mass Ejection (CME) could harm the Earth

Φαίνεται σαν η οικογένεια Ροκφέλερ και ο Μπιλ Γκέιτς να έχουν λάβει προληπτικά μέτρα για την αντιμετώπιση αυτού του σενάριου. Συνεργάστηκαν στην οικοδόμηση ενός θησαυροφυλάκιου σπόρων στην πλευρά ενός βουνού. Κάθε είδος  σπόρων προς σπορά στον πλανήτη είναι αποθηκευμένα εκεί σε πολύ high-tech περιβάλλον. Το ερώτημα είναι πώς θα τους διανείμουν στους ανθρώπους; Ή ακόμα θα διανεμηθούν ποτέ στους ανθρώπους;


Learn about the “Seed Vault” and how it operates

Όπως μπορείτε να δείτε είμαστε στη δίνη  παγκόσμιων αλλαγών της Γης και ακραίων καιρικών φαινόμενων. Η Αγία Γραφή αναφέρει με σαφήνεια τι πρέπει να περιμένουμε και ήδη είμαστε μάρτυρες . Τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης δείχνουν θλιβερή αμέλεια για την παροχή μια ολοκληρωμένης εικόνας των παγκόσμιων ακραίων καιρικών φαινομένων . Γιατί οι οικογένειες Ροκφέλερ και Gates αισθάνονται ότι ήταν απαραίτητο να δημιουργηθεί ένα θησαυροφυλάκιο σπόρων; Οι ελίτ οικογένειες σίγουρα ξέρουν πώς να καλύψουν τις βάσεις τους!

Από revelationnow

Απόδοση Κειμένου dorieas

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα