Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Μμμμμ.....τοξικά δηλητήρια....!


ΤΑ ΤΟΞΙΚΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ
Με αυτά τα τοξικά δηλητήρια...προσπαθούν να μας αρρωστήσουν και να μας ξεκάνουν....

Ο ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ.....είναι τοξικό βαρύ μέταλλο...συνήθως το χορηγούν στα εμβόλια. Επιπλέον στα εμβόλια χρησιμοποιούν και ιούς.

ΤΟ ΧΛΩΡΙΟ.....τοξικό....και μας το παρέχουν στην παροχή νερού....παρακαλώ από 1910...τάχα ως απολυμαντικό....ενώ η  χλωρίωση του νερού καταστρέφει την πρωτεϊνη των κυττάρων μας. 
ΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ.....έχει τοξικότητα...και το χρησιμοποιούμε στα τρόφιμα, στα μαγειρικά σκεύη....αλουμινόχαρτο.....για να βάζουμε τα τρόφιμα. Επίσης μας το ψεκάζουν από αεροπλάνα...συνεχώς....διότι ένα από τα βλαβερά που έχει είναι ότι μειώνει την νοημοσύνη και την μνήμη μας.

ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ.....σε συνδυασμό με γεωργικές χημικές ουσίες...όπως το καλαμπόκι-ζαχαρότευτλα-σόγια κλπ...επίσης τα γαλακτομικά προϊόντα που περιέχουν την ορμόνη bGh….δημιουργούν τοξίνες και καρκίνο.


Η ΑΣΠΑΡΤΑΜΗ.....μια τεχνητή γλυκαντική ουσία....που την προωθούνε ως ένα συστατικό σε διάφορα προϊόντα διατροφής...δήθεν για απώλεια βάρους και θεραπεία διαβήτη.

ΤΟ ΓΛΟΥΤΑΜΙΝΙΚΟ ΝΑΤΡΙΟ (MSG)….το χρησιμοποιούνε ως ενισχυτικό γεύσης...προκαλώντας φουσκώματα και δυσφορία του πεπτικού συστήματος...βλάπτει την καρδιά και μειώνει τη νοημοσύνη.

ΤΟ BPA-BISPHENOL ACETATE….. η συνθετική ρητίνη με την οποία είναι επενδυμένο το εσωτερικό των μεταλλικών κονσερβών, περιέχει τη χημική ένωση BPA, ένας προσομοιωτής δηλαδή.....στα τρόφιμα και ειδικά στα πλαστικά οικιακής χρήσης....πλαστικά μπουκάλια νερού...προκαλώντας σεξουαλικές ανισορροπίες...στους μαστούς και στα σεξουαλικά όργανα.

ΤΟ GLYPHOSPHATE…..ένα τοξικό ζιζανιοκτόνο.....που προκαλεί στειρότητα και καρκίνο....και το χειρότερο είναι ότι περνάει μέσα στο υδροφόρο ορίζοντα...στο νερό...όπως και άλλα χημικά γεωργικά προϊόντα.

ΤΟ APCER PHARMA….ναρκωτικά σε κουτάκια....με την έγκριση των φαρμακευτικών προϊόντων (δημόσιος οργανισμός)...όπου αυτά έχουν παρενέργειες..αδυνατούν την άμυνα του οργανισμού...και μειώνουν την ευφυία.

Η ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ...ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ.....όπως το βάριο και το θόριο...από τους αεροψεκασμούς....τα ραδιενεργά εργοστάσια....τα πυρομαχικά οπλικά συστήματα με απεμπλουτισμένο ουράνιο κλπ....δημιουργούν καρκίνους στο σώμα μας.
ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ, ΤΑ ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΘΙΔΡΩΤΙΚΑ.....ΠΡΟΙΟΝΤΑ...προκαλούν καρκίνο του δέρματος...όπως τα παρακάτω πετροχημικά συστατικά που πρέπει να αναγράφονται τις ετικέτες και να τα αποφεύγετε οπωσδήποτε: Αcetone-Αluminum-Αmmonium-Βenzophenone-Βenzyl Alcohol-BHA-BHT-Βutylene Glycol-Carboner-DEA-Diethanolamine-Diazolidinyl Urea-EDTA-Formaldehyde-Imidazolidinyl Urea-TEA-Triethanolamine-Sodium Hydroxide-Isopropyl Alcohol-ButylParaben-Methyl Paraben-Propyl Paraben-Ethyl Paraben-Paraffinium Liquidim-Mineral Oil-Petrolatum-Propylene Glycol-FDC Red (όπου υπάρχει χρώμα)-Propyl Gallate-PVP/VACopolymer-C.I 5636 (όπου υπάρχουν νούμερα)-Quaternium 15-Stearelkornium chroride-Parfum-fragnance-Quaternium-poly quaternium 
ΤΑ PARABENS….. είναι  τα συνθετικά συντηρητικά που χρησιμοποιούνται για την αναστολή της μούχλας στα τρόφιμα, αλλά και στις βιομηχανίες κοσμετολογίας και φαρμάκων για τις βακτηριοκτόνες και μυκητοκτόνες ιδιότητές τους. Το πρόβλημα όμως είναι ότι τα parabens διαταράξουν την ορμονική ισορροπία του σώματός μας. Μια ημερήσια κατανάλωσή τους.....μειώνει την παραγωγή σπέρματος και τεστοστερόνης σε αρουραίους και έχειβρεθεί parabens....σε ιστούς του καρκίνου του μαστού. Υπάρχουν σε πολλά σαμπουάν και κυρίως σε προϊόντα περιποίησης του δέρματος, καθώς και σε ενυδατικά προϊόντα, κρέμες προσώπου, αντηλιακά και ως συντηρητικά σε τρόφιμα.
ΤΟ ΝΙΤΡΩΔΕΣ ΝΑΤΡΙΟ.......χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση των βακτηριδίων στα τρόφιμα και για να διατηρήσουν τις ροζ αποχρώσεις στα επεξεργασμένα κρέατα. Δυστυχώς όμως όταν περνούν στον οργανισμό, μπορεί να συγχωνευθούν με αμινοξέα (των οποίων το κρέας είναι μια εξαιρετική πηγή) για να σχηματίσουν νιτροζαμίνες, ισχυρές καρκινογόνες ενώσεις. Το ασκορβικό και ερυθορβικό οξύ –κυρίως η βιταμίνη C- έχει αποδειχθεί ότι μειώνουν τον κίνδυνο, και οι περισσότεροι κατασκευαστές έχουν προσθέσει τώρα ένα ή και τα δύο αυτά προϊόντα. Ωστόσο, ο καλύτερος τρόπος για να μειώσουμε τον κίνδυνο....είναι να περιορίσουμε την πρόσληψή τους. Το βρίσκουμε στα επεξεργασμένα κρέατα όπως το μπέικον, τα λουκάνικα, αλλά και σε αρκετά λαχανικά. 
ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ...είναι ένα πρόσθετο.....αλλά δεν θα ήταν επικίνδυνο αν παρασκευαζόταν με τον…παλιομοδίτικο τρόπο...δηλαδή με νερό και ζάχαρη. Αλλά η βιομηχανία τροφίμων ακολουθεί μια διαφορετική συνταγή: όπως επεξεργάζεται τη ζάχαρη με αμμωνία, η οποία μπορεί να παράγει βλαβερές καρκινογόνες ουσίες, μόνο και μόνο για να δώσει στα αναψυκτικά τύπου cola, το καραμελένιο χρώμα τους. Ένας ακόμη λόγος....για να καταργήσετε τα αναψυκτικά.....τύπου cola. 
ΟΙ  ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ ΥΛΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ.....που τις παρατηρούμε στα πολλά γλυκά και τις καραμέλες με γεύση φρούτων και ζαχαρούχα δημητριακά...που βασίζονται σε τεχνητές χρωστικές ουσίες και αρώματα....που απλά μας θυμίζουν το άρωμα των φρούτων. Αυτές οι χρωστικές ουσίες επιτρέπουν στους κατασκευαστές να καλύπτουν τα μονότονα χρώματα των πολύ επεξεργασμένων τροφίμων....αλλά όμως ορισμένες αποχρώσεις έχουν συνδεθεί με σοβαρές ασθένειες. Μια μελέτη συνέδεσε το κίτρινο 5 με την υπερκινητικότητα σε παιδιά, ενώ Καναδοί ερευνητές βρήκαν ότι το κίτρινο 6 και το κόκκινο 40, έχουν μολυνθεί με γνωστά καρκινογόνα, ενώ το κόκκινο 3 είναι γνωστό ότι προκαλεί όγκους. Το συναντάμε στα ποτά, στα γλυκά και στις καραμέλες.
ΥΔΡΟΛΥΜΕΝΗ ΦΥΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΙΝΗ....χρησιμοποιείται ως ένα ενισχυτικό γεύσης, ενώ είναι φυτική πρωτεΐνη που έχει διασπαστεί σε αμινοξέα μέσω μιας διαδικασίας όξινης ή ενζυματικής υδρόλυσης. Ένα από αυτά τα οξέα, το γλουταμινικό οξύ, όταν ενωθεί με νάτριο στο σώμα μας, δημιουργούν το όξινο γλουταμινικό νάτριο (MSG), μια πρόσθετη ύλη που είναι γνωστό ότι προκαλεί ανεπιθύμητες ενέργειες, όπως : πονοκεφάλους, ναυτία, αδυναμία κ.ά..Το βρίσκουμε συνήθως σε μια ποικιλία τροφίμων, όπως τα κρεατικά, τα πουλερικά, τα θαλασσινά και πολλά χορταρικά. Επίσης χρησιμοποιείται ως ενισχυτικό της γεύσης σε μερικές σούπες, σε μαγειρευτά φαγητά και σάλτσες με συστατικά κρέατος.
ΜΕΡΙΚΩΣ ΥΔΡΟΓΟΝΩΜΕΝΑ ΕΛΑΙΑ....και φυσικά μη συγχέετε το «0 γρ. trans λιπαρά» με το «χωρίς trans λιπαρά». Επιτρέπεται στα προϊόντα να γράφουν μηδέν γραμμάρια transλιπαρά, εφόσον έχουν λιγότερο από μισό γραμμάριο ανά μερίδα. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να έχουν 0,49 γραμμάρια ανά μερίδα και να εξακολουθούν να αναγράφουν χωρίς transλιπαρά. Λαμβάνοντας υπόψη ότι τα δύο γραμμάρια είναι το μέγιστο που επιτρέπεται να καταναλώσουμε σε μια ημέρα, καταλαβαίνουμε το τι σημαίνει αυτό. Η μερική υδρογόνωση αυξάνει την διάρκεια ζωής του προϊόντος και μειώνει τις απαιτήσεις ψύξης. Πολλές φορές εμφανίζεται στις ετικέτες με συγκαλυμμένες ονομασίες όπως υδρογονωμένα ή μερικώς υδρογονωμένα έλαια.  
ΑΠΟ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ…ΤΑ ΜΗΛΑ…..τα πλέον περισσότερο ποτισμένα με ζιζανιοκτόνα φθινοπωρινά φρούτα….ο νικητής με βραβείο θα ήταν τα μήλα….και μην αναρωτιέστε ποιος είναι ο λόγος…διότι τα  μήλα μπολιάζονται μεμονωμένα (κατάγονται δηλαδή…από ένα δέντρο), έτσι ώστε η κάθε ποικιλία να διατηρεί την ξεχωριστή γεύση της. Ως εκ τούτου….τα μήλα δεν αναπτύσσουν ανθεκτικότητα στα παράσιτα και γι’ αυτό χρειάζεται να ψεκάζονται πολύ συχνά. Οι εργάτες που απασχολούνται στα αγροκτήματα εμφανίζουν τα υψηλότερα ποσοστά εμφάνισης πολλών μορφών καρκίνου και οι περισσότερες μελέτες πλέον έχουν αρχίσει να συνδέουν την υψηλή επιβάρυνση του σώματος με τα φυτοφάρμακα (ανεξαρτήτως της πηγής προέλευσης τους) με τη Νόσο του Πάρκινσον.

Φυσικά υπάρχουν και άλλα τοξικά δηλητήρια....τα οποία έχουν συσσωρευτεί μέσα στο σώμα μας.....και ασφαλώς χρειαζόμαστε μία αποτοξίνωση....χρησιμοποιώντας τον ζεόλιθο...(ούτε μέτοχος να ήμουν βρε παιδιά)....ο οποίος μέσα σε 6-8 ώρες κατά την διάρκεια της ημέρας αποβάλλει τα βαρέα μέταλλα και κάθε είδους χημικό απόβλητο...που έγινε τοξικό μέσα μας....παίρνοντας 1 γραμμάριο σε σκόνη...το πρωί νηστικοί...και αφού πιείτε 12 ποτήρια νερό την ημέρα απαραιτήτως.

 

ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.....ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΕΙΑ.....ΒΡΕ ΑΔΕΛΦΙΑ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΑΚΌΜΗ....ΤΟ (ΚΟΛΠΟ)....ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΤΟΞΙΝΏΣΩ....ΩΣΤΕ ΑΦΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ....ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ....ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ.....! ΕΛΕΟΣ......!

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...ΒΡΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.....ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΛΥΣΗ....ΚΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΦΕΛΗ....! Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ...!

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΦΙΓΕΝΗΣ (Ε.Ι.)

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα