Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Β. Κορέα: Διέταξε την εκτέλεση του δεξιού του ποδιού ο Κιμ Γιονγκ Ουν


kim-jong-unΒόρεια Κορέα – Το δεξί πόδι του Κιμ Γιονγκ Ουν εκτελέστηκε δια ακρωτηριασμού, καθώς ειδικό στρατοδικείο το έκρινε ένοχο για εσχάτη προδοσία, μετέδωσε τις πρώτες πρωινές ώρες το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της Βόρειας Κορέας KCNA.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ειδικό στρατοδικείο αποτελούσαν ο ίδιος ο Κιμ Γιονγκ Ουν, ο κουρέας του, ο Ντένις Ρόντμαν και ο πιστός του σκύλος Κιμ. Η επίπονη απόφαση πάρθηκε μετά από μαραθώνιες διαβουλεύσεις στις οποίες ο Ντένις Ρόντμαν προσπαθούσε να μεταπείσει τον νεαρό ηγέτη ο οποίος ωστόσο φαίνεται πως ήταν αποφασισμένος. Μάλιστα, πηγές αναφέρουν πως ο θυμός και η απογοήτευση του Κιμ Γιονγκ Ουν ήταν τόσο έντονες, ώστε εκτέλεσε ο ίδιος τον ακρωτηριασμό χρησιμοποιώντας ένα σκουριασμένο πριόνι ενώ δεν δέχτηκε να πάρει κανενός είδους αναισθητικό.

«Το κατηγορούμενο δεξί πόδι του ανώτατου ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν αποτέλεσε επί σειρά ετών αντεπαναστατική εστία, επηρεάζοντας έντονα τις πράξεις και τις κινήσεις του ίδιου του Κιμ Γιονγκ Ουν και ως εκ τούτου υπέπεσε στο φριχτό έγκλημα της προσπάθειας ανατροπής του κράτους» ανέφερε το KCNA.
Σε δηλώσεις του ο Ντένις Ρόντμαν ανέφερε πως το δεξί πόδι του Κιμ Γιονγκ Ουν είχε από καιρό ύποπτη συμπεριφορά: «Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο ανώτατος ηγέτης σκόνταφτε ενώ περπατούσε στην ευθεία, χτυπούσε στις γωνίες των επίπλων ή γυρνούσε τον αστράγαλό του παραπατώντας. Σε συνηθισμένους ανθρώπους σαν κι εμένα αυτό θα μπορούσε να είναι δείγμα αφηρημάδας, αλλά η εμπειρία του Κιμ Γιονγκ Ουν υπέδειξε ότι επρόκειτο για συνωμοσία εναντίον του. Δεν είναι τυχαίο πως σε όλα τα ατυχήματα κάθε φορά υπεύθυνο ήταν το δεξί του πόδι. Το ίδιο πόδι μάλιστα που δεν πατούσε καλά για να καρφώσει όταν παίζαμε μπάσκετ, το ίδιο πόδι που δεν μπορούσε να πιάσει καλά εξωτερικό φάλτσο στο ποδόσφαιρο ή που δεν ήταν σταθερό στο κουτσό. Πήραμε μια απόφαση σκληρή αλλά δίκαιη», κατέληξε ο πρώην σταρ του NBA.
Τέλος, εμφανώς απογοητευμένος από τη συμπεριφορά του ίδιου του του ποδιού, ο Κιμ Γιονγκ Ουν σε διάγγελμα που απηύθυνε στον λαό της Βόρειας Κορέας καταδίκασε τα δεξιά πόδια στο σύνολό τους και προανήγγειλε σειρά προληπτικών ακρωτηριασμών σε όλο τον ενήλικο ανδρικό πληθυσμό.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα