Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

ΤΟ ΚΑΛΟΥΠΙ ΕΒΓΑΛΕ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΝ ΛΑΟ, ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Νίκος Παπανδρέου. Κατά καιρούς τον θυμόμαστε. Μας θυμάται κι αυτός. Ένας από τους τρεις γιούς του Ανδρέα Παπανδρέου. Αυτόν δεν τον κάναμε πρωθυπουργό, όπως τον Γιώργο. Τον έχουμε παρατηρητή, υψηλής και κουλτουριάρικης κλάσεως, των πολιτικών κι όχι μόνον πραγμάτων.

«Ο Τσίπρας αντιγράφει τον Ανδρέα» υποστηρίζει ο Νίκος Παπανδρέου. Και ο τρόπος που το έγραψε ήταν σα να τον ενοχλεί που ο έτσι του ΣΥΡΙΖΑ μιμείται τον πατέρα του. Το αναμενόμενο θα ήταν να αισθάνεται ικανοποίηση που ένας πολιτικός, ο Τσίπρας, στο θέατρό του υποδύεται έναν άλλον ηθοποιό, τον Ανδρέα Παπανδρέου.



Να μπούμε και στην ουσία. Λέει ο κύριος Νίκος Παπανδρέου: «Ο Τσίπρας αντιγράφει συνειδητά τον Ανδρέα. Το εργοστάσιο, όμως, μόνον έναν έβγαλε». Επειδή ο υιός λέει μία αλήθεια χωρίς να την… λέει, ας τη φωτίσει ο αποδυτηριάκιας.

Δεν το συζητάμε ότι το καλούπι έβγαλε μόνο ένα δείγμα κι όλα τα άλλα ήταν σκάρτα. Αποδυτηριάκιας. Και ο Κώστας Καραμανλής παπανδρέιζε. Γιατί, όμως, ο Τσίπρας αντιγράφει, όπως πολύ εύστοχα παρατηρεί ο Νίκος Παπανδρέου, τον πατέρα του; Επειδή και ο Παπανδρέου, και ο Καραμανλής, και ο Τσίπρας απευθύνονται στον ίδιον λαό. Χαίρετε.


ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα