Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου 2013

AeroMobil 2.5: Και Αυτοκίνητο Και Αεροπλάνο

Up, Up and away


Για να μην κολλήσετε σε μποτιλιάρισμα ποτέ ξανά! Πατώντας έναν διακόπτη από αυτοκίνητο έχετε αεροπλάνο και πετάτε μεταξύ γης και ουρανού φτάνοντας τελική ταχύτητα 124 μίλια/ώρα.


  • Το AeroMobil 2.5 έχει μέγιστη ταχύτητα 99 μίλια/ώρα σαν αυτοκίνητο, αλλά ως αεροπλάνο μπορεί να πετάξει με 124 μίλια/ώρα.

  • Το υβριδικό αυτοκίνητο είναι το πνευματικό τέκνο των σχεδιαστών Stefan Klein και Jurak Vaculík και έχει βάση την Μπρατισλάβα, στη Σλοβακία.

  • Το όχημα μπορεί να οδηγηθεί σε κανονικούς δρόμους και να μείνει σε κανονικό χώρο στάθμευσης όταν τα φτερά του, είναι κλειστά, σύμφωνα με τους σχεδιαστές.

Ένα απίστευτο ιπτάμενο αυτοκίνητο έχει αναπτυχθεί επιτρέποντας στους οδηγούς να παρακάμπτουν την κυκλοφοριακή συμφόρηση μέσω των ουρανών.
Το όχημα μπορεί να οδηγηθεί σε κανονικούς δρόμους, καθώς και να πετάξει σαν ένα διθέσιο αεροπλάνο, και επίσης είναι σε θέση να απογειωθεί και να προσγειωθεί σε οποιοδήποτε αεροδρόμιο.
Ονομάστηκε  AeroMobil 2,5, η υβριδική  αυτή εφεύρεση παρουσιάστηκε στο AeroTech, μια έκθεση airshow που πραγματοποιήθηκε στο Μόντρεαλ.

Το πρωτότυπο αποτελεί μέρος ενός συνεχούς προγράμματος από την ομάδα AeroMobil με επικεφαλής τους συν-ιδρυτές Stefan Klein και Jurak Vaculík, με βάση την Μπρατισλάβα, στη Σλοβακία. 


Όταν στοιβάζονται τα φτερά (φωτογραφία) μετρά 1,6 m πλάτος
Χτισμένο από ελαφρύ  χάλυβα, και επικάλυψη άνθρακα όταν μετατρέπεται σε ένα αεροπλάνο, το όχημα έχει 8,2 εκατ. πλάτος και 6μ μήκος και  φιλοξενεί δύο άτομα. Όταν κλείνουν τα φτερά (φωτογραφία) έχει 1,6 m πλάτος
Το όχημα μπορεί να οδηγηθεί σε κανονικούς δρόμους
Αξιόπιστο: Το όχημα μπορεί να οδηγηθεί σε κανονικούς δρόμους, καθώς και να πετάξει σαν ένα διθέσιο αεροπλάνο, και είναι σε θέση να απογειωθεί και να προσγειωθεί σε οποιοδήποτε αεροδρόμιο, σύμφωνα με την σλοβακική εταιρεία. Ο Stefan Klein, συν-ιδρυτής της εταιρείας, είναι καθισμένος στο όχημα
Η Τατιάνα Veber, εκπρόσωπος  της AeroMobil δήλωσε: «Εργαζόμαστε πάνω σε αυτό το project από το 1990.
«To πρώτο μοντέλο μας φαινόταν αρκετά περίεργο και  είχε προβλήματα στην κανονική χρήση.
«Αυτό ήταν ένα μήνυμα για τη βελτίωση της έννοιας του ιπτάμενου αυτοκινήτου με τέτοιο τρόπο ώστε να αποτελέσει αναπόσπαστο μέρος της τακτικής οδικής κυκλοφορίας.
«Πήραμε μια θετική ανταπόκριση από πολλούς ειδικούς ηλεκτρονικών συστημάτων , τα οποία βοήθησαν στον σχεδιασμό και την τεχνική λύση της διαδικασίας μετασχηματισμού.
Εδώ, είναι πιθανό να δούμε πόσο τα φτερά του αυτοκινήτου μοιάζουν με αυτές ενός συμβατικού μικρό αεροπλάνο
Εδώ, μπορούμε να δούμε πόσο τα φτερά του αυτοκινήτου μοιάζουν με αυτά ενός συμβατικού μικρού αεροπλάνου. 
Το ιπτάμενο αυτοκίνητο τροφοδοτείται από μια μεγάλη έλικα στο πίσω μέρος της
Το ιπτάμενο αυτοκίνητο τροφοδοτείται από μια μεγάλη έλικα στο πίσω μέρος του. Η εταιρεία έχει ασχοληθεί με την ιδέα προσπάθειας και ανάπτυξης ενός οχήματος που θα μπορούσε να γίνει ένα «αναπόσπαστο τμήμα» των τακτικών τρόπων που οι άνθρωποι ταξιδεύουν
Η AeroMobil έρχεται να προσγειωθεί
Το AeroMobil προσεδαφίζεται. Έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε αεροδρόμιο.

«Το αυτοκίνητο είναι κατασκευασμένο έτσι ώστε να τροφοδοτείται σε κανονικά βενζινάδικα χρησιμοποιώντας καύσιμο για κινητήρα Rotax 912 ULS.
Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι το όχημα μπορεί να σταθμεύει σε ένα πρότυπο χώρο στάθμευσης και μπορεί να οδηγηθεί σε κανονικούς δρόμους.
Όταν χρησιμοποιείται ως αυτοκίνητο, το όχημα έχει αυτονομία 310 μίλια και έχει πλάτος πάνω από ένα-και-μισό μέτρα.
Χτισμένο από ελαφρύ   χάλυβα και επικάλυψη άνθρακα, όταν μετατρέπεται σε αεροπλάνο, το όχημα έχει πλάτος πάνω από οκτώ μέτρα και μήκος έξι μέτρα και φιλοξενεί δύο άτομα.
Η αύξηση στο πλάτος οφείλεται στο άνοιγμα των πτυσσόμενων φτερών του.
Το όχημα ζυγίζει 450kg.
AeroMobil έχει αναπτύξει την έννοια της φέρουν το αυτοκίνητο από το 1990

Εδώ, οι ειδικοί φαίνονται στο πίσω μέρος του υβριδικού οχήματος

Το αυτοκίνητο διαθέτει ένα take-off ταχύτητα των 90 μίλι/ώρα

Εδώ, είναι τα φτερά του αυτοκινήτου ξεδιπλώνουν το όχημα ετοιμάζεται για απογείωση


dailymail

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα